הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS פעמיים בשבוע עם עלייה חופשית במשקלים + תרגילי ניתור (שחקן כדורסל)

AmitS85

משתמש פעיל
431
25
נק' מוניטין:
54
431
25
הקדמה:
אז ככה, אני משחק כדורסל בקבוצה (עכשיו יש פגרה) ואני עושה אימוני כדורסל ואירובי בעצימות גבוהה, והגענו למסקנה באחד הפוסטים שפתחתי שלעשות SS עצים לא יעשה טוב מבחינת התאוששות, ולפיכך לא יתאים את דרישות התוכנית.
מהתגובה הזאת של @Tank הגעתי למסקנה שאני צריך לעשות SS עם עלייה חופשית במשקלים כי כך אני אתקדם הכי מהר במשקלי העבודה לעומת תוכנית נפח.
ומהאשכול הזה הגעתי למסקנה שאני צריך לעשות גם תרגילי ניתור בנוסף לתוכנית האימונים בחדר כושר, וכתוצאה מכך הגעתי למסקנה שכדי לשלב תרגילי ניתור עם התוכנית, אצטרך להוריד את תדירות התוכנית לפעמיים בשבוע.

אז איך בעצם בנויה התוכנית שאני מתכנן לעשות:
אותם תרגילים כמו ב-SS + שני תרגילי ניתור בסיסיים.
ההתקדמות במשקלים היא חופשית, והתוכנית מבוצעת פעמיים בשבוע.
אז כך התוכנית בעצם תיראה:

AXXBXXX
BXXAXXX בשבוע שאחרי, ולאחר מכן הסדר חוזר על עצמו.

A:

סקוואט 5X3
בנץ' 5X3
דדליפט 5X1
קפיצות הכי גבוהות שאפשר MAX*2
קפיצות הכי גבוהות שאפשר על רגל אחת MAX*2 כל רגל

B:

סקוואט 5X3
פרס 5X3
מתח 5X3
קפיצות הכי גבוהות שאפשר MAX*2
קפיצות הכי גבוהות שאפשר על רגל אחת MAX*2 כל רגל

אז מה דעתכם בנושא?

תודה רבה לכל מי שיעזור 😃
מישהו??
@stitch @White Walker @Beast and cheat @Tank @Tom @לוטם @shahar18 @yujinius אשמח אם תביעו את דעתכם בנושא,
וגם כל מי שמבין בנושא ויכול לעזור, אני אשמח 😃

תייגת פה 400 משתמשים אז לפני שאנחנו סוגרים את הנושא תן להם לבטא את עצמם אולי גם להם יש דעה בעניין

• פותח/ת השרשור
בקישור ששלחת מדובר על SS נטו עם כל הדרישות. הבעיה היא שאני לא חושב שהתוכנית עצמה עם כל הדרישות מתאימה לי ושאני באמת אצליח להתקדם בה. אני עושה בנוסף לחדר כושר גם אימוני אירובי, כדורסל (קליעות ושליטה בכדור), וניתורים.
לכן אני לא חושב שאצליח להקפיד על ההתקדמות הנדרשת בתוכנית עם כל האימונים שאני עושה בנוסף...
והטיעונים האלו נאמרו גם בפוסטים קודמים שלי.
אז בגלל זה אני רוצה לשנות קצת את התוכנית המקורית ולהוריד קצת מהעצימות כדי שתתאים לי עם כל האימונים האחרים שאני עושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית