הקדמה:
אז ככה, אני משחק כדורסל בקבוצה (עכשיו יש פגרה) ואני עושה אימוני כדורסל ואירובי בעצימות גבוהה, והגענו למסקנה באחד הפוסטים שפתחתי שלעשות SS עצים לא יעשה טוב מבחינת התאוששות, ולפיכך לא יתאים את דרישות התוכנית.
מהתגובה הזאת של @Tank הגעתי למסקנה שאני צריך לעשות SS עם עלייה חופשית במשקלים כי כך אני אתקדם הכי מהר במשקלי העבודה לעומת תוכנית נפח.
ומהאשכול הזה הגעתי למסקנה שאני צריך לעשות גם תרגילי ניתור בנוסף לתוכנית האימונים בחדר כושר, וכתוצאה מכך הגעתי למסקנה שכדי לשלב תרגילי ניתור עם התוכנית, אצטרך להוריד את תדירות התוכנית לפעמיים בשבוע.
אז איך בעצם בנויה התוכנית שאני מתכנן לעשות:
אותם תרגילים כמו ב-SS + שני תרגילי ניתור בסיסיים.
ההתקדמות במשקלים היא חופשית, והתוכנית מבוצעת פעמיים בשבוע.
אז כך התוכנית בעצם תיראה:
AXXBXXX
BXXAXXX בשבוע שאחרי, ולאחר מכן הסדר חוזר על עצמו.
A:
סקוואט 5X3
בנץ' 5X3
דדליפט 5X1
קפיצות הכי גבוהות שאפשר MAX*2
קפיצות הכי גבוהות שאפשר על רגל אחת MAX*2 כל רגל
B:
סקוואט 5X3
פרס 5X3
מתח 5X3
אז מה דעתכם בנושא?
תודה רבה לכל מי שיעזור 😃
מישהו??
@stitch @White Walker @Beast and cheat @Tank @Tom @לוטם @shahar18 @yujinius אשמח אם תביעו את דעתכם בנושא,
וגם כל מי שמבין בנושא ויכול לעזור, אני אשמח 😃
אז ככה, אני משחק כדורסל בקבוצה (עכשיו יש פגרה) ואני עושה אימוני כדורסל ואירובי בעצימות גבוהה, והגענו למסקנה באחד הפוסטים שפתחתי שלעשות SS עצים לא יעשה טוב מבחינת התאוששות, ולפיכך לא יתאים את דרישות התוכנית.
מהתגובה הזאת של @Tank הגעתי למסקנה שאני צריך לעשות SS עם עלייה חופשית במשקלים כי כך אני אתקדם הכי מהר במשקלי העבודה לעומת תוכנית נפח.
ומהאשכול הזה הגעתי למסקנה שאני צריך לעשות גם תרגילי ניתור בנוסף לתוכנית האימונים בחדר כושר, וכתוצאה מכך הגעתי למסקנה שכדי לשלב תרגילי ניתור עם התוכנית, אצטרך להוריד את תדירות התוכנית לפעמיים בשבוע.
אז איך בעצם בנויה התוכנית שאני מתכנן לעשות:
אותם תרגילים כמו ב-SS + שני תרגילי ניתור בסיסיים.
ההתקדמות במשקלים היא חופשית, והתוכנית מבוצעת פעמיים בשבוע.
אז כך התוכנית בעצם תיראה:
AXXBXXX
BXXAXXX בשבוע שאחרי, ולאחר מכן הסדר חוזר על עצמו.
A:
סקוואט 5X3
בנץ' 5X3
דדליפט 5X1
B:
סקוואט 5X3
פרס 5X3
מתח 5X3
אז מה דעתכם בנושא?
תודה רבה לכל מי שיעזור 😃
מישהו??
@stitch @White Walker @Beast and cheat @Tank @Tom @לוטם @shahar18 @yujinius אשמח אם תביעו את דעתכם בנושא,
וגם כל מי שמבין בנושא ויכול לעזור, אני אשמח 😃