עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מדבר רק על להגיע לעומק מלא.לא צריך מתיחות / מוביליטי כדי להגיע לעומק מלא.
לעיון:
https://www.lbs.co.il/threads/69049/#post-931642
אלה לא בעיות שקשורות לגמישות, אתה בסך הכל צריך ללמוד את התרגיל. ובקישור שצירפתי גם מוסבר למה לא ללמוד לואו באר והיי באר במקביל. ובכל מקרה סרטון טכניקה יהיה הדבר היחיד שיוכל לתת אפשרות לסייע לך דרך האינטרנט.אני לא מדבר רק על להגיע לעומק מלא.
יש לי בעיות אחרות,לדוגמא בLB אני מתקשה לשבת מספיק אחורה ואז הברכיים שלי הולכות יחסית הרבה קדימה.
בHB אני לא מצליח להתיישב מספיק זקוף ואני נשען קדימה
אני הרבה מאוד זמן עובד על הדברים האלה ואני פשוט לא מסוגל לעשות אותם פיזיתאלה לא בעיות שקשורות לגמישות, אתה בסך הכל צריך ללמוד את התרגיל. ובקישור שצירפתי גם מוסבר למה לא ללמוד לואו באר והיי באר במקביל. ובכל מקרה סרטון טכניקה יהיה הדבר היחיד שיוכל לתת אפשרות לסייע לך דרך האינטרנט.
נכון, כי כמו שאמרתי, לעבוד על גמישות לא יפתור את הבעייה - כי גמישות היא לא הבעייה.אני הרבה מאוד זמן עובד על הדברים האלה ואני פשוט לא מסוגל לעשות אותם פיזית
פתחתי כבר אשכול בפורום powerlifting, קוראים לו front/LB סקוואט אשמח אם תסתכל ותגיד לי מה לתקןנכון, כי כמו שאמרתי, לעבוד על גמישות לא יפתור את הבעייה - כי גמישות היא לא הבעייה.
הבעייה היא שאתה לא יודע לבצע את התרגיל. תעלה סרטון טכניקה כדי לקבל את התיקונים הנדרשים.
אתה יורד מספיק עמוק, אין לך שום בעיית עומק.פתחתי כבר אשכול בפורום powerlifting, קוראים לו front/LB סקוואט אשמח אם תסתכל ותגיד לי מה לתקן
לא אמרתי שיש לי בעיית עומק,אתה יורד מספיק עמוק, אין לך שום בעיית עומק.
צודק, התבלבלתי.לא אמרתי שיש לי בעיית עומק,
תקרא שוב את האשכול מהתחלה ותקרא את מה שעניתי לך כשהגבת לי
אז הבעיה היא נטו טכניקה?צודק, התבלבלתי.
בכל מקרה אין לך שום בעיית מוביליטי כפי שציינתי. אל תחפש שם את הפיתרון.
כן.אז הבעיה היא נטו טכניקה?