נק' מוניטין:
42
- 340
- 22
מה אפשר להוסיף לתפריט כדי להשלים קלוריות? משהו כמו אגוזי מלך רק שאני ממש שונא את זה אז אני לא יכול..
תודה
תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חסרים לי ערכים זה רק קלוריותתלוי ממה חסר לך בערכים אחי פחמימה שומן חלבון לך אם קצת מהכל אז אני ממליץ לך על חמאת בוטנים זה מלחיץ כמה זה תורם , או.. חלב , אמ מפחמימות קצת .. פיתה תמרים , ש״ש סוכר ענבים כל מיני תלוי מה אתה צריך אבל שמן זית גם מציל אותי הרבה
עוגיות? ממתקים? אנערף כל דבר שיש בו מלאאא קלוריות ? S:לא חסרים לי ערכים זה רק קלוריות
חחח אני מעדיף דברים בריאיםעוגיות? ממתקים? אנערף כל דבר שיש בו מלאאא קלוריות ? S:
חחחחח מתחרט על מה שכתבת? 😆עוגיות? ממתקים? אנערף כל דבר שיש בו מלאאא קלוריות ? S:
עכשיו אני יכול לכתוב "צא החוצה ותחשוב על מה שאמרת"חחח אני מעדיף דברים בריאים
לא מתוקים כמו עוגיות וממתקים.. חחעכשיו אני יכול לכתוב "צא החוצה ותחשוב על מה שאמרת"
מה זה דברים בריאים 😃?
מה כל כך "לא בריא" בהם 😃?לא מתוקים כמו עוגיות וממתקים..
לא בדיוק יודע, הסוכר?מה כל כך "לא בריא" בהם 😃?
קיצר אתה נותן לכתבות רנדומליות בYNET להאכיל אותך במושגים דביליים כמו "אוכל בריא" או "אוכל משמין"לא בדיוק יודע, הסוכר?
חחחקיצר אתה נותן לכתבות רנדומליות בYNET להאכיל אותך במושגים דביליים כמו "אוכל בריא" או "אוכל משמין"
רק שתדע שזה אגדה.
אין שום בעיה להשלים קלוריות מעוגיות כל עוד אין לך סכרת ואתה אוכל מספיק חלבון, ואם אתה מתאמן בכלל אין לך סיבה לדאגה מיותרת.
אוראו הוא המעודף עלי אבל תתפרע.חחח
אז עם איזה עוגיות אתה ממליץ לי להשלים את הקלוריות? ויש לך עוד הצעות חוץ ממתוקים (רק כדי לדעת)?
תודה:)
החומרים האנאבוליים שבו וזה... יש סיכון בפגיעה בכבד, עדיף להזריק אוראו אננת'תממתי אוראו נחשב כמאכל לא בריא.😕
אני מעדיף את האוראו שלי אורלי אבל גם אוראו בזריקה תופסהחומרים האנאבוליים שבו וזה... יש סיכון בפגיעה בכבד, עדיף להזריק אוראו אננת'ת
http://www.foodsdictionary.co.il/Products/80/אוראו - עוגיות סנדוויץ שוקולדחחח, תודה רבה לכולם על העזרה!
כמה בערך עוגיות אוראו שוות ל-300 קלוריות?