עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדקתי בספר, אתה צודק אני טעיתי, תודה על התיקון 😃לא לכופף ברכיים - ברכיים נשארות נעולות.
בדקתי בספר, אתה צודק אני טעיתי, תודה על התיקון 😃
אולי הגיע הזמן לפתוח פורום חדש שייקרא "ריפטו - גאון או שרלטן".אתה חייב להפסיק להתבסס על ריפטו...הוא לא רפרנס
העמידה באוברהד פרס צריכה להיות זהה לעמידה שיש לך בסקוואט.וברכיים טיפה מכופפות
MILITARY רגליים צמודות וברכיים נעולות
OHP רוחב כתפיים[רוחב רגיל] וברכיים טיפה מכופפות
אולי הגיע הזמן לפתוח פורום חדש שייקרא "ריפטו - גאון או שרלטן".
אוראו וחלב ! ריפטו עגדה1אני לא יודע איך בנאדם שיש לי ציטוט שלו שחור על גבי לבן ש-4000 קלוריות זה מאזן קלורי של חיטוב יכול להיחשב כמשהו חוץ משרלטן.
אני שמח ללמוד מכל אחד שיש לו מה ללמד אותי, בין אם זה ריפטו ובין אם זה אתה. כרגע כשאני שולח הודעות בפורום אני מתבסס על מקור המידע האמין ביותר לדעתי שקראתי עד לרגע זה. אני מאוד אשמח אם תתקן דברים שאני אומר שלדעתך אני לא צודק בהם ובכך אני אשכיל ואפתח את הידע שלי ולא אצטרך להתבסס על מקורות מידע מוגבלים. נכון לרגע זה אני לא הולך לשלול את ריפטו כי אתה אמרת את זה, אבל אם תמצא דברים ספציפיים שבהם לדעתך אני מצטט את ריפטו והוא טועה אני אשמח מאוד לשמוע 😃בלי קשר לאשכול, אתה חייב להפסיק להתבסס על ריפטו...הוא לא רפרנס לפחות או יותר שום דבר והוא סותר את עצמו כל שני וחמישי.
אוראו וחלב זה לא תזונה של אחד שמחשיב את עצמו ספורטאי.אוראו וחלב ! ריפטו עגדה1
כמו שאמרו ברכיים נעולות X..X
אם תשאיר ברכיים טיפה מכופפות, אתה תיתן צ'יט עם הרגליים גם אם לא תרצה
חלב תאמת לא כל כך אוהב, אבל אוראו אוכל בכמויות..אוראו וחלב זה לא תזונה של אחד שמחשיב את עצמו ספורטאי.
ספייס באר שבעתקרא שוב.
לא אמרתי שמי שאוכל אוראו לא ספורטאי,אמרתי שלדעתי זה אוכל שלא מתאים לספורטאים למה להכניס זבל טהור לגוף?
אם אתה נהנה מזה מי אני בכלל שאגיד אחרת,בהצלחה!
דרך אגב החדר כושר בתמונה שלך ממש מוכר לי מאיזה עיר זה?
אני לא יודע איך בנאדם שיש לי ציטוט שלו שחור על גבי לבן ש-4000 קלוריות זה מאזן קלורי של חיטוב יכול להיחשב כמשהו חוץ משרלטן.
אני פשוט מת על התגובות שלך.איפה הציטוט?