עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאוחר מידי... 250 גרם מאחורינו 😅במקרה הכי גרוע תקבל קלקול קיבה... שבוע שלם תגור בשירותים...תאבד הרבה נוזלים ומלחים חושבים וכמובן שגם מסה...
עצה שלי אל תיקח את הסיכון , חבל להפסיד שבוע של אימונים... בגלל כמה גרמים של עוף.
יש לך מושג אם החזה עוף נפגע במידה ואני מפשיר אותו ואז מחזיר אותו למקפיא?אני אישית לאחר שאני מפשיר אותו מחזיק אותו לא יותר מ 48 שעות במקרר
אם אתה קונה כמות ושם אותו במקפיא אפשר גם שבועות להשאיר אותו שם ולהפשיר קצת כל פעם שאתה רוצה
יש לך מושג אם החזה עוף נפגע במידה ואני מפשיר אותו ואז מחזיר אותו למקפיא?
יש לך מושג אם החזה עוף נפגע במידה ואני מפשיר אותו ואז מחזיר אותו למקפיא?
היה מטוגן והיה במקרר כל הזמן.כמה זמן הוא היה במקרר?
הוא כבר היה מבושל\מטוגן או שרק הפשרת אותו?
אני פשוט מטגן קילו ואז משאיר במקרר. הוא היה מטוגן במקרר לא חי.האמת, אחרי יומיים הוא גם מתחיל להסריח
אני הולך לסופר כל שבוע וקונה חזה עוף בחצי ק"ג, כל חצי בקופסא בנפרד, וכל פעם מוציא ומפשיר - ותוך יומיים אוכל 3 ארוחות
😋🍴גם אפשרות.
כשאתה מטגן תחתוך את זה לקוביות ותוסיף על זה 3-4 ביצים מקושקשות, קצת טבסקו
יוצא מעדן (יחסית)
נושק לשבועיים. חלק היו נראים סבבה והם היו מה שאכלתי אתמול. חלק ממש השחירו, אני כנראה לא אוכל אותם, עדיין בהתלבטות ><אם זה מוכן במקרר אצלי מחזיק לפעמים 5 ימים-שבוע. בכל מקרה אם זה יותר מכמה ימים אני מריח את זה, אם אין ריח מוזר אז אוכל
זה לדעתי יותר מדי. במיוחד אם הם נראים רע אז לא שווה.נושק לשבועיים. חלק היו נראים סבבה והם היו מה שאכלתי אתמול. חלק ממש השחירו, אני כנראה לא אוכל אותם, עדיין בהתלבטות ><