עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שו הדא?3. כי ריפטו אמר. סתם
הפמור שלך קצר והטורסו שלך ארוך, עם נתונים כאלה אתה צריך עמידה צרה יותר.
פמור זה עצם הירכיים, באנגלית FEMUR. תחפש בגוגל.שו הדא?
בכל מקרה, אני אעשה את זה.. חח
באיזה רוחב בערך? כתפיים? פחות מכתפיים?
ואיך זה מתקשר לכאבי רגליים לעזאזל? (או שזה לא?)
אבל כבר אמרתי לך שהכאבים בכפות הרגליים הם כל הזמן אחרי מאמץ.. אז זה אומר שאני גם לא רץ/ הולך נכון?פמור זה עצם הירכיים, באנגלית FEMUR. תחפש בגוגל.
ותנסה לעמוד ברוחב כתפיים.
איך זה מתקשר? זה מתקשר למומנט של הטיביה על הפמור כתוצאה ממינוף לא נכון של התנועה שנוצר כתוצאה מכל שלושת הקריטריונים שאמרתי לך לשפר. מינוף לא נכון גורם ליצירת מתח על מנת לייצב את הגוף ולשמור על יציבות, כשבמקרה שלך, האינסטינקט של הגוף שלך הוא לפעול נגד המנוף בעזרת שימוש בשרירי כפות הרגליים, זה לפחות הניחוש שלי. אני בטוח של @Beast and cheat יהיה הסבר יותר טוב משלי.
יש לך פלטפוס במקרה?אבל כבר אמרתי לך שהכאבים בכפות הרגליים הם כל הזמן אחרי מאמץ.. אז זה אומר שאני גם לא רץ/ הולך נכון?
לאיש לך פלטפוס במקרה?
אני אסביר לך מה עושים... טיפ של אלופים:
אוכלים בלי סוף, עד שהלחץ הבטני שובר לחגורה את הלבר.
לאחר מכן, משתמשים בחגורת "מתי אתה מתאמן אלכס" לכמה אימונים.
בסופו של דבר בוחרים לקנות אחת חדשה ולצורך העניין מוצאים את המקור שיקח לו הכי הרבה זמן לשלוח את ההזמנה.
לבסוף עולים 10kg ומנפצים את כל ה-PR-ים תוך שמצמידים לכל אחד מהם את האמירה המאוסה: "בלי בלי בלי חגורה".
לא יודע. אולי. אולי לא. תתקן את הסקוואט שלך ונראה.אבל כבר אמרתי לך שהכאבים בכפות הרגליים הם כל הזמן אחרי מאמץ.. אז זה אומר שאני גם לא רץ/ הולך נכון?
אז לסיכום:לא יודע. אולי. אולי לא. תתקן את הסקוואט שלך ונראה.
👏👏אז לסיכום:
עמידה טיפה צרה יותר (רוחב כתפיים)
כפות רגליים ב30-35 מעלות החוצה
וראש למטה
היי, חשבתי להתחיל להשתמש בחגורה אחרי כמה המלצות אבל אני לא מבין כלום בזה.
למה להשתמש בחגורה?
איך להשתמש בזה?
ואיך אני יכול לדעת אם זה בכלל כדאי לי?
4. תשים את הסרטון באשכול נפרד ואל תתעלק על אשכול של בנאדם ששאל לגבי משהו אחר ועכשיו כולם מקבלים התראות לגבי תיקון הסקוואט שלך1. קח כדור טניס שים אותו מתחת לסנטר ותעשה סקוואט בצורה שהכדור לא יפול. אני רואה שלהגיד לך 450 פעם לשפר מבט לא עוזר אז זאת הדרך היחידה
2. פתח את כפות הרגליים יותר
3. תעמוד צר יותר
הייתי אמור לצטט אותי.. סליחה :(4. תשים את הסרטון באשכול נפרד ואל תתעלק על אשכול של בנאדם ששאל לגבי משהו אחר ועכשיו כולם מקבלים התראות לגבי תיקון הסקוואט שלך
מה ההגיון מאחורי כלל האצבע הזה? למה שאני לא אשתמש בחגורה במשקל נמוך יותר?כלל האצבע של ריפטו, בו אני תומך, אגב, אומר שאל תחשוב על חגורה לפהי שאתה מגיע ל-3 חמישיות עם 1.5×משקל גוף. קשה לך? תאכל עוד, תישן,תנוח...
אתה צריך להבין שהשימוש בחגורה הוא בטכניקה מעט שונה מאשר ללא חגורה ואני חושב שההחלטה שלי, להתעקש לעבוד ולהתקדם ללא חגורה הוכיחה את עצמה.
למשל, אני לר חטשב שהייתי מסוגל לעשות 5×3×165, ללא חגורה, בסיום הסבב הקודם של טקסס, אותו סיימתי עם סקוואט 210 ואימון נפח אחרון של שלישיות עם 180,בקושי רב. הכל עם חגורה כמובן.
מאיפה הנתון הזה?כלל האצבע של ריפטו, בו אני תומך, אגב, אומר שאל תחשוב על חגורה לפהי שאתה מגיע ל-3 חמישיות עם 1.5×משקל גוף.
מה ההגיון מאחורי כלל האצבע הזה? למה שאני לא אשתמש בחגורה במשקל נמוך יותר?
מאיפה הנתון הזה?
העניין הוא שזה לא פחות יעיל, ואין משמעות למילה "טבעי", וגם להרים מוט בתוך חדר כושר עם נעליים זה "לא טבעי". וגם לא לשתות חלב.כדי לתת לאותו מתאמן מתחיל את ההזדמנות לבנות את ה- core שלו בצורה הכי יעיל ץב וטבעית.
הוא לא אמר את זה. התבלבלת בציטוט.מתנצל, אך לא זוכר כרגע ובשעה הזו אין לי כוח לחפש. פשוט זכור לי שקראתי את זה. כנרטה מאמר שהוא כצס או משהו כזה.
למה שהCORE יבנה בצורה יעילה וטבעית יותר בלי חגורה? אני חושב שהCORE יבנה באותה מידה עם חגורה ובלי. לא שמים חגורה במשקלים נמוכים כי אין טעם לשים כי אתה מסוגל להתקדם משבוע לשבוע גם בלי חגורה. רוצה לשים חגורה כשהסקוואט שלך 60 קילו? שים. הCORE לא יפגע, אבל זאת תהיה פיסת ציוד מיותרת שלא תעזור לך בשלב הזה.כדי לתת לאותו מתאמן מתחיל את ההזדמנות לבנות את ה- core שלו בצורה הכי יעיל ץב וטבעית.
על אוצוממשקל של השאלה שלך, ניתן לשאול, למה לא להעזר במנוף (תוך שמקפידים שהוא רק נוגע, אבל לא עוזר), החל מהמשקלים הראשונים שלך....
מתנצל, אך לא זוכר כרגע ובשעה הזו אין לי כוח לחפש. פשוט זכור לי שקראתי את זה. כנרטה מאמר שהוא כצס או משהו כזה.
העניין הוא שזה לא פחות יעיל, ואין משמעות למילה "טבעי", וגם להרים מוט בתוך חדר כושר עם נעליים זה "לא טבעי". וגם לא לשתות חלב.
אם אלה הטיעונים שאתה חושב שריפטו נותן, אז אין אפשרות אחרת חוץ מכך שטעית בציטוט, וזה כולל את ההמלצה ל1.5 BW בשביל חגורה.
הוא לא אמר את זה. התבלבלת בציטוט.
מתי אתה ממליץ לנשים להשתמש בחגורה? אשתי שוקלת 50 ק"ג, מסקווייטה 40-45 בינתיים. שקלתי כבר להזמין לה חגורה, יכול להיות שמוקדם מדי?