הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון משקל גוף ולחיצות

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
שמעתי רבות שהלחיצות בעיקר מושפעות ממשקל גוף
שמתי לב לזה גם בחיטוב שהבנץ נחלש ובמיוחד הפרס

השאלה שלי היא כזו, אם אעלה במשקל גוף נגיד מהרגליים
הבנץ יתחזק?

בחיטוב ירדת במסת שריר, בגלל זה ירדת במשקל, ובגלל זה נחלש הפרס והבנץ'.
כשתעלה במסת שריר, תעלה במשקל תתחזק.

אני חושב שהשאלה נועדה להעריך מסת שריר אצל אדם, בהנחה ששני אנשים בגובה 1.80 בעלי מסת שריר שונה אם האחד שוקל 70 והשני 100.

אתה אוכל בעמידה אז הכל הולך לירכיים? איך עולים במשקל רק ברגליים
אוכלים בפלוס קלורי ומאמנים רק פלג גוף תחתון..

אוכלים בפלוס קלורי ומאמנים רק פלג גוף תחתון..
אם כבר במקרה הזה, אז בפלג גוף התחתון עולים במסת שריר בעיקר, ובעליון עולים בשומן.
ולגבי השאלה של פותח האשכול, אני חושב שרק אם מאמנים את החלקים שבהם התרגיל המסוים עובד תוך כדי שמירה על פלוס קלורי, רק אז המשקל בתרגיל עצמו יעלה, וכך גם משקל הגוף. לפי דעתי אם אתה עולה רק בשומן, לא תוכל להתקדם באף תרגיל.

אם כבר במקרה הזה, אז בפלג גוף התחתון עולים במסת שריר בעיקר, ובעליון עולים בשומן.
ולגבי השאלה של פותח האשכול, אני חושב שרק אם מאמנים את החלקים שבהם התרגיל המסוים עובד תוך כדי שמירה על פלוס קלורי, רק אז המשקל בתרגיל עצמו יעלה, וכך גם משקל הגוף. לפי דעתי אם אתה עולה רק בשומן, לא תוכל להתקדם באף תרגיל.
בבנץ שומן יעזור לך להתקדם ע"י קיצור טווח התנועה.

wtf

• פותח/ת השרשור
לשומן יש חלק בכוח
הוא מעלה משקל גוף והכוח מושפע מזה, בעיקר לחיצות.

קחו מתאמנים נגיד כמו ג'ורג ליימן.. למה הוא על א"ש יחסית גבוה? עם החומרים הוא יכול לשמר את כל השריר ולרדת לאש חטוב
בסופו של התהליך התיאורתי של החיטוב עם השמירה על מסת השריר הוא ייחלש בעיקר בלחיצות כתוצאה מירידה במשקל גוף

עכשיו יש פה משהו קצת לא מובן, הלחיצות מושפעות מהמשקל גוף באופן כללי או ממשקל גוף של איזורים ספציפיים?

איך הלחיצות מושפעות ממשקל גוף באופן כללי לא הסברת.
אני אמנם לא מתמצא בתחום כל כך, אבל לפי דעתי לחיצות לא מושפעות באופן ישיר ממשקל גוף. הן פשוט לא מושפעות כמו סקוואט ודדליפט.
אתה טוען שכשעולים במשקל יותר קל להתחזק בלחיצות וכאשר יורדים במשקל יותר קשה.
אני טוען שסקוואט ודדליפט, תרגילים שבהם אתה מרים לא רק את המוט אלא גם חלק נכבד ממשקל גופך, מושפעות ממשקל הגוף, בכך שכאשר אתה יורד במשקל, אתה בעצם מרים פחות בתרגילים האלו, ולכן יכול לשמור על הכוח ואף להתחזק. וכאשר אתה עולה במשקל, יותר קשה להתחזק בהם לעומת לחיצות שבהן אתה לא נאלץ להרים משקל חדש ונוסף.

אתה חושב שלחיצות מושפעות ממשקל הגוף בעצם כי סקוואט ודדליפט מושפעים בדרך הנגדית.

ממה שיצא לי לראות דדליפט זה התרגיל היחידי שמושפע ממשקל גוף,פשוט יש לי חבר ששוקל איזה 120 בערך,ופעם ראשונה שלו במכון,עשה דדליפט 80 לREPS.

ממה שיצא לי לראות דדליפט זה התרגיל היחידי שמושפע ממשקל גוף,פשוט יש לי חבר ששוקל איזה 120 בערך,ופעם ראשונה שלו במכון,עשה דדליפט 80 לREPS.
אם הוא שוקל 120 יש לו שרירים חזקים רק מלהזיז את עצמו ולטפס מדרגות, זה לא מפתיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית