עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הן לא.שאבקות מתעסקות עם ההורמונים בגוף
גיינר זה חלבון עם סוכרים שמגדילים אתגינר הוא טוב בלי חומרים שמזיקים לגוף
אילו אבקות? אבקות חלבון לא "מתעסקות" עם ההורמונים יותר מאשר גביע קוטג', אלא אם כן היצרן החליט ל"העשיר" אותן בסטרואידים (היו בעבר מקרים כאלה, לכן חשוב לא לקנות אבקה אלמונית גם אם המחיר מפתה).אני הבנתי שאבקות מתעסקות עם ההורמונים בגוף
איזה אינטרס יש לייצרן להכניס סטרואידים לאבקה ולמכור אותה במחיר ממוצע.אילו אבקות? אבקות חלבון לא "מתעסקות" עם ההורמונים יותר מאשר גביע קוטג', אלא אם כן היצרן החליט ל"העשיר" אותן בסטרואידים (היו בעבר מקרים כאלה, לכן חשוב לא לקנות אבקה אלמונית גם אם המחיר מפתה).
ההנחה של היצרן היתה, מן הסתם, שהתוצאות יבטיחו לו הצלחה מסחרית.איזה אינטרס יש לייצרן להכניס סטרואידים לאבקה ולמכור אותה במחיר ממוצע
נראה לי קצת נאיבי לקוות להצלחה מסחרית בלי לעבור בדיקות באיזשהו שלב.ההנחה של היצרן היתה, מן הסתם, שהתוצאות יבטיחו לו הצלחה מסחרית.
אני כבר לא זוכר את פרטי הארוע המדובר כך שקשה לי להתייחס אליו. בדיקות "רגילות" של אבקת חלבון אינן מחפשות זיהומים אלא בודקות את כמות החלבון (וגם את זה הן עושות, כזכור, בצורה שקל לעקוף). עד כמה שאני זוכר לפחות אחת השערוריות התגלתה כאשר איזה ספורטאי נכשל בבדיקות סמים, כלומר רק בעקיפין. כמה מליונים היצרן עשה עד אותו רגע? האם הוא נקנס באופן משמעותי? אין לי מושג.נראה לי קצת נאיבי
יש לך סימוכין בנוגע לאבקות חלבון ש"הועשרו" בסטרואידים (שואל מתוך עניין אמיתי)?אילו אבקות? אבקות חלבון לא "מתעסקות" עם ההורמונים יותר מאשר גביע קוטג', אלא אם כן היצרן החליט ל"העשיר" אותן בסטרואידים (היו בעבר מקרים כאלה, לכן חשוב לא לקנות אבקה אלמונית גם אם המחיר מפתה).
אין לי מקור ראשוני. היתה פעם הצהרה של ה ACSM שאמרה את זה, במסגרת אזהרה מפני נטילה לא מכוונת של ספורטאים שעלולה לפסול אותם. עד כמה שאני זוכר, אילת וינשטין מוינגייט ציטטה משם פעם.ש לך סימוכין בנוגע לאבקות חלבון ש"הועשרו" בסטרואידים
אני שואל משום שנראה שמדובר בשיטה מאוד לא יעילה לקדם רווחים. הסטרואיד המתווסף חייב להיות אוראלי ומוצמד מטיל ב-C17 בכדי לשרוד את המעבר הראשון בכבד. מה שיהפוך אותו לרעיל מאוד לכבד. שימוש ארוך טווח בחלבון כזה הוא בעל פוטנציאל לנזק בריאותי לא פחות מקטלני.אין לי מקור ראשוני. היתה פעם הצהרה של ה ACSM שאמרה את זה, במסגרת אזהרה מפני נטילה לא מכוונת של ספורטאים שעלולה לפסול אותם. עד כמה שאני זוכר, אילת וינשטין מוינגייט ציטטה משם פעם.
לצערי אני לא מצליח למצוא את ההצהרה הזאת ברשת.
הבקשה שלך, או יותר נכון הקושי במציאת עדות, מעורר אצלי קצת ספקות. הייתי מצפה שהצהרה כזאת תעורר מספיק רעש כדי להשאיר עדויות ברשת, וששמות החברות האלה יהיו ידועים.
אין לי מקור ראשוני. היתה פעם הצהרה של ה ACSM שאמרה את זה, במסגרת אזהרה מפני נטילה לא מכוונת של ספורטאים שעלולה לפסול אותם. עד כמה שאני זוכר, אילת וינשטין מוינגייט ציטטה משם פעם.
לצערי אני לא מצליח למצוא את ההצהרה הזאת ברשת.
הבקשה שלך, או יותר נכון הקושי במציאת עדות, מעורר אצלי קצת ספקות. הייתי מצפה שהצהרה כזאת תעורר מספיק רעש כדי להשאיר עדויות ברשת, וששמות החברות האלה יהיו ידועים.
אני שואל משום שנראה שמדובר בשיטה מאוד לא יעילה לקדם רווחים. הסטרואיד המתווסף חייב להיות אוראלי ומוצמד מטיל ב-C17 בכדי לשרוד את המעבר הראשון בכבד. מה שיהפוך אותו לרעיל מאוד לכבד. שימוש ארוך טווח בחלבון כזה הוא בעל פוטנציאל לנזק בריאותי לא פחות מקטלני.
לפי הסימוכין מדובר בתוספת של סטנוזולול (ווינסטרול) לאחד התוספים.אני לא יודע אם זו הכוונה, אבל היה לאחרונה סיפור עם הנבחרת הבולגרית (WL). אחד התוספים שלהם הכיל חומר אסור, וכמעט הביא להשעייה לצמיתות של חלק מהספורטאים, דוגמת איבן מרקוב (שנתפס בעבר ושזו הייתה יכולה להיות הפעם השנייה שלו).
http://www.allthingsgym.com/weightl...n-weightlifters-test-positive-for-stanozolol/
נראה לי גם מאד לא הגיוני מבחינת רווחים. כמה עולה לתסף בויני או בסטרואיד אוראלי אחר, בכמות שגם תעשה משהו לדלי שלם (2.7 קילו)?אני שואל משום שנראה שמדובר בשיטה מאוד לא יעילה לקדם רווחים. הסטרואיד המתווסף חייב להיות אוראלי ומוצמד מטיל ב-C17 בכדי לשרוד את המעבר הראשון בכבד. מה שיהפוך אותו לרעיל מאוד לכבד. שימוש ארוך טווח בחלבון כזה הוא בעל פוטנציאל לנזק בריאותי לא פחות מקטלני.
זה מה שאני אמרתי 🤩נראה לי גם מאד לא הגיוני מבחינת רווחים. כמה עולה לתסף בויני או בסטרואיד אוראלי אחר, בכמות שגם תעשה משהו לדלי שלם (2.7 קילו)?
ולמרות זאת אני עדיין חושב כך.... 😛זה מה שאני אמרתי 🤩
שוב, לא סביר שיחדירו דווקא ווינסטרול לדלי חלבון גדול למרות שהעלות לא בהכרח כ"כ גבוהה (ישנם חומרי גלם זולים למדי).נראה לי גם מאד לא הגיוני מבחינת רווחים. כמה עולה לתסף בויני או בסטרואיד אוראלי אחר, בכמות שגם תעשה משהו לדלי שלם (2.7 קילו)?
אני לא יודע אם זו הכוונה, אבל היה לאחרונה סיפור עם הנבחרת הבולגרית (WL). אחד התוספים שלהם הכיל חומר אסור, וכמעט הביא להשעייה לצמיתות של חלק מהספורטאים, דוגמת איבן מרקוב (שנתפס בעבר ושזו הייתה יכולה להיות הפעם השנייה שלו).
http://www.allthingsgym.com/weightl...n-weightlifters-test-positive-for-stanozolol/