הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציט לפני נטרלי ומעבר למסה כמה שאלות

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
בסופש הקרוב אסיים תחיטוב .האם אחרי הציט אפשר יום אחרי לעבור לנטרלי או לחכות כמה ימים ואז לעבור למצב נטרלי זה משנה ? וכמה זמן נטרלי לעשות שבוע או שבועים ?

• פותח/ת השרשור
נכון שאין צורך במסה לעשות ציטים .אז מה אתה עושה ברגע שבא לך כמה משולשי פיצה או קינוח
לאכל אותו דבר יום יום שבוע שבוע אוכל "נקי" בלי קצת לצאת מהשגרה גם משגע בסופו של דבר.

נכון שאין צורך במסה לעשות ציטים .אז מה אתה עושה ברגע שבא לך כמה משולשי פיצה או קינוח
לאכל אותו דבר יום יום שבוע שבוע אוכל "נקי" בלי קצת לצאת מהשגרה גם משגע בסופו של דבר.
פיצה זה אחלה דבר למסה.
המון קלוריות ואחלה ערכים.
זה עדיף על גיינר.

• פותח/ת השרשור
חח וואלה אם הייתי יכל לאכל כל יום פיצה במסה.
בכל מקרה בתקופת מסה אני חושב שאפשר להוריד באותו יום את הצריכת הקלוריות מהפחמימה יותר מחצי ומוסיף אקסטרה אירובי.ועושה ציט ככה אני מצמצם נזק של עודף קלוריות וזה כולה יום אחד בשבוע אז מה כבר משתבש

חח וואלה אם הייתי יכל לאכל כל יום פיצה במסה.
בכל מקרה בתקופת מסה אני חושב שאפשר להוריד באותו יום את הצריכת הקלוריות מהפחמימה יותר מחצי ומוסיף אקסטרה אירובי.ועושה ציט ככה אני מצמצם נזק של עודף קלוריות וזה כולה יום אחד בשבוע אז מה כבר משתבש
נשמע טוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית