הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS ואז GVT?

anukhejh

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
אני אתן קצת רקע.. אני חצי שנה במכון, בהתחלה עבדתי זוועה עם מכונות ואז סידרתי לעצמי תוכנית AB עם אספקטים של כח. היא עבדה מצויין.
אני עוד מעט בן 18 גובה 173 בערך ומשקל 65 (התחלתי 55)
משקלי עבודה: סקוואט היה מאוד בעייתי מבחינתי עשיתי טכניקה לא נכון בכלל, ואז עברתי לLB הורדתי כמעט 50% מהמשקל ששמתי על המוט רק כדי לשבור מקביל כמו שצריך. עכשיו הטכניקה טובה, אני שובר מקביל אבל במקום 100 אני עושה 60 (בעיקרון לא עבדתי על כח כי אני רציתי טכניקה מושלמת אז עשיתי משהו כמו 4X12 ואני מניח שאין לי בעיה להתקדם במשקלים ולא יהיה ריסטים בזמן הקרוב.)
דדליפט 115
בנץ 70
פרס 36
ל5 חזרות.
אני יודע שהמשקלים קצת גבוהים לSS אבל חשבתי שאם אני עושה אחר כך את הGVT אז זה מתקזז בצורה מסויימת.
כאילו המטרה בSS זה להעלות את הRM1 כמה שיותר גבוה ואז לתת נפח לגוף בGVT ואני כמובן במסה.
המטרה זה נפח ואין לי בעיה לדחוף אפילו 4000 קלוריות ביום אם צריך.

אם זה נשמע רעיון נוראי/זוועתי/גרם לכם להתאבד או כל דבר אחר אני אשמח לשמוע, ולקבל רעיונות אחרים להעלאת מסה.
דרך אגב, כרגע אני עדיין בAB עם כח, עובד מצויין אבל אני מרגיש כאילו אני מתחיל להיתקע בעיקר בגלל שאר התרגילים שאני עושה ביחד עם הרגילים.

תודה רבה.
נ"ב חשבתי אולי לעשות 5X5 או אפילו טקסס מתוד. מה שנראה לכם יותר נכון לעשות כרגע.

נערך לאחרונה:
Gvt תוכנית מאוד קשה,לדעתי לקפוץ אליה ישר מss יהיה קשה מאוד לדעתי..אם המטרה שלך זה בילדינג הייתי עובר מss לab נגיד

• פותח/ת השרשור
Gvt תוכנית מאוד קשה,לדעתי לקפוץ אליה ישר מss יהיה קשה מאוד לדעתי..אם המטרה שלך זה בילדינג הייתי עובר מss לab נגיד
עשיתי AB עד עכשיו.. אני מבין וקראתי הרבה על התוכנית GVT ואני מאמין שאני אצליח אותה..
השאלה זה אם הרעיון הכללי של SS ואז GVT הוא טוב/הגיוני/יעיל..

אחי, תאמין לי אתה לא רוצה לעשות gvt. כולם גיבורים בהתחלה עם משקלים קלים אבל כשהמשקל עולה, וצריך לאכול פי 3 יותר, ולסיים כל סט וכל חזרה, התוכנית הזאת הופכת לסיוט לא נורמלי. חוץ מזה, עם משקלים כאלה אין לך אפילו מה לחשוב להתקרב לתוכנית הזאת משום שחובה לעשות ריסט לפחות 20% ולכמה תוריד? מוט ריק?! והאמת אם משקלים כאלה עדיף שתשאר או ב ss או שתבנה תוכנית הגיונית שתעלה בה במשקלים. ב gvt אתה תפצע רק.

.
אני יודע שהמשקלים קצת גבוהים לSS

קצת הצחקת אותי אני חייב לומר ..
אתה צריך לעשות SS תעלה ל 75- 80 קילו משקל גוף עם 140-150 סקוואט
דדליפט סביב ה 160 בנצ סביב ה 80-90 אז תוכל לעשות GVT אני עשעתי את שתי התוכניות ואני ממליץ לך באופן חד משמעי SS היא תוכנית יותר קשה אבל בסוף התוצאות משלמות

• פותח/ת השרשור
אחי, תאמין לי אתה לא רוצה לעשות gvt. כולם גיבורים בהתחלה עם משקלים קלים אבל כשהמשקל עולה, וצריך לאכול פי 3 יותר, ולסיים כל סט וכל חזרה, התוכנית הזאת הופכת לסיוט לא נורמלי. חוץ מזה, עם משקלים כאלה אין לך אפילו מה לחשוב להתקרב לתוכנית הזאת משום שחובה לעשות ריסט לפחות 20% ולכמה תוריד? מוט ריק?! והאמת אם משקלים כאלה עדיף שתשאר או ב ss או שתבנה תוכנית הגיונית שתעלה בה במשקלים. ב gvt אתה תפצע רק.
זה למה אמרתי חודשיים ואפילו יותר SS אין לי בעיה להיות בSS כמה שצריך.
ואז לעשות GVT, אם זה רעיון רע בכיף. יש לך רעיון אחר כי אני פתוח להצעות.
.
אני יודע שהמשקלים קצת גבוהים לSS

קצת הצחקת אותי אני חייב לומר ..
אתה צריך לעשות SS תעלה ל 75- 80 קילו משקל גוף עם 140-150 סקוואט
דדליפט סביב ה 160 בנצ סביב ה 80-90 אז תוכל לעשות GVT אני עשעתי את שתי התוכניות ואני ממליץ לך באופן חד משמעי SS היא תוכנית יותר קשה אבל בסוף התוצאות משלמות
זה מה שאמרו לי.. כנראה שזה לא נכון.

ושוב, אני לא יודע אם קראתם או לא, אבל אני שאלתי עם לעשות SS ואז GVT או כל דבר אחר, אני יודע שכרגע GVT יהיה מפגר לגמרי.
אבל אני מתכוון אם אני אעשה SS נגיד כמה? 4-5 חודשים אני אגיע בערך למשקלים שציינת פה למעלה.. אז לעשות GVT? או להישאר עכשיו בAB עם אספקטים של כח? או משהו אחר..

זה למה אמרתי חודשיים ואפילו יותר SS אין לי בעיה להיות בSS כמה שצריך.
ואז לעשות GVT, אם זה רעיון רע בכיף. יש לך רעיון אחר כי אני פתוח להצעות.

זה מה שאמרו לי.. כנראה שזה לא נכון.

ושוב, אני לא יודע אם קראתם או לא, אבל אני שאלתי עם לעשות SS ואז GVT או כל דבר אחר, אני יודע שכרגע GVT יהיה מפגר לגמרי.
אבל אני מתכוון אם אני אעשה SS נגיד כמה? 4-5 חודשים אני אגיע בערך למשקלים שציינת פה למעלה.. אז לעשות GVT? או להישאר עכשיו בAB עם אספקטים של כח? או משהו אחר..
אם תגיע למשקלים האלה תעשה סבב של gvt

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה רבה.
אה, שאלה אחרונה.. סליחה שאני חופר.
אני מחר מתחיל את הSS, לעשות ריסט לפני הכל (להוריד 20% מהכל ואז להתחיל) או שפשוט להמשיך מהמשקלים שלי עכשיו, כי יש סיכוי גבוה שאני אגיע לכשל דיי מהר בלי ריסט.

אוקיי, תודה רבה.

אה, שאלה אחרונה.. סליחה שאני חופר.
אני מחר מתחיל את הSS, לעשות ריסט לפני הכל (להוריד 20% מהכל ואז להתחיל) או שפשוט להמשיך מהמשקלים שלי עכשיו, כי יש סיכוי גבוה שאני אגיע לכשל דיי מהר בלי ריסט.
תעשה ריסט רק טוב זה יעשה לך בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית