הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע כל הסיבות לעשות סקוואט מלא - מאמר חדש

תעדכן אותנו כשתגיע ותחליט להפסיק
אה, ועכשיו חובה עליך לשים סרט.

אתה לא חושב שאני אפסיק להעלות משקלים שאני אגיע למשקל יעד? (האמת שיש מצב, אבל אני לא מכור ואני יכול להפסיק מתי שאני רוצה)

רובנו יפסיקו בשלב מסוים לנסות לעלות עוד משקל. בשלב מסוים אתה צריך להשקיע יותר מדי בשביל עוד חמש קילו. וזה לא שווה את זה. השאלה היא רק איפה. מה שבטוח זה שהנקודה הזאת קרובה ל- 105 קילו רק אם אתה אישה בגובה 1.50.

אתה לא חושב שאני אפסיק להעלות משקלים שאני אגיע למשקל יעד? (האמת שיש מצב, אבל אני לא מכור ואני יכול להפסיק מתי שאני רוצה)
ככל שזה נעשה קשה יותר אתה רוצה יותר, שם בדיוק מתחילה המלחמה הפסיכולוגית עם עצמך וזה החלק הכי כיף.
יאללה שים סרט, בנתיים דיברת על משקל ואין סרט

105 זה 1.5 משקל גוף שלי ואני רץ לפעמים, מתכנן לרוץ יותר בקרוב. וכן אני יודע שזה מפעיל כוחות גבוהים מאוד על הברכיים.

שאלתי על ריצה , כי הנזק שהיא גורמת ידוע ומגובה בניגוד לסקוואט .
בקשר ל1.5 משקל גוף כדאי שתתחיל לאכול , אני באמת לא מבין את כל האופנה הטרסג'נדית הזאת .

ככל שזה נעשה קשה יותר אתה רוצה יותר, שם בדיוק מתחילה המלחמה הפסיכולוגית עם עצמך וזה החלק הכי כיף.
יאללה שים סרט, בנתיים דיברת על משקל ואין סרט

זה משקל עלוב לבזבז עליו סרט. עוד מעט תרצה סרטים של אנשים עולים במדרגות כי הם עלולים לשקר.

שאלתי על ריצה , כי הנזק שהיא גורמת ידוע ומגובה בניגוד לסקוואט .
בקשר ל1.5 משקל גוף כדאי שתתחיל לאכול , אני באמת לא מבין את כל האופנה הטרסג'נדית הזאת .

כמה בדיוק נראה לך שגבר בגובה 1.68 אמור לשקול?

אז כמה אני אמור לשקול עם גובה 1.93? לא נראה לי שהגנטיקה שלי מאפשרת לי מעל 100 קילו על 10% שומן. 90 קילו לבן אדם בגובה 1.68 זה או שהוא מתאמן שנים או עשרות שנים ועל חומרים אם הוא חטוב או שהוא די שמן, ככה נראה לי לפחות.

אז כמה אני אמור לשקול עם גובה 1.93? לא נראה לי שהגנטיקה שלי מאפשרת לי מעל 100 קילו על 10% שומן. 90 קילו לבן אדם בגובה 1.68 זה או שהוא מתאמן שנים או עשרות שנים ועל חומרים אם הוא חטוב או שהוא די שמן, ככה נראה לי לפחות.

תירוצים אפשר למצוא בקלות .
אם תתחזק גם תעלה במשקל בהתאם .
על 193 אתה יכול להיות בכיף גם 120 קילו ויחסית חטוב (ולא תראה כמו מפלצת ) העניין שאתה צריך שיהיו לך רגליים חזקות ולא של תרנגולת .

ואני לא מדבר בכלל על מתאמנים שעל חומרים .

תירוצים אפשר למצוא בקלות .
אם תתחזק גם תעלה במשקל בהתאם .
על 193 אתה יכול להיות בכיף גם 120 קילו ויחסית חטוב (ולא תראה כמו מפלצת ) העניין שאתה צריך שיהיו לך רגליים חזקות ולא של תרנגולת .

ואני לא מדבר בכלל על מתאמנים שעל חומרים .
איפה בדיוק אני ממציא תירוצים? אני רק אמרתי מה אני חושב לגבי היכולות הגנטיות שלי, כנראה הייתי צריך לציין שאני אעשה הכול (חוץ מחומרים) כדי להגיע למצב שאני 120 קילו ו10% שומן, רק שזה לא נראה לי אפשרי, ארנולד שוורצנגר היה 1.87 ו113 קילו על 5% בערך על חומרים ועם גנטיקה שהלוואי עלי. תאמין לי שהדבר האחרון שאני עושה זה לחפש תירוצים, אם זה מה שהייתי עושה אז הייתי מקשיב לאורטופד שאמר לי להפסיק לעשות סקוואט כי יש לי "דלקת בסחוס" בברך ימין, תגיד עליי מה שאתה רוצה רק בבקשה אל תגיד שאני מחפש תירוצים או חסר מוטיבציה כי זה לגמרי ההפך מהמציאות.

אתה צודק, אבל צריך לשמור על איזון בחיים.

זה כמו שהדרך הכי טובה לשמור על הריאות היא להפסיק לנשום.
גם BICEP CURLZzzZzZzZzZz שוחק תמרפקים, אנחנו אבודים!

Vadjio, ארנולד היה 113 קילו (אם מה שאתה אומר נכון) על 1.87+זה 5% שומן+יבש לגמרי, זה כמות משמעותית של משקל.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון לזה שבדיוק כמו שעכשיו אני רואה הרבה אנשים צעירים שעושים סקוואט כנראה שגם לפני שלושים שנה היו צעירים שעושים סקוואט ועכשיו הם מבוגרים. אז זה שאין הרבה מבוגרים שעושים סקוואט אומר או שהם הפסיקו לעשות או שכל המבוגרים שאני רואה הם מתאמנים חדשים שלא עשו סקוואט בעברם. קשה לדעת.

חבוב, אם זו הדרך שלך להראות שסקוואט פוגע במפרקים/הורס את החיים/הכנס כל טענה אחרת כאן, אז ההיגיון שלך דורש הרבה עבודה.

למה מצחיק?

אני מניח שבאיזור 105 ק"ג שזה עוד 10 ק"ג ממה שאני עושה היום.

95 ק"ג לחזרות, זה גם מה שאני עושה 🙄

אנשים מפחדים לרוב מסקוואט כי זה תרגיל שנראה "קשה" ותרגיל ש "מפחיד" הרבה אנשים, בעיקר נשים.

זה כי נשים טיפשות בהגדרה. יש נשים ששואלות אותי אם אני לא מתנפחת. כשהן עומדות לידי! ואין להן בעיית ראיה, עד כמה שידוע לי.

95 ק"ג לחזרות, זה גם מה שאני עושה 🙄

זה כי נשים טיפשות בהגדרה. יש נשים ששואלות אותי אם אני לא מתנפחת. כשהן עומדות לידי! ואין להן בעיית ראיה, עד כמה שידוע לי.
אז מה, מתנפחת פה הרבה? 🤡

גם אצל נשים יש את הקטע של האבקות ניפוח?

מאמר יפה.
תמיד שאני קורא דברים של ריפטו יש איזו מין הרגשה כאילו הבן אדם מדבר (או צועק) אלי/עלי
😃

מישהו יכול לעשות ניתוח תנועה שלם ומפורט של הסקוואט (מלא)? מפרק ברך, ירך ועמוד שדרה, איזה שרירים עובדים ומתי (אגוניסטים, סינרגיסטים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית