הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתיחות ותרגילים לשיפור הסקוואט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני מחפש מתיחות ותרגילים שיעזרו לי לשפר את הגמישות ואת המוביליטי בשביל הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
לא צריך מתיחות / מוביליטי כדי להגיע לעומק מלא.
לעיון:
https://www.lbs.co.il/threads/69049/#post-931642
אני לא מדבר רק על להגיע לעומק מלא.
יש לי בעיות אחרות,לדוגמא בLB אני מתקשה לשבת מספיק אחורה ואז הברכיים שלי הולכות יחסית הרבה קדימה.
בHB אני לא מצליח להתיישב מספיק זקוף ואני נשען קדימה

אני לא מדבר רק על להגיע לעומק מלא.
יש לי בעיות אחרות,לדוגמא בLB אני מתקשה לשבת מספיק אחורה ואז הברכיים שלי הולכות יחסית הרבה קדימה.
בHB אני לא מצליח להתיישב מספיק זקוף ואני נשען קדימה
אלה לא בעיות שקשורות לגמישות, אתה בסך הכל צריך ללמוד את התרגיל. ובקישור שצירפתי גם מוסבר למה לא ללמוד לואו באר והיי באר במקביל. ובכל מקרה סרטון טכניקה יהיה הדבר היחיד שיוכל לתת אפשרות לסייע לך דרך האינטרנט.

• פותח/ת השרשור
אלה לא בעיות שקשורות לגמישות, אתה בסך הכל צריך ללמוד את התרגיל. ובקישור שצירפתי גם מוסבר למה לא ללמוד לואו באר והיי באר במקביל. ובכל מקרה סרטון טכניקה יהיה הדבר היחיד שיוכל לתת אפשרות לסייע לך דרך האינטרנט.
אני הרבה מאוד זמן עובד על הדברים האלה ואני פשוט לא מסוגל לעשות אותם פיזית

תעבוד על ישיבה בשפיפה לפי הסרטון הבא

ועל מתיחות לגיד אכילס לפי התמונה הבאה

untitled.png

אני הרבה מאוד זמן עובד על הדברים האלה ואני פשוט לא מסוגל לעשות אותם פיזית
נכון, כי כמו שאמרתי, לעבוד על גמישות לא יפתור את הבעייה - כי גמישות היא לא הבעייה.
הבעייה היא שאתה לא יודע לבצע את התרגיל. תעלה סרטון טכניקה כדי לקבל את התיקונים הנדרשים.

• פותח/ת השרשור
נכון, כי כמו שאמרתי, לעבוד על גמישות לא יפתור את הבעייה - כי גמישות היא לא הבעייה.
הבעייה היא שאתה לא יודע לבצע את התרגיל. תעלה סרטון טכניקה כדי לקבל את התיקונים הנדרשים.
פתחתי כבר אשכול בפורום powerlifting, קוראים לו front/LB סקוואט אשמח אם תסתכל ותגיד לי מה לתקן

לא אמרתי שיש לי בעיית עומק,
תקרא שוב את האשכול מהתחלה ותקרא את מה שעניתי לך כשהגבת לי
צודק, התבלבלתי.
בכל מקרה אין לך שום בעיית מוביליטי כפי שציינתי. אל תחפש שם את הפיתרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית