הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צום כיפור

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
שלום.יש לי תיאבון מאוד גדול ביום-יום ואני אוכל כל יום ארוחת ערב גדולה וגם ארוחת לילה ואפילו אחרי זה שאני קם בבוקר אני מרגיש שאני מסוגל לאכול בן-אדם מרוב רעב.
אני לא בטוח למה זה קורה,אני אוכל די הרבה מן הסתם גם,מעל 3000 קלוריות ביום.
לפני שנתיים בצום הראשון שלי הייתי ילד מאוד רזה 29 קילו והצום היה לי לא כזה קשה.לפני שנה הייתי בערך 5 קילו יותר וכמעט התעלפתי בבית כנסת מרוב רעב..הפעם כבר העניין שונה כי אני 20 קילו יותר..

האם עלי לאכול בארוחה מפסקת אוכל ספיצפי?אני פשוט אוכל הרבה..האם כדאי לאכול הרוב פחמימות או מה?
ותמיד אחרי הצום אני לא רעב זה העניין אנחנו תמיד אוכלים קצת עוגיות ושותים תה-נס קפה..אני לא מסוגל לאכול הרבה אחרי הצום..זה גם יותר עניין של השתיה אצלי..

הוא התכוון שאסור לקרוא ספרים שהם לא ספרי קודש וכו... למרות שגם SS קדוש 😃
פעם אחרונה שבדקתי, ובדקתי, היה מותר לקרוא. כנראה זה תלוי את מי שואלים. ואם אתה לא מתכוון לישון את מרבית הצום תתכונן לסיוט. אבל זה הרעיון של יום כיפור.

תכלס צום זה אחד הדברים הקשים , אני אחד שניהיה שבע מהר אבל האוכל מתעקל מהר מאוד, אז ביום שאני אוכל בערב אני מרגיש כבר את הרעב ובבוקר אם אני קם בלי לשתות כל הבטן שלי כאבים, ועוד עד הצהריים זה עינוי שאין דומה לו,

תכלס צום זה אחד הדברים הקשים , אני אחד שניהיה שבע מהר אבל האוכל מתעקל מהר מאוד, אז ביום שאני אוכל בערב אני מרגיש כבר את הרעב ובבוקר אם אני קם בלי לשתות כל הבטן שלי כאבים, ועוד עד הצהריים זה עינוי שאין דומה לו,
ברגע שתכניס ארוחה אחת של 3000 קלוריות לא תהיה רעב הרבה זמן, האמן לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית