הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שקילת חלבון

Diamond

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
קראתי מאמרים על חיטוב,
ואני רוצה להתחיל לשקול את החלבון
כדי לראות יותר תוצאות...
עד לפניי מה שקראתי לא ידעתי שמוקצבת מכסה של חלבון ופחמימה
לפי המשקל גוף
אם עשיתי את החישוב לפי מחשבון באינטרנט זה מדוייק?
איך אתם שוקלים חלבון פחמימה ושומן?
סליחה על הבורות
אבל אשמח אם תעזרו לי מהניסיון שלכם...

אין לי צורך לחשב 100% במדויק. אני יודע שאני שותה 2 שייקים של חלבון ביום שזה 45 גרם חלבון, אני יודע שאני אוכל 200 גרם חזה עוף שזה עוד 55 גרם חלבון, אני יודע שאני אוכל 6 ביצים ביום שזה עוד 40 גרם חלבון בערך, ועוד כמה פרוסות גבינה שבהן יש עוד 10-15 גרם חלבון. ככה אני מגיע לכמות שהיא פחות או יותר מה שאני צריך לפי הערכים הרשומים על המוצרים שאני רוכש, אני לא אוהב להשתמש במחשבוני קלוריות כי הם שונים זה מזה ולא תמיד מדויקים, עדיף להשתמש בדרך הישנה והטובה, לראות מה רשום על המוצר ולחשב לבד בטווח שגיאה של 10% לכל כיוון.

• פותח/ת השרשור
אין לי צורך לחשב 100% במדויק. אני יודע שאני שותה 2 שייקים של חלבון ביום שזה 45 גרם חלבון, אני יודע שאני אוכל 200 גרם חזה עוף שזה עוד 55 גרם חלבון, אני יודע שאני אוכל 6 ביצים ביום שזה עוד 40 גרם חלבון בערך, ועוד כמה פרוסות גבינה שבהן יש עוד 10-15 גרם חלבון. ככה אני מגיע לכמות שהיא פחות או יותר מה שאני צריך לפי הערכים הרשומים על המוצרים שאני רוכש, אני לא אוהב להשתמש במחשבוני קלוריות כי הם שונים זה מזה ולא תמיד מדויקים, עדיף להשתמש בדרך הישנה והטובה, לראות מה רשום על המוצר ולחשב לבד בטווח שגיאה של 10% לכל כיוון.
יש מצב שהנוסחה הזאת הכי מדוייקת
אבל ניסיתי לחשב לפיה ולא ממש הבנתי את הדרך
עושים: המשקל כפול 0.8 לא?

יש מצב שהנוסחה הזאת הכי מדוייקת
אבל ניסיתי לחשב לפיה ולא ממש הבנתי את הדרך
עושים: המשקל כפול 0.8 לא?
משקל כפוך 0.8 זאת כמות חלבון מומלצת לאדם אשר לא מתעסק באימוני התנגדות בחדר הכושר. הכמות המומלצת למתאמן היא משקל גוף כפול 1.8-2.2 כאשר אפשר גם לצרוך כמות גדולה יותר.

• פותח/ת השרשור
משקל כפוך 0.8 זאת כמות חלבון מומלצת לאדם אשר לא מתעסק באימוני התנגדות בחדר הכושר. הכמות המומלצת למתאמן היא משקל גוף כפול 1.8-2.2 כאשר אפשר גם לצרוך כמות גדולה יותר.
אני האמת מתאמן בבית, עושה אימוני משקולות, שכיבות סמיכה ואירובי 4 5 פעמים בשבוע
אז אני יעשה כפול 1.8 זה סבבה לא?

אני האמת מתאמן בבית, עושה אימוני משקולות, שכיבות סמיכה ואירובי 4 5 פעמים בשבוע
אז אני יעשה כפול 1.8 זה סבבה לא?
כן, למרות שאני חייב להתעקש על זה שתחשוב על האופציה של להרשם לחדר כושר מפני שעבודת משקולות בתנאים ביתיים יובילו אותך לתוצאות הרבה פחות טובות ממה שתראה באימונים בחדר הכושר.

• פותח/ת השרשור
כן, למרות שאני חייב להתעקש על זה שתחשוב על האופציה של להרשם לחדר כושר מפני שעבודת משקולות בתנאים ביתיים יובילו אותך לתוצאות הרבה פחות טובות ממה שתראה באימונים בחדר הכושר.
תודה אחי
נראה יש מצב ארשם בקרוב
התגעגעתי לח"כ

איזה תשובה לפנטיאון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית