הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג האימונים של הוויאבו

לוג האימונים של הוויאבו

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/4/17
מתי תשלב עצירה?

לא אשלב כי אני מתכנן למשוך את הסמולוב עד התחרות אז גם לעלות משקלים וגם לשלב עצירות לא נראלי אידיאלי, אני גם בערך יותר מה בערך הסינגל עצירה ביחס לסינגל ללא.
בעיקרון אם הכל ילך חלק אני אמור לסיים 82.5x10x3

20 קילו לנפח גבר

הא חחחח סבבה יותר הגיוני בשבילי

איך הפציעה וכו

לאט חוזר, בנתיים 3 אימוני סקוואט בשבוע של 5x5 כל ראשון שלישי חמישי
עשיתי בחמישי 60 קופץ ב10 עד שיהיה קשה ואז אחתוך לקפיצות של 5 ואז 2.5 ברגע שיהיה קשה גם אעשה התאוששות בשלישי במקום 5x5
מנסה להוציא מהסקוואט כמה שיותר מקווה לסיים עם 130-140 לנפח ככה עם חגורה ורצועות.

דדליפט אתחיל לשלב 4-5 שבועות לפני לא יודע באיזה מתכונת בגלל שבדדליפט הכי כואב לי בפציעה לעומת סקוואט לכן אני מניח אותו בצד כרגע.

לא אשלב כי אני מתכנן למשוך את הסמולוב עד התחרות אז גם לעלות משקלים וגם לשלב עצירות לא נראלי אידיאלי, אני גם בערך יותר מה בערך הסינגל עצירה ביחס לסינגל ללא.
בעיקרון אם הכל ילך חלק אני אמור לסיים 82.5x10x3

הא חחחח סבבה יותר הגיוני בשבילי

לא רע,אמשיך לעקוב:ph34r:

סהכ 82 לעשר שלשות על משקל גוף 15

הייתי בפיזיותרפיה והזאתי שאלה אותי כמה הרמתי בדדליפט שנפצעתי ואז אמרתי ב122.5 והיא התסכלה עליי בשוק ואמרה זה פי 5 מהמשקל גוף שלך חחחחח נפגעתי קצת

הייתי בפיזיותרפיה והזאתי שאלה אותי כמה הרמתי בדדליפט שנפצעתי ואז אמרתי ב122.5 והיא התסכלה עליי בשוק ואמרה זה פי 5 מהמשקל גוף שלך חחחחח נפגעתי קצת

מתחלף איתך בלי לחשוב פעמיים,הפיזיותרפיסט שלי שאל כמה הדדליפט שלי וכשעניתי ענה לי "אה אז מ.ג?"

מתחלף איתך בלי לחשוב פעמיים,הפיזיותרפיסט שלי שאל כמה הדדליפט שלי וכשעניתי ענה לי "אה אז מ.ג?"

חחחחחחחחחחחחחחח
אני מוכן להחליף ישלי חרא פזיותרפיסטית נתנה לי תרגיל יוגה כזה ואמרה לי לעשות סטים של 40 כל יום וזה מתיש לי את טרייספ רצח וזין שלי אני בסמולוב אני צריך את הטרייספ שלי ומחר אני פוגש אותה שוב נקווה שהפעם היא באמת תטפל בי

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
אני מוכן להחליף ישלי חרא פזיותרפיסטית נתנה לי תרגיל יוגה כזה ואמרה לי לעשות סטים של 40 כל יום וזה מתיש לי את טרייספ רצח וזין שלי אני בסמולוב אני צריך את הטרייספ שלי ומחר אני פוגש אותה שוב נקווה שהפעם היא באמת תטפל בי

40?התחשבה בך... תנסה 300 כפיפות ברך עם רצועה

חחחחחח פרטי אוהבים להתעלל אבל אתה מרגיש כמו חדש אחרי.
כשניפגש בתחרות כלשהי נחלוק סיפורי סבל מפיזיו?

ברור חחח רק אל תשכח להגיע אתה גם צריך להביא לי שווארמה 😉

אתה צעיר,תחכה... פציעה ראשונה משמעותית שלי הייתה בגיל 17 ועדיין סובל ממנה

חס וחלילה שאשכח:sweatingbullets:

הפציעה הראשונה שלי גם הייתה בגיל 17 בhip flexor
ירדתי לסקוואט ושמעתי קליקים משם, השבית אותי חודשיים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית