הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בגיינר

Lidor17

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
שלום לכולם,אני הבנתי שאבקות מתעסקות עם ההורמונים בגוף אז מה ההבדל בינם לבין סטרואידים שגם מתעסקות עם ההורמונים(שאלה קצת טיפשית אבל נחוצה לי לפני שימוש בגיינר)
וגם איך אני יודע אם גינר הוא טוב בלי חומרים שמזיקים לגוף,תודה לכל מי שעונה

שאבקות מתעסקות עם ההורמונים בגוף
הן לא.
גינר הוא טוב בלי חומרים שמזיקים לגוף
גיינר זה חלבון עם סוכרים שמגדילים את
הקלוריות שנותנות מענה טוב לכאלה שקשה להם להגיע למאזן קלורי חיובי ובכלל לעלות במשקל.
אני אישית מעדיף שתתאמץ לאכול אוכל
אמיתי כך תקבל יותר ויטמינים ומינרלים וגם היה לך יותר לגוף ולא תרצה להקיא מלנסות לאכול הרבה.

אני הבנתי שאבקות מתעסקות עם ההורמונים בגוף
אילו אבקות? אבקות חלבון לא "מתעסקות" עם ההורמונים יותר מאשר גביע קוטג', אלא אם כן היצרן החליט ל"העשיר" אותן בסטרואידים (היו בעבר מקרים כאלה, לכן חשוב לא לקנות אבקה אלמונית גם אם המחיר מפתה).

אילו אבקות? אבקות חלבון לא "מתעסקות" עם ההורמונים יותר מאשר גביע קוטג', אלא אם כן היצרן החליט ל"העשיר" אותן בסטרואידים (היו בעבר מקרים כאלה, לכן חשוב לא לקנות אבקה אלמונית גם אם המחיר מפתה).
איזה אינטרס יש לייצרן להכניס סטרואידים לאבקה ולמכור אותה במחיר ממוצע.
זה לא יותר יקר?

נראה לי קצת נאיבי
אני כבר לא זוכר את פרטי הארוע המדובר כך שקשה לי להתייחס אליו. בדיקות "רגילות" של אבקת חלבון אינן מחפשות זיהומים אלא בודקות את כמות החלבון (וגם את זה הן עושות, כזכור, בצורה שקל לעקוף). עד כמה שאני זוכר לפחות אחת השערוריות התגלתה כאשר איזה ספורטאי נכשל בבדיקות סמים, כלומר רק בעקיפין. כמה מליונים היצרן עשה עד אותו רגע? האם הוא נקנס באופן משמעותי? אין לי מושג.

יש לך סימוכין בנוגע לאבקות חלבון ש"הועשרו" בסטרואידים (שואל מתוך עניין אמיתי)?

ש לך סימוכין בנוגע לאבקות חלבון ש"הועשרו" בסטרואידים
אין לי מקור ראשוני. היתה פעם הצהרה של ה ACSM שאמרה את זה, במסגרת אזהרה מפני נטילה לא מכוונת של ספורטאים שעלולה לפסול אותם. עד כמה שאני זוכר, אילת וינשטין מוינגייט ציטטה משם פעם.

לצערי אני לא מצליח למצוא את ההצהרה הזאת ברשת.

הבקשה שלך, או יותר נכון הקושי במציאת עדות, מעורר אצלי קצת ספקות. הייתי מצפה שהצהרה כזאת תעורר מספיק רעש כדי להשאיר עדויות ברשת, וששמות החברות האלה יהיו ידועים.

אין לי מקור ראשוני. היתה פעם הצהרה של ה ACSM שאמרה את זה, במסגרת אזהרה מפני נטילה לא מכוונת של ספורטאים שעלולה לפסול אותם. עד כמה שאני זוכר, אילת וינשטין מוינגייט ציטטה משם פעם.

הבקשה שלך, או יותר נכון הקושי במציאת עדות, מעורר אצלי קצת ספקות. הייתי מצפה שהצהרה כזאת תעורר מספיק רעש כדי להשאיר עדויות ברשת, וששמות החברות האלה יהיו ידועים.
אני שואל משום שנראה שמדובר בשיטה מאוד לא יעילה לקדם רווחים. הסטרואיד המתווסף חייב להיות אוראלי ומוצמד מטיל ב-C17 בכדי לשרוד את המעבר הראשון בכבד. מה שיהפוך אותו לרעיל מאוד לכבד. שימוש ארוך טווח בחלבון כזה הוא בעל פוטנציאל לנזק בריאותי לא פחות מקטלני.

אני שואל משום שנראה שמדובר בשיטה מאוד לא יעילה לקדם רווחים. הסטרואיד המתווסף חייב להיות אוראלי ומוצמד מטיל ב-C17 בכדי לשרוד את המעבר הראשון בכבד. מה שיהפוך אותו לרעיל מאוד לכבד. שימוש ארוך טווח בחלבון כזה הוא בעל פוטנציאל לנזק בריאותי לא פחות מקטלני.

אני לא יודע אם זו הכוונה, אבל היה לאחרונה סיפור עם הנבחרת הבולגרית (WL). אחד התוספים שלהם הכיל חומר אסור, וכמעט הביא להשעייה לצמיתות של חלק מהספורטאים, דוגמת איבן מרקוב (שנתפס בעבר ושזו הייתה יכולה להיות הפעם השנייה שלו).

http://www.allthingsgym.com/weightl...n-weightlifters-test-positive-for-stanozolol/

אני לא יודע אם זו הכוונה, אבל היה לאחרונה סיפור עם הנבחרת הבולגרית (WL). אחד התוספים שלהם הכיל חומר אסור, וכמעט הביא להשעייה לצמיתות של חלק מהספורטאים, דוגמת איבן מרקוב (שנתפס בעבר ושזו הייתה יכולה להיות הפעם השנייה שלו).

http://www.allthingsgym.com/weightl...n-weightlifters-test-positive-for-stanozolol/
לפי הסימוכין מדובר בתוספת של סטנוזולול (ווינסטרול) לאחד התוספים.
הבדיקה נערכה על התוסף שנתפס וגם על אחד שהופץ והתוצאה אחידה. מעניין...

נראה לי גם מאד לא הגיוני מבחינת רווחים. כמה עולה לתסף בויני או בסטרואיד אוראלי אחר, בכמות שגם תעשה משהו לדלי שלם (2.7 קילו)?

נראה לי גם מאד לא הגיוני מבחינת רווחים. כמה עולה לתסף בויני או בסטרואיד אוראלי אחר, בכמות שגם תעשה משהו לדלי שלם (2.7 קילו)?
שוב, לא סביר שיחדירו דווקא ווינסטרול לדלי חלבון גדול למרות שהעלות לא בהכרח כ"כ גבוהה (ישנם חומרי גלם זולים למדי).
מצד שני בציטוט הבא:

מובא סימוכין להחדרת וויני (שאושר ע"י WADA) למוצר הנמכר מסחרית (אני יכול רק להניח שמדובר בפרה-וורקאוט) כך שרמות הסטרואיד בדמם של הנבדקים הוא מעבר לסף הגילוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית