עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודעת שזאת שאלה קצת הזויה.
יש מן שמועה כזאת שמסתובבת די הרבה זמן, שלא בריא לאישה להרים כבד בגלל שזה יכול לפגוע ברחם.
אני לא מאמינה שזה נכון, יש סיכוי שמישהו קרא מאמר או מחקר (אמינים) שמוכיחים שזה באמת לא נכון? אשמח לקרוא.
למה אתה חייב להתחכם ?תרשמי "רחם" בחיפוש ותקבלי שלל תוצאות על פוסטים שנפתחו בנושא.
כמו שאמרו לפני, לא נכון להגיד "לא בריא" אבל יש מידה (קטנה עד כמה שאני זוכר) של סיכון לבעיות ברצפת האגן. אם זה מנחם אותך, לגברים יש סיכון גדול יותר להרניה, ולכולנו יש סיכוי גדול יותר לטחורים. תחשבי על זה בסקוואט הבא, זה עוזר לצאת מהבור ולסיים את החזרה האחרונה 😃לא בריא לאישה להרים כבד
תגדירי "כבד".
http://www.livestrong.com/article/432936-vaginal-prolapse-due-to-weight-lifting/
עלול להיות מסוכן.... רוב המחקרים אומרים שיש סיכוי לצניחת רחם , אבל שוב זה תלוי בעצימות האימון.
למרות שאיתי במכון התאמנה בחורה מקסימה למרות שהיא הייתה בהריון מתקדם... עשתה הכל.. דד ליפט , סקוואט וגם דיפ סקוואט!!
תמיד שהיא התאמנה היינו חוששים שמהעומס של האימון שלה התינוק פשוט יטוס החוצה במיוחד שהיא עשתה דיפ סקוואט...
אותה גברת ילדה בשלום , תינוק בריא וחזרה להתאמן כמו גדולה!!
רוב המחקרים האחרונים מראים שמה שרובנו מכנים ספורט... הוא לא בריא למבנה השלד , יוצר נזק למפרקים , דלקות וכדומה..
איפה הימים ההם שזה היה .....
רוב המחקרים האחרונים מראים שמה שרובנו מכנים ספורט... הוא לא בריא למבנה השלד , יוצר נזק למפרקים , דלקות וכדומה..
איפה הימים ההם שזה היה .....
תודה לכולם, זה בדיוק מה שרציתי לשמוע ;)
לפחות פי 1 מהמשקל גוף..לא שזה מה שאני מגדירה כבד, אבל עדיין, קל זה כבר לא
תשובה לא טובה.
דדליפט: להרים מ"ג לא נחשב כבד בשום קנה מידה.
פרס: לדחוק, מעל הראש, מ"ג, נחשב כביצוע חזק וקשה.
לא מבחינתי, גם רשמתי שזה לא מה שאני מגדירה כבד.
אני מדברת על אנשים שדיברו איתי על זה וזה מה שבערך ההגדרה שלהם לכבד.
בקיצור, זה בולשיט כל ההבדלה הזו בים נשים לגברים.
מה, לא שמעת שגברים יכולים לחטוף קילה בעבודה עם משקלים "כבדים"!? 😵
תעבדי כמו שצריך. התקדמי לאט ובטוח ולאמיהיו לך דאגות
חחח אתה אומר את זה לי?
אני ממש לא דואגת, ואני לא אפסיק להרים בקרוב.
לא שאלתי בשביל עצמי ;)
אה... שאלת בשביל "חברה". הבנתי 😉
אם הם (ואת) קוראים אנגלית, יש מאמר ארוך של עיתונאית פמיניסטית שעשתה מחקר די רציני בנושא (אני מודה שלא קראתי את כולו). הוא מסתיים, איך לא, בכך שצריך מחקרים נוספים...יותר בכיוון ההורים שלי
אתה מתגעגע לגברים שחיפים בבגדים צמודים?