עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע,
200 או 20?
אה שחר חסון מה הולך אחירגע,
200 או 20?
אני יותר אדיר מילר משחר חסון אבל נזרום.אה שחר חסון מה הולך אחי
אני הייתי מבקש אישור לפניחחח אתה יודע מה,אם הוא יאשר אני שולח לפה סירטום הולך?
הסיומת היא חוב לראק 😆היי טום,זה מראה שהסיומת mp4..
כשרושמים שמכירים אישית מישהו שלוחץ 200Kg על 80BW הראק חייב סירטון.אני לא מבין רמזים אחי.
ניסיתי להעלות זה מראה שאין הרשאה
אה... את שנאמר לא ניתן להשיב. הראק דורש, הראק יקבל...חח אני אוצר לך שאני מנסה להעלות וזה אומר שזה סיומת לא נכונה לא מבין מה זה
תכתוב בגוגל mp4 to avi converterחח אני אוצר לך שאני מנסה להעלות וזה אומר שזה סיומת לא נכונה לא מבין מה זה
אני לא חושב שקיים בנאדם בעולם הזה שלוחץ 200 במשקל גוף 80.
אולי בארץ אין (אני די בטוח) אבל לא נראה לי שבעולם אין בנצ'ר מטורף שלוחץ ככה. לא באמת בדקתי אבל מעניין.בכיף.
סתם לידע כללי, בתחרות האחרונה הבנץ' הכבד ביותר היה של באדיבילדר ערבי שאם אני לא טועה קראו לו אסיד או משהו והוא לחץ 205 קילו אם אני לא טועה על משקל גוף של 120+ לפי איך שהוא נראה.
חברה הנה חבר שלי מהמכון עושה 200 קג לחזרות.. אני זה הספוטר(ית).
הזכרת לי מישהו שאמר לי שהוא הגיע ל 250 סקוואט. ואז כמה ימים אחרי באתי לעשות אחריו, שאלתי כמה נשאר לו, הוא אמר "אני מעלה כל סט 20 קילו עד שאני מגיע ל 250 וזה יהיה הסט האחרון". כמובן שנשארתי לצפות. הוא הגיע ל 180, עשה 6 חצאי סקוואט כשחבר שלו מחבק אותו מאחורה יותר חזק מהסצינה המפורסמת של טיטאניק. 180 זה מכובד מבחינתי אבל זה לא 250 וחצי סקוואט זה לא סקוואט וספוטר שמרים אותך זה לא נחשב "אני מרים".ניראלי וניראלי
גם אני "הכרתי" מישהו ששוקל 90 שלחץ לטענתו 200 , כל הזמן אמר כמה שתוכניות כוח זה חארטה ושפאוורליפטינג לא באמת הופך אותך לחזק , כשראיתי אותו נחנק עם 140 בבנץ וספוטר "רק מייצב" הוא אמר שהוא לא מתמקד בזה עכשיו והראה לי סירטון שלו לוחץ 180 -
3 ספוטרים כולם נוגעים במוט , הקפצה על החזה ומספיק מקום בין התחת לספסל כדי לשים שם פלטת קרוספיט של 25 קילו.
תעלה את זה ליוטיוב ושים קישורלמה אי אפשר להעלות את הסירטוןן?
זה אומר שהסיומת לא מורשת
קיצר בדקתי הרגע, שיא עולם בבנץ' עד 75 OPEN ב GPA עומד על 228 קילו 🤯 עד 82.5 על 215 קילו. ויש שיאים של גילאים מבוגרים מעל 200 קילו בעד 82.5אני לא חושב שקיים בנאדם בעולם הזה שלוחץ 200 במשקל גוף 80.
הממ... רוב החבר'ה בIPF בעד 83 ק"ג לוחצים באיזור ה200 עד כמה שראיתי, אני טועה?בכיף.
סתם לידע כללי, בתחרות האחרונה הבנץ' הכבד ביותר היה של באדיבילדר ערבי שאם אני לא טועה קראו לו אסיד או משהו והוא לחץ 205 קילו אם אני לא טועה על משקל גוף של 120+ לפי איך שהוא נראה.
בארץ? אני לא מכיר את האיגוד השני אבל אני לא חושב שבארץ יש רמה כזאת. אם מישהו מכיר אשמח לשמועהממ... רוב החבר'ה בIPF בעד 83 ק"ג לוחצים באיזור ה200 עד כמה שראיתי, אני טועה?
הייתי בטוח שיש פריקים בעולם. אבל בארץ לא נראה לי שיש כאלה...אולי בארץ אין (אני די בטוח) אבל לא נראה לי שבעולם אין בנצ'ר מטורף שלוחץ ככה. לא באמת בדקתי אבל מעניין.
היי למה לא שאלת אותי לפני שאתה מעלה סרטונים שלי 🤣
אגב אתה נראה יותר יפה כאן בסרטון מאשר במציאות
הזכרת לי מישהו שאמר לי שהוא הגיע ל 250 סקוואט. ואז כמה ימים אחרי באתי לעשות אחריו, שאלתי כמה נשאר לו, הוא אמר "אני מעלה כל סט 20 קילו עד שאני מגיע ל 250 וזה יהיה הסט האחרון". כמובן שנשארתי לצפות. הוא הגיע ל 180, עשה 6 חצאי סקוואט כשחבר שלו מחבק אותו מאחורה יותר חזק מהסצינה המפורסמת של טיטאניק. 180 זה מכובד מבחינתי אבל זה לא 250 וחצי סקוואט זה לא סקוואט וספוטר שמרים אותך זה לא נחשב "אני מרים".
קיצר מעניין באמת לראות סרטון
תעלה את זה ליוטיוב ושים קישור
קיצר בדקתי הרגע, שיא עולם בבנץ' עד 75 OPEN ב GPA עומד על 228 קילו 🤯 עד 82.5 על 215 קילו. ויש שיאים של גילאים מבוגרים מעל 200 קילו בעד 82.5
http://www.globalpowerliftingalliance.com/GPA Bench Records.html
אל תעלה לכאן.הקובץ לא עולה זה mp4 ניסיתי להעביר ל avi ללא הצלחה.
יש לנו מנהל פורום שלחץ בתחרות 200Kg על 100Kg משקל גוף 😃בכיף.