ייעוץ השלמת קלוריות

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
מה אפשר להוסיף לתפריט כדי להשלים קלוריות? משהו כמו אגוזי מלך רק שאני ממש שונא את זה אז אני לא יכול..
תודה

תלוי ממה חסר לך בערכים אחי פחמימה שומן חלבון לך אם קצת מהכל אז אני ממליץ לך על חמאת בוטנים זה מלחיץ כמה זה תורם , או.. חלב , אמ מפחמימות קצת .. פיתה תמרים , ש״ש סוכר ענבים כל מיני תלוי מה אתה צריך אבל שמן זית גם מציל אותי הרבה

• פותח/ת השרשור
תלוי ממה חסר לך בערכים אחי פחמימה שומן חלבון לך אם קצת מהכל אז אני ממליץ לך על חמאת בוטנים זה מלחיץ כמה זה תורם , או.. חלב , אמ מפחמימות קצת .. פיתה תמרים , ש״ש סוכר ענבים כל מיני תלוי מה אתה צריך אבל שמן זית גם מציל אותי הרבה
לא חסרים לי ערכים זה רק קלוריות

לא בדיוק יודע, הסוכר?
קיצר אתה נותן לכתבות רנדומליות בYNET להאכיל אותך במושגים דביליים כמו "אוכל בריא" או "אוכל משמין"
רק שתדע שזה אגדה.
אין שום בעיה להשלים קלוריות מעוגיות כל עוד אין לך סכרת ואתה אוכל מספיק חלבון, ואם אתה מתאמן בכלל אין לך סיבה לדאגה מיותרת.

• פותח/ת השרשור
קיצר אתה נותן לכתבות רנדומליות בYNET להאכיל אותך במושגים דביליים כמו "אוכל בריא" או "אוכל משמין"
רק שתדע שזה אגדה.
אין שום בעיה להשלים קלוריות מעוגיות כל עוד אין לך סכרת ואתה אוכל מספיק חלבון, ואם אתה מתאמן בכלל אין לך סיבה לדאגה מיותרת.
חחח
אז עם איזה עוגיות אתה ממליץ לי להשלים את הקלוריות? ויש לך עוד הצעות חוץ ממתוקים (רק כדי לדעת)?
תודה:)

חחח
אז עם איזה עוגיות אתה ממליץ לי להשלים את הקלוריות? ויש לך עוד הצעות חוץ ממתוקים (רק כדי לדעת)?
תודה:)
אוראו הוא המעודף עלי אבל תתפרע.
חלב גם השלמת קלוריות נוחה.

רק אל תגזים, אני פעם אכלתי המון חלב ועוגיות ודברים שכאלה, התחזקתי מאד אבל השמנת מאד שלא לצורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית