הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכלי שומן רצויים ?

yanivoz4

משתמש מתחיל
61
7
נק' מוניטין:
7
61
7
שלום ,
אשמח לקבל עוד אופציות להוסיף לתזונה שלי שיש בהם הרבה שומן ודל פחמימות .
לדוגמא כל סוגי הבוטנים , אגוזים וכאלה מה עוד אפשר שיחשב שומן טוב ואיכותי?
השומן של המוצרי חלב קוטג , גבינות זה נחשב טוב?
ומאיזה שומן להימנע ולגבי סוגי השומנים שאני אוכל כמה אני צריך לאכול מכל שומן?

שלום ,
אשמח לקבל עוד אופציות להוסיף לתזונה שלי שיש בהם הרבה שומן ודל פחמימות .
לדוגמא כל סוגי הבוטנים , אגוזים וכאלה מה עוד אפשר שיחשב שומן טוב ואיכותי?
השומן של המוצרי חלב קוטג , גבינות זה נחשב טוב?
ומאיזה שומן להימנע ולגבי סוגי השומנים שאני אוכל כמה אני צריך לאכול מכל שומן?
כל שומן טוב חוץ מטראנס.

כל עוד אתה לא טוחן סוכרים זבל ופחמימות מעובדות, אין בעיה להעמיס גם בשומן רווי מהחי

• פותח/ת השרשור
הכל טוב העיקר המידה.
טכנית עם הכל אפשר להגזים אבל כל העניין זה להיות מתון.
למשל יש את הגבינות 28% והדלות שומן אז אם אני מעדיף לצרוך שומן ולא פחמימות יהיה עדיף לי ללכת על היותר אחוזים ?

קראתי שלא כדאי לאכול מעל 10 אחוז שומן רווי מאיזה מאמר בריטי אז לא להקשיב לזה?
בניגוד למה שכולם כאן מטפטפים על אוזניך, הנושא עדיין מעורפל. ככל הנראה שומן רווי אינו מזיק במידה שחשבו עד לאחרונה, אבל הוא עוד לא קיבל זיכוי מלא והוא עדיין ברשימה שהמימסד הרפואי(1) רואה כמזונות שכדאי להמעיט בהם. ייתכן שהמצב לאשורו הוא ששומן רווי אינו מזיק אבל שומן בלתי רווי ממש מועיל, כך שגם מהזוית הזאת מומלץ להעדיף שומנים בלתי רוויים.

(1) דמיין כאן שריקות בוז של קהל הקוראים.

בניגוד למה שכולם כאן מטפטפים על אוזניך, הנושא עדיין מעורפל. ככל הנראה שומן רווי אינו מזיק במידה שחשבו עד לאחרונה, אבל הוא עוד לא קיבל זיכוי מלא והוא עדיין ברשימה שהמימסד הרפואי(1) רואה כמזונות שכדאי להמעיט בהם. ייתכן שהמצב לאשורו הוא ששומן רווי אינו מזיק אבל שומן בלתי רווי ממש מועיל, כך שגם מהזוית הזאת מומלץ להעדיף שומנים בלתי רוויים.

אתה שונא שומן רווי אה?

אני רואה את העולם קצת פחות בשחור-לבן ממה שמקובל בגיל מסויים 😃
אני מסכים אתך במידה ומעריך את הגישה שלך, אבל שכחת לציין שגם שומן רווי מועיל ואף הכרחי במידה, מעבר לזה שהוא אולי עדיין לא חף מפשע לגמרי.

לדעתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית