עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעדכן אותנו כשתגיע ותחליט להפסיקלמה מצחיק?
אני מניח שבאיזור 105 ק"ג שזה עוד 10 ק"ג ממה שאני עושה היום.
למה מצחיק?
תעדכן אותנו כשתגיע ותחליט להפסיק
אה, ועכשיו חובה עליך לשים סרט.
כי 105 קילו זה מצחיק .
אגב אתה רץ ?
ככל שזה נעשה קשה יותר אתה רוצה יותר, שם בדיוק מתחילה המלחמה הפסיכולוגית עם עצמך וזה החלק הכי כיף.אתה לא חושב שאני אפסיק להעלות משקלים שאני אגיע למשקל יעד? (האמת שיש מצב, אבל אני לא מכור ואני יכול להפסיק מתי שאני רוצה)
105 זה 1.5 משקל גוף שלי ואני רץ לפעמים, מתכנן לרוץ יותר בקרוב. וכן אני יודע שזה מפעיל כוחות גבוהים מאוד על הברכיים.
ככל שזה נעשה קשה יותר אתה רוצה יותר, שם בדיוק מתחילה המלחמה הפסיכולוגית עם עצמך וזה החלק הכי כיף.
יאללה שים סרט, בנתיים דיברת על משקל ואין סרט
שאלתי על ריצה , כי הנזק שהיא גורמת ידוע ומגובה בניגוד לסקוואט .
בקשר ל1.5 משקל גוף כדאי שתתחיל לאכול , אני באמת לא מבין את כל האופנה הטרסג'נדית הזאת .
זה משקל עלוב לבזבז עליו סרט. עוד מעט תרצה סרטים של אנשים עולים במדרגות כי הם עלולים לשקר.
כמה בדיוק נראה לך שגבר בגובה 1.68 אמור לשקול?
אז כמה אני אמור לשקול עם גובה 1.93? לא נראה לי שהגנטיקה שלי מאפשרת לי מעל 100 קילו על 10% שומן. 90 קילו לבן אדם בגובה 1.68 זה או שהוא מתאמן שנים או עשרות שנים ועל חומרים אם הוא חטוב או שהוא די שמן, ככה נראה לי לפחות.90 ככה .
אז כמה אני אמור לשקול עם גובה 1.93? לא נראה לי שהגנטיקה שלי מאפשרת לי מעל 100 קילו על 10% שומן. 90 קילו לבן אדם בגובה 1.68 זה או שהוא מתאמן שנים או עשרות שנים ועל חומרים אם הוא חטוב או שהוא די שמן, ככה נראה לי לפחות.
:( guiltyהעניין שאתה צריך שיהיו לך רגליים חזקות ולא של תרנגולת .
איפה בדיוק אני ממציא תירוצים? אני רק אמרתי מה אני חושב לגבי היכולות הגנטיות שלי, כנראה הייתי צריך לציין שאני אעשה הכול (חוץ מחומרים) כדי להגיע למצב שאני 120 קילו ו10% שומן, רק שזה לא נראה לי אפשרי, ארנולד שוורצנגר היה 1.87 ו113 קילו על 5% בערך על חומרים ועם גנטיקה שהלוואי עלי. תאמין לי שהדבר האחרון שאני עושה זה לחפש תירוצים, אם זה מה שהייתי עושה אז הייתי מקשיב לאורטופד שאמר לי להפסיק לעשות סקוואט כי יש לי "דלקת בסחוס" בברך ימין, תגיד עליי מה שאתה רוצה רק בבקשה אל תגיד שאני מחפש תירוצים או חסר מוטיבציה כי זה לגמרי ההפך מהמציאות.תירוצים אפשר למצוא בקלות .
אם תתחזק גם תעלה במשקל בהתאם .
על 193 אתה יכול להיות בכיף גם 120 קילו ויחסית חטוב (ולא תראה כמו מפלצת ) העניין שאתה צריך שיהיו לך רגליים חזקות ולא של תרנגולת .
ואני לא מדבר בכלל על מתאמנים שעל חומרים .
גם BICEP CURLZzzZzZzZzZz שוחק תמרפקים, אנחנו אבודים!אתה צודק, אבל צריך לשמור על איזון בחיים.
זה כמו שהדרך הכי טובה לשמור על הריאות היא להפסיק לנשום.
אני מתכוון לזה שבדיוק כמו שעכשיו אני רואה הרבה אנשים צעירים שעושים סקוואט כנראה שגם לפני שלושים שנה היו צעירים שעושים סקוואט ועכשיו הם מבוגרים. אז זה שאין הרבה מבוגרים שעושים סקוואט אומר או שהם הפסיקו לעשות או שכל המבוגרים שאני רואה הם מתאמנים חדשים שלא עשו סקוואט בעברם. קשה לדעת.
למה מצחיק?
אנשים מפחדים לרוב מסקוואט כי זה תרגיל שנראה "קשה" ותרגיל ש "מפחיד" הרבה אנשים, בעיקר נשים.
אז מה, מתנפחת פה הרבה? 🤡95 ק"ג לחזרות, זה גם מה שאני עושה 🙄
זה כי נשים טיפשות בהגדרה. יש נשים ששואלות אותי אם אני לא מתנפחת. כשהן עומדות לידי! ואין להן בעיית ראיה, עד כמה שידוע לי.