הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטיחות באימונים

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בנוגע לבטיחות באימונים עם דגש על הסקוואט. אני מתאמן בבית, יש לי מה שאני צריך כרגע בשביל התרגילים שאני עושה(יש ספה, מוט והסטנד שמחזיק אותו, מוט ידיים, מזרון, צלחות, מדרגה).
אני מחפש לעשות את האימונים בצורה הכי בטיחותית, דגש על סקוואט נגיד, במצב בו אני נמצא בתחתית ועולה למעלה, מה עושים אם נתקעים? עכשיו אני יודע שרובכם תגידו ספוטר או תלך תתאמן במכון כושר אבל זה המצב, אני מנסה למצוא דרך לזה להתאמן בבית ואני בטוח שיש משהו.. אולי איזה מוצר שמוכרים שיכול למנוע אין לי מושג.. אותו דבר לגבי הבנץ פרס, קרה לי כבר שנתקעתי ופשוט שזה קרה הרמתי אותו והפלתי על הריצפה, אבל חייב להיות דרכים אחרות..

תודה למי שיעזור!🤯

שלום לכולם, צריך את עזרתכם בנוגע לבטיחות באימונים עם דגש על הסקוואט. אני מתאמן בבית, יש לי מה שאני צריך כרגע בשביל התרגילים שאני עושה(יש ספה, מוט והסטנד שמחזיק אותו, מוט ידיים, מזרון, צלחות, מדרגה).
אני מחפש לעשות את האימונים בצורה הכי בטיחותית, דגש על סקוואט נגיד, במצב בו אני נמצא בתחתית ועולה למעלה, מה עושים אם נתקעים? עכשיו אני יודע שרובכם תגידו ספוטר או תלך תתאמן במכון כושר אבל זה המצב, אני מנסה למצוא דרך לזה להתאמן בבית ואני בטוח שיש משהו.. אולי איזה מוצר שמוכרים שיכול למנוע אין לי מושג.. אותו דבר לגבי הבנץ פרס, קרה לי כבר שנתקעתי ופשוט שזה קרה הרמתי אותו והפלתי על הריצפה, אבל חייב להיות דרכים אחרות..

תודה למי שיעזור!🤯
אני מתאמן ברוב האימונים שלי לבד, יש כאלה שמישהו באותו חדר למקרה ו.. אבל יש גם אימונים וסטים כבדים שאתה נכנס לבד, ואתה פשוט צריך לדעת לשים את הגבול ולחשוב מה יותר חשוב לך..
ללכת על השיא לבד, או להחזיר את המוט בחצי ידיעה של עוד חזרה.
לגבי הסקואט במקרה ואני לבד ויהיה משהו אני חושב שפשוט אפיל את המוט ויקפוץ קדימה כמה שאפשר להתרחק ממנו.. או כל תנועה טבעית אחרת שתציל אותי.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן ברוב האימונים שלי לבד, יש כאלה שמישהו באותו חדר למקרה ו.. אבל יש גם אימונים וסטים כבדים שאתה נכנס לבד, ואתה פשוט צריך לדעת לשים את הגבול ולחשוב מה יותר חשוב לך..
ללכת על השיא לבד, או להחזיר את המוט בחצי ידיעה של עוד חזרה.
לגבי הסקואט במקרה ואני לבד ויהיה משהו אני חושב שפשוט אפיל את המוט ויקפוץ קדימה כמה שאפשר להתרחק ממנו.. או כל תנועה טבעית אחרת שתציל אותי.
אני מתאר לעצמי שאחרי שאני יזרוק את המוט לאחורה עם משקל כזה וגובה כזה הריצפה תישבר לצמיתות/ השכנה מלמטה תעלה לצעוק:🤦‍♂️:

אני מתאר לעצמי שאחרי שאני יזרוק את המוט לאחורה עם משקל כזה וגובה כזה הריצפה תישבר לצמיתות/ השכנה מלמטה תעלה לצעוק:🤦‍♂️:
או שתמצא שתי קוביות גומי למיקום במקרה ו... או שתמצא ספוטר לסקואט , מוטות ביטחון או כל רעיון אחר שעולה לך לראש

תמכור את הסטנד ותקנה כלוב זה האופציה הכי בטיחותית. אם אתה לא מעוניין אתה יכול לקנות/לבנות זוג של "סוס עבודה" ולהשתמש בהם כסטנד במקרה של כשל.
הסטנד זה רק בשביל הסקוואט (ואולי ראק פול), אל תעז לעשות בנצ' פרס ללא ספוטר, זה תרגיל מסוכן שלא שווה את הרווחים שתפיק ממנו.

אתה יכול להשתמש גם במוטות הבטיחות בשביל בנץ'. כשנכשלים, פשוט מורידים את הקשת, כדי שהמוט יישאר על המוטות ותוכל לצאת מתחתיו.

לגבי הסקוואט המוטות ביטחון האלה שהציעו אחלה דבר.
לגבי הבנץ, ברגע של כשל תמיד אפשר להוריד את המוט לחזה, לנוח שנייה ואז לגלגל את זה לבטן ומשם להוריד את זה לרצפה בעדינות
( Roll Of Shame )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית