אז סך הכל אין הוכחה חותכת לכאן או לכאן...
לאיזו צורה של הוכחה את מצפה פרט לכך שמספר התקריות לא יותר גדול בקרב נשים שמרימות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז סך הכל אין הוכחה חותכת לכאן או לכאן...
אני קורא... ויש מספר מאמרים בנושא חלק אומרים ככה וחלק אומרים אחרת...
מדברים על זה שצניחת רחם היא בעיקר נגרמת מסיבה גנטית ושיש שלבים לצניחת רחם... כאשר אישה מזהה אצלה צניחת רחם... אז כמובן שרצוי שהיא תמנע מהרמה של דברים כבדים.
אני קורא בעיקר פורנו , בכתב ברייל!!
אז כל מה שיש לך להציע לנו כאן זה פורנו גייז ונוסטלגיה מערוץ 1?
אז שתף אותנו 😃חלילה... יש לי המון מה להציע! רק צריך לבקש.
אני קורא
ויש מספר מאמרים בנושא
אין עתיד.
וגם דיפ סקוואט!!
לנושא, הסיכוי לצניחת רחם הוא כמו הסיכוי להרניה. בדרך כלל זה לא יקרה באימונים הדרגתיים.
היא עשתה ATG אח שלי??
לאיזו צורה של הוכחה את מצפה פרט לכך שמספר התקריות לא יותר גדול בקרב נשים שמרימות?
אם אתה מספיק חזק כדי להרים 100 קילו ומנסה להרים 130?מה הקשר להדרגתיות האימונים? הרניה זה גנטי. אימונים יכולים לזרז את זה, אבל אין שום קשר להדרגתיות או צורת אימון.
אם אתה מספיק חזק כדי להרים 100 קילו ומנסה להרים 130?
אז טעיתי.עדיין לא קשור.
🤩🙄מעתיקה עבורך תשובה שהעליתי לפני חצי שנה באותו נושא (הייתי מצטטת אבל הטלפון המחורבן לא נותן 🤬).
באופן מפתיע הגורם מספר אחד לצניחה רחם הוא לידה. האם ההורים שלך ממליצים לך גם לא ללדת?
צניחת רחם היא תופעה שמאפיינת נשים מבוגרות והיא נגרמת בשל החלשות שרירי רצפת האגן. אפשר היה להניח שנשים ששגרת יומן כוללת אימוני כוח ובמיוחד תרגילים מורכבים המפעילים את שרירי הליבה יהיו בסיכון נמוך יותר לצניחת רחם אבל סיכון תמיד יש.
החשש של ההורים שלך נובע מכך שבין הגורמים לצניחת רחם מופיע גם הרמת משאות כבדים (דרך אגב, זה מופיע כגורם שישי או שביעי אחרי לידה, לידה מכשירנית, גיל בלות, שיעול כפייתי, גידול באגן, והשמנת יתר). במחקרים אין התייחסות ממשית לאיזה סוג של הרמת משאות כבדים עלול לגרום לכך אלא התייחסות כללית יותר אבל מציינים שצניחת רחם יכולה להווצר אצל נשים שמלכתחילה יש להן חולשה של שרירי רצפת האגן. העניין הוא שצניחת רחם עלולה להתרחש גם אצל נשים שלא עוסקות כלל בספורט.
שורה תחתונה אי אפשר להגיד שאין כלל סיכון אבל בהתחשב בגורמים העיקריים לצניחת רחם - לידה וגיל - הרי שנשים צעירות ששומרות על שגרת האימונים שלהן לא נמצאות בקבוצת סיכון מוגברת לצניחת רחם נהפוך הוא, הן מגיעות לגיל לידה/בלות עם יתרון על האחרות. לנשים שמתחילות להתאמן בגיל מאוחר בהחלט כדאי להבדק אצל רופא לפני ובמהלך האימונים ועם תכנית אימונים הדרגתית ופיקוח נכון על טכניקה ניתן לחזק את שרירי רצפת האגן.
ולמען ההורים שלך יש כאן לינק למאמר שבחן מחקרים שונים שעסקו בסוגיה ושורה תחתונה - הפתעה - אין מסקנות חד משמעיות לקשר בין אימוני כוח אינטנסיביים וקריסת אברי האגן - אבל לבינתיים מה אכפת לרופאים להגיד לנו (הנשים) לא להרים משקל כבד כסוג של כסת"ח
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pub