הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מילטרי פרס

• פותח/ת השרשור benG
  • פורסם בתאריך

benG

מושעה
261
22
נק' מוניטין:
1
261
22
שלום חברים.
רציתי לדעת האם בעת ביצוע פרס יש לכופף ברכיים או לנעול אותן?
מה הצורה הנכונה.
מדבר על פרס ולא על פוש פרס.
תודה לעוזרים.

לכופף טיפה ברכיים תוך דחיפת אגן קדימה ונטייה אחורה.
Overhead-Press-Form-Stance.jpg

בדקתי בספר, אתה צודק אני טעיתי, תודה על התיקון 😃

בלי קשר לאשכול, אתה חייב להפסיק להתבסס על ריפטו...הוא לא רפרנס לפחות או יותר שום דבר והוא סותר את עצמו כל שני וחמישי.

וברכיים טיפה מכופפות
העמידה באוברהד פרס צריכה להיות זהה לעמידה שיש לך בסקוואט.
אין שום צורך לכופף ברכיים. אם כבר שיהיו נעולות,גלוטאוס מכווצים, ובטן עם אוויר בפנים ומכווצת.

MILITARY רגליים צמודות וברכיים נעולות
OHP רוחב כתפיים[רוחב רגיל] וברכיים טיפה מכופפות

ברכיים נעולות בשני המקרים. אתה צודק שיש אנשים שמתבלבלים במינוח בין אוברהד פרס למיליטרי פרס. המטרה במיליטרי היא להקשות עוד יותר ולנטרל במידת האפשר גם את תנועת האגן.

אולי הגיע הזמן לפתוח פורום חדש שייקרא "ריפטו - גאון או שרלטן".

אני לא יודע איך בנאדם שיש לי ציטוט שלו שחור על גבי לבן ש-4000 קלוריות זה מאזן קלורי של חיטוב יכול להיחשב כמשהו חוץ משרלטן.

אני לא יודע איך בנאדם שיש לי ציטוט שלו שחור על גבי לבן ש-4000 קלוריות זה מאזן קלורי של חיטוב יכול להיחשב כמשהו חוץ משרלטן.
אוראו וחלב ! ריפטו עגדה1

כמו שאמרו ברכיים נעולות X..X
אם תשאיר ברכיים טיפה מכופפות, אתה תיתן צ'יט עם הרגליים גם אם לא תרצה

בלי קשר לאשכול, אתה חייב להפסיק להתבסס על ריפטו...הוא לא רפרנס לפחות או יותר שום דבר והוא סותר את עצמו כל שני וחמישי.
אני שמח ללמוד מכל אחד שיש לו מה ללמד אותי, בין אם זה ריפטו ובין אם זה אתה. כרגע כשאני שולח הודעות בפורום אני מתבסס על מקור המידע האמין ביותר לדעתי שקראתי עד לרגע זה. אני מאוד אשמח אם תתקן דברים שאני אומר שלדעתך אני לא צודק בהם ובכך אני אשכיל ואפתח את הידע שלי ולא אצטרך להתבסס על מקורות מידע מוגבלים. נכון לרגע זה אני לא הולך לשלול את ריפטו כי אתה אמרת את זה, אבל אם תמצא דברים ספציפיים שבהם לדעתך אני מצטט את ריפטו והוא טועה אני אשמח מאוד לשמוע 😃

• פותח/ת השרשור
אוראו וחלב ! ריפטו עגדה1

כמו שאמרו ברכיים נעולות X..X
אם תשאיר ברכיים טיפה מכופפות, אתה תיתן צ'יט עם הרגליים גם אם לא תרצה
אוראו וחלב זה לא תזונה של אחד שמחשיב את עצמו ספורטאי.

• פותח/ת השרשור
תקרא שוב.
לא אמרתי שמי שאוכל אוראו לא ספורטאי,אמרתי שלדעתי זה אוכל שלא מתאים לספורטאים למה להכניס זבל טהור לגוף?
אם אתה נהנה מזה מי אני בכלל שאגיד אחרת,בהצלחה!
דרך אגב החדר כושר בתמונה שלך ממש מוכר לי מאיזה עיר זה?

תקרא שוב.
לא אמרתי שמי שאוכל אוראו לא ספורטאי,אמרתי שלדעתי זה אוכל שלא מתאים לספורטאים למה להכניס זבל טהור לגוף?
אם אתה נהנה מזה מי אני בכלל שאגיד אחרת,בהצלחה!
דרך אגב החדר כושר בתמונה שלך ממש מוכר לי מאיזה עיר זה?
ספייס באר שבע
ואני לא מהאלה שאוכלים נקי, זה סתם סבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית