הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Abפעמיים ביום לסגירת השבוע

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אהלן רציתי לדעת מה אתם חושבים , לצורך העניין היום אני אחרי שבוע של 2 אימונים של ab נשאר לי עוד שני אימונים לשבוע ,

רציתי לדעת מה אתם אומרים אם אני מבצע אימוו בוקר של b גב ... מפציץ בפחמימות עם אינדקס גבוה כדי לשקם גליקוגן ומבצע בלילה a .. ומסיים את היום עם הערכים שאני צריך זה בעצם בסדר ? או שעדיף לסגור את השבוע עם 3 אימונים כי זה קורה לי כבר יותר מידי וחשבתי לאמץ את זה אם זה ילך בשבועות כאלו.

זה שאתה מפוצץ את עצמך בפחמימות לא גורם להתאוששות קסם של הגוף, נראה לי מאוד מיותר ומקדם פציעות/תשישות יתר.

אהלן רציתי לדעת מה אתם חושבים , לצורך העניין היום אני אחרי שבוע של 2 אימונים של ab נשאר לי עוד שני אימונים לשבוע ,

רציתי לדעת מה אתם אומרים אם אני מבצע אימוו בוקר של b גב ... מפציץ בפחמימות עם אינדקס גבוה כדי לשקם גליקוגן ומבצע בלילה a .. ומסיים את היום עם הערכים שאני צריך זה בעצם בסדר ? או שעדיף לסגור את השבוע עם 3 אימונים כי זה קורה לי כבר יותר מידי וחשבתי לאמץ את זה אם זה ילך בשבועות כאלו.
תנוח גבר אמיץ. המכון לא יברח והחיים ארוכים... 😆

האימון שתפספס לא יעשה אותך קטן בדיוק כמו שהאימון שתוסיף לא יעשה אותך גדול....
תנוח - זה חשוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית