הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Rm 1 לחיצת חזה

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
היי
בן אדם במשקל 80 שלוחץ 200 קילו בנץ חזרה אחת.
זה נחשב מדהים? יש לו סיכוי לזכות פה?

אני לא מבין רמזים אחי.
ניסיתי להעלות זה מראה שאין הרשאה
כשרושמים שמכירים אישית מישהו שלוחץ 200Kg על 80BW הראק חייב סירטון.
לא ראה הראק סירטון, הראק יכעס.
הראק יכעס, יש באן.

אני לא חושב שקיים בנאדם בעולם הזה שלוחץ 200 במשקל גוף 80.
בכיף.

סתם לידע כללי, בתחרות האחרונה הבנץ' הכבד ביותר היה של באדיבילדר ערבי שאם אני לא טועה קראו לו אסיד או משהו והוא לחץ 205 קילו אם אני לא טועה על משקל גוף של 120+ לפי איך שהוא נראה.
אולי בארץ אין (אני די בטוח) אבל לא נראה לי שבעולם אין בנצ'ר מטורף שלוחץ ככה. לא באמת בדקתי אבל מעניין.
חברה הנה חבר שלי מהמכון עושה 200 קג לחזרות.. אני זה הספוטר(ית).

היי למה לא שאלת אותי לפני שאתה מעלה סרטונים שלי 🤣
אגב אתה נראה יותר יפה כאן בסרטון מאשר במציאות
ניראלי וניראלי

גם אני "הכרתי" מישהו ששוקל 90 שלחץ לטענתו 200 , כל הזמן אמר כמה שתוכניות כוח זה חארטה ושפאוורליפטינג לא באמת הופך אותך לחזק , כשראיתי אותו נחנק עם 140 בבנץ וספוטר "רק מייצב" הוא אמר שהוא לא מתמקד בזה עכשיו והראה לי סירטון שלו לוחץ 180 -

3 ספוטרים כולם נוגעים במוט , הקפצה על החזה ומספיק מקום בין התחת לספסל כדי לשים שם פלטת קרוספיט של 25 קילו.
הזכרת לי מישהו שאמר לי שהוא הגיע ל 250 סקוואט. ואז כמה ימים אחרי באתי לעשות אחריו, שאלתי כמה נשאר לו, הוא אמר "אני מעלה כל סט 20 קילו עד שאני מגיע ל 250 וזה יהיה הסט האחרון". כמובן שנשארתי לצפות. הוא הגיע ל 180, עשה 6 חצאי סקוואט כשחבר שלו מחבק אותו מאחורה יותר חזק מהסצינה המפורסמת של טיטאניק. 180 זה מכובד מבחינתי אבל זה לא 250 וחצי סקוואט זה לא סקוואט וספוטר שמרים אותך זה לא נחשב "אני מרים".

קיצר מעניין באמת לראות סרטון
למה אי אפשר להעלות את הסירטוןן?
זה אומר שהסיומת לא מורשת
תעלה את זה ליוטיוב ושים קישור
אני לא חושב שקיים בנאדם בעולם הזה שלוחץ 200 במשקל גוף 80.
קיצר בדקתי הרגע, שיא עולם בבנץ' עד 75 OPEN ב GPA עומד על 228 קילו 🤯 עד 82.5 על 215 קילו. ויש שיאים של גילאים מבוגרים מעל 200 קילו בעד 82.5
http://www.globalpowerliftingalliance.com/GPA Bench Records.html

בכיף.

סתם לידע כללי, בתחרות האחרונה הבנץ' הכבד ביותר היה של באדיבילדר ערבי שאם אני לא טועה קראו לו אסיד או משהו והוא לחץ 205 קילו אם אני לא טועה על משקל גוף של 120+ לפי איך שהוא נראה.
הממ... רוב החבר'ה בIPF בעד 83 ק"ג לוחצים באיזור ה200 עד כמה שראיתי, אני טועה?

הממ... רוב החבר'ה בIPF בעד 83 ק"ג לוחצים באיזור ה200 עד כמה שראיתי, אני טועה?
בארץ? אני לא מכיר את האיגוד השני אבל אני לא חושב שבארץ יש רמה כזאת. אם מישהו מכיר אשמח לשמוע
אולי בארץ אין (אני די בטוח) אבל לא נראה לי שבעולם אין בנצ'ר מטורף שלוחץ ככה. לא באמת בדקתי אבל מעניין.

היי למה לא שאלת אותי לפני שאתה מעלה סרטונים שלי 🤣
אגב אתה נראה יותר יפה כאן בסרטון מאשר במציאות

הזכרת לי מישהו שאמר לי שהוא הגיע ל 250 סקוואט. ואז כמה ימים אחרי באתי לעשות אחריו, שאלתי כמה נשאר לו, הוא אמר "אני מעלה כל סט 20 קילו עד שאני מגיע ל 250 וזה יהיה הסט האחרון". כמובן שנשארתי לצפות. הוא הגיע ל 180, עשה 6 חצאי סקוואט כשחבר שלו מחבק אותו מאחורה יותר חזק מהסצינה המפורסמת של טיטאניק. 180 זה מכובד מבחינתי אבל זה לא 250 וחצי סקוואט זה לא סקוואט וספוטר שמרים אותך זה לא נחשב "אני מרים".

קיצר מעניין באמת לראות סרטון

תעלה את זה ליוטיוב ושים קישור

קיצר בדקתי הרגע, שיא עולם בבנץ' עד 75 OPEN ב GPA עומד על 228 קילו 🤯 עד 82.5 על 215 קילו. ויש שיאים של גילאים מבוגרים מעל 200 קילו בעד 82.5
http://www.globalpowerliftingalliance.com/GPA Bench Records.html
הייתי בטוח שיש פריקים בעולם. אבל בארץ לא נראה לי שיש כאלה...

בכיף.

יש לנו מנהל פורום שלחץ בתחרות 200Kg על 100Kg משקל גוף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית