עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה נזק הן יעשו?חגורות בילדינג לדוגמא יעשו יותר נזק מהאשר יתנו תועלת
בהחלט. קרא שם.פתחתי נושא דומה אתמול, אתה מוזמן לקרוא את התגובות שם, וגם את הקישור שאליו הפנה BEAST & CHEAT באחת התגובות.
יגרמו לך להראות כמו אידיוטאיזה נזק הן יעשו?
בהחלט. קרא שם.
עזוב אותך מחגורה. אין על לעבוד בלי ולהתקדם. יהיו לך PR-ים משלך ובכל אחד מהם תוכל לרשום: "בלי בלי בלי חגורה". שאל את @Doron M 😉היי, חשבתי להתחיל להשתמש בחגורה אחרי כמה המלצות אבל אני לא מבין כלום בזה.
למה להשתמש בחגורה?
איך להשתמש בזה?
ואיך אני יכול לדעת אם זה בכלל כדאי לי?
מצחיק שלדורון בתמונה יש חגורה 😆עזוב אותך מחגורה. אין על לעבוד בלי ולהתקדם. יהיו לך PR-ים משלך ובכל אחד מהם תוכל לרשום: "בלי בלי בלי חגורה". שאל את @Doron M 😉
אני חושב שהוא התכוון מבחינת התקדמות1. חגורה מגינה על עמוד השדרה על ידי הגברת כמות הלחץ שיכול לפעול על השרירים המסייעים
2. חגורה מחזקת את הבטן ומגבירה את הלחץ התוך בטני מסביב לעמוד השדרה
3. החגורה מאפשרת לחזק את שרירי הבטן על ידי הכיווץ האיזומטרי ולהרים יותר משקל על ידי ייצוב עמוד השדרה
מתי להשתמש בחגורה? בכל הסטים של העבודה. תעשה את החימום ללא חגורה.
איך להשתמש בה? לשים אותה מסביב לגוף ולסגור אותה
חשוב לדעת באיזו חגורה להשתמש כי חגורות בילדינג לדוגמא יעשו יותר נזק מהאשר יתנו תועלת
כל עוד אתה יכול להתקדם מאימון לאימון ב2.5 קילו אין צורך להשתמש בחגורה לדעתי. כשתגיע לתקיעה ותוכל להתקדם רק משבוע לשבוע אפשר להתחיל להשתמש בחגורה. חשוב לציין שזאת דעה אישית שלי ואין לי ביסוס לה.אני חושב שהוא התכוון מבחינת התקדמות
יעני אם מההתחלה שהתחלת להתאמן כדאי להתאמן עם חגורה או משלב מסויים... סתם נגיד 100 קילו אנאערף
אני חשבתי להתחיל להשתמש בחגורה כי משום מה אחרי הסקוואט אני מרגיש כאב בכל הגוף לכמה שניות-דקה אחרי הסקוואט ואז זה מפסיקכל עוד אתה יכול להתקדם מאימון לאימון ב2.5 קילו אין צורך להשתמש בחגורה לדעתי. כשתגיע לתקיעה ותוכל להתקדם רק משבוע לשבוע אפשר להתחיל להשתמש בחגורה. חשוב לציין שזאת דעה אישית שלי ואין לי ביסוס לה.
אין קשר...אני חשבתי להתחיל להשתמש בחגורה כי משום מה אחרי הסקוואט אני מרגיש כאב בכל הגוף לכמה שניות-דקה אחרי הסקוואט ואז זה מפסיק
אני אנחש שזה בגלל הכאבים שאני מקבל אחרי כל אימון בכפות רגליים וזה כנראה מקור הבעיה, אבל בכל זאת.. לקחתי את זה גם כאופציה, מה אתה אומר?
אין קשר בין מה למה?אין קשר...
מצחיק שלדורון בתמונה יש חגורה 😆
אם יש לך כאבים בכפות רגליים זה אומר שאתה לא עומד כמו שצריך. זה לא אמור לקרות. כנראה יש לך חוסר יציבות שגורם לשינוי המומנט של הטיביה על הפמור שגורמת להפעלת שרירי כפות הרגליים לייצוב המשקל ושמירה על מרכז הכובד. תעלה סרטון סקוואט עדכני ואני אנסה לאתר את הבעיה.אין קשר בין מה למה?
בין הכאבים בכפות רגליים לכאבים אחרי הסקוואט?
אני אנחש שכן, רוצה לדעת למה? כי הכאבים האלה נובעים ממאמץ. ולפעמים כאבים בעמוד השידרה וכו' נובע מכאבים בכפות רגליים
ומצד שני, יכול להיות שיש דפקה קטנה בטכניקה שלי
כאבי כפות רגליים היה לי כל הזמן לאחר מאמץ.. גם כששיחקתי כדורגל, כדורסל, כשרצתי או תמיד אחרי שאני מסתובב עם חברים למשך זמן מסויים.אם יש לך כאבים בכפות רגליים זה אומר שאתה לא עומד כמו שצריך. זה לא אמור לקרות. כנראה יש לך חוסר יציבות שגורם לשינוי המומנט של הטיביה על הפמור שגורמת להפעלת שרירי כפות הרגליים לייצוב המשקל ושמירה על מרכז הכובד. תעלה סרטון סקוואט עדכני ואני אנסה לאתר את הבעיה.
כאבי כפות רגליים היה לי כל הזמן לאחר מאמץ.. גם כששיחקתי כדורגל, כדורסל, כשרצתי או תמיד אחרי שאני מסתובב עם חברים למשך זמן מסויים.
הסקוואט מהיום (הורדתי ל60 להיום)
אני אסביר לך מה עושים... טיפ של אלופים:מצחיק שלדורון בתמונה יש חגורה 😆
1. KEK1. קח כדור טניס שים אותו מתחת לסנטר ותעשה סקוואט בצורה שהכדור לא יפול. אני רואה שלהגיד לך 450 פעם לשפר מבט לא עוזר אז זאת הדרך היחידה
2. פתח את כפות הרגליים יותר
3. תעמוד צר יותר
מתכון מנצח!! 🤣אני אסביר לך מה עושים... טיפ של אלופים:
אוכלים בלי סוף, עד שהלחץ הבטני שובר לחגורה את הלבר.
לאחר מכן, משתמשים בחגורת "מתי אתה מתאמן אלכס" לכמה אימונים.
בסופו של דבר בוחרים לקנות אחת חדשה ולצורך העניין מוצאים את המקור שיקח לו הכי הרבה זמן לשלוח את ההזמנה.
לבסוף עולים 10kg ומנפצים את כל ה-PR-ים תוך שמצמידים לכל אחד מהם את האמירה המאוסה: "בלי בלי בלי חגורה".
3. כי ריפטו אמר. סתם1. KEK
2. OKEY
3. מדוע?