הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה זמן מחזיק חזה עוף במקרר? מסוכן לאכול חזה עוף מקולקל?

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
יכול לקרות במשהו חוץ מכאבי בטן מחזה עוף מקולקל? (החזה עוף לאחר טיגון והיה כל הזמן במקרר)

נערך לאחרונה:
במקרה הכי גרוע תקבל קלקול קיבה... שבוע שלם תגור בשירותים...תאבד הרבה נוזלים ומלחים חושבים וכמובן שגם מסה...
עצה שלי אל תיקח את הסיכון , חבל להפסיד שבוע של אימונים... בגלל כמה גרמים של עוף.

• פותח/ת השרשור
במקרה הכי גרוע תקבל קלקול קיבה... שבוע שלם תגור בשירותים...תאבד הרבה נוזלים ומלחים חושבים וכמובן שגם מסה...
עצה שלי אל תיקח את הסיכון , חבל להפסיד שבוע של אימונים... בגלל כמה גרמים של עוף.
מאוחר מידי... 250 גרם מאחורינו 😅

טוב...
במקרה הכי גרוע נבוא לעשות ביקור חולים....

Gloved-Hand-for-Cavity-Search.jpg

אני אישית לאחר שאני מפשיר אותו מחזיק אותו לא יותר מ 48 שעות במקרר

אם אתה קונה כמות ושם אותו במקפיא אפשר גם שבועות להשאיר אותו שם ולהפשיר קצת כל פעם שאתה רוצה

אני אישית לאחר שאני מפשיר אותו מחזיק אותו לא יותר מ 48 שעות במקרר

אם אתה קונה כמות ושם אותו במקפיא אפשר גם שבועות להשאיר אותו שם ולהפשיר קצת כל פעם שאתה רוצה
יש לך מושג אם החזה עוף נפגע במידה ואני מפשיר אותו ואז מחזיר אותו למקפיא?

לאחר הפשרה אני לא מקפיא מחדש לעולם, אלא אם בישלת אותו כמו ש @Aftermath אמר, ואז להקפיא.
וגם אז, לא להרבה זמן.

אם העוף במקפיא מאז שקנית, ייקח לו הרבה זמן להתקלקל כל עוד לא הופשר.

אסור להפשיר בשר ואז להקפיא שוב, אני מציע לך לקנות נגיד קילו ולחלק לך למנות ולהקפיא ואז להפשיר כל פעם מנה אחת.
או שתטגן ותשאיר במקרר איזה יומיים.
אני אישית אוכל מהמקרר עד 3 ימים ואף פעם לא קרה לי קלקול קיבה.

האמת, אחרי יומיים הוא גם מתחיל להסריח

אני הולך לסופר כל שבוע וקונה חזה עוף בחצי ק"ג, כל חצי בקופסא בנפרד, וכל פעם מוציא ומפשיר - ותוך יומיים אוכל 3 ארוחות

• פותח/ת השרשור
האמת, אחרי יומיים הוא גם מתחיל להסריח

אני הולך לסופר כל שבוע וקונה חזה עוף בחצי ק"ג, כל חצי בקופסא בנפרד, וכל פעם מוציא ומפשיר - ותוך יומיים אוכל 3 ארוחות
אני פשוט מטגן קילו ואז משאיר במקרר. הוא היה מטוגן במקרר לא חי.

גם אפשרות.

כשאתה מטגן תחתוך את זה לקוביות ותוסיף על זה 3-4 ביצים מקושקשות, קצת טבסקו

יוצא מעדן (יחסית)

כמה זמן הוא במקרר?
בגדול אני מביא איתי למעונות חזה עוף וקציצות שהוכנו בשבת והן מחזיקות אחלה במקרר עד רביעי או חמישי

גם אפשרות.

כשאתה מטגן תחתוך את זה לקוביות ותוסיף על זה 3-4 ביצים מקושקשות, קצת טבסקו

יוצא מעדן (יחסית)
😋🍴
זה הכי טוב, במיקרו זה יוצא דיי יבש...

אם זה מוכן במקרר אצלי מחזיק לפעמים 5 ימים-שבוע. בכל מקרה אם זה יותר מכמה ימים אני מריח את זה, אם אין ריח מוזר אז אוכל

• פותח/ת השרשור
אם זה מוכן במקרר אצלי מחזיק לפעמים 5 ימים-שבוע. בכל מקרה אם זה יותר מכמה ימים אני מריח את זה, אם אין ריח מוזר אז אוכל
נושק לשבועיים. חלק היו נראים סבבה והם היו מה שאכלתי אתמול. חלק ממש השחירו, אני כנראה לא אוכל אותם, עדיין בהתלבטות ><

נושק לשבועיים. חלק היו נראים סבבה והם היו מה שאכלתי אתמול. חלק ממש השחירו, אני כנראה לא אוכל אותם, עדיין בהתלבטות ><
זה לדעתי יותר מדי. במיוחד אם הם נראים רע אז לא שווה.

שבועיים במקרר זה יותר מידי, לדעתי גג חמישה ימים זה תקין לאכול, מעבר לזה כבר ניהיה לזה טעם לוואי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית