לוג האימונים של הוויאבו

לוג האימונים של הוויאבו

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/4/17
לא בטוח אם אתה רציני לגבי העובדה שעצרת אימון וחתכת הביתה אבל אם כן:
איזה שטויות
לא מבין איך בן אדם (אלא אם אתה מתאמן חדש חרדתי מהסרטים) יכול להפסיק אימון בגלל כמה כשלים.
זה pure pussiness ולדעתי אתה חייב להפסיק עם הגישה הזאת אם אתה רוצה להגיע לאנשהו עם האימונים שלך.

איזה שטויות
לא מבין איך בן אדם (אלא אם אתה מתאמן חדש חרדתי מהסרטים) יכול להפסיק אימון בגלל כמה כשלים.
זה pure pussiness ולדעתי אתה חייב להפסיק עם הגישה הזאת אם אתה רוצה להגיע לאנשהו עם האימונים שלך.

ישלי את השיקולים שלי לדברים שאני עושה
אם לא טוב לך אל תתייחס לזה בכלל
מה אכפת לך מה אני בדיוק עושה

איזה שטויות
בטח שאפשר.

איזה שטויות
לא יודע מה הבעיה, שאתה במקום הכי נמוך אתה מקבל את הכי הרבה מוטיבציה שלא יקרה עוד פעם דבר כזה

ישלי את השיקולים שלי לדברים שאני עושה
אם לא טוב לך אל תתייחס לזה בכלל
מה אכפת לך מה אני בדיוק עושה
לא יפריע לי אם תעשה שטויות, אבל פשוט אני חושב שמגיע לבן אדם שמשקיע זמן באימונים וכל מה שסביב אימונים לעשות gainz, ועצוב שתפספס אותם בגלל באסה/עצבים, זה קורה לכולם לא פחות משזה קורה לך ולומדים להתמודד עם זה בלי להתבאס.

לא יודע מה הבעיה, שאתה במקום הכי נמוך אתה מקבל את הכי הרבה מוטיבציה שלא יקרה עוד פעם דבר כזה
תחשוב אם היה אימונים שאחרי 2 סטים של התרגיל הראשון של כשלים אתה מפסיק ופורש הביתה במקום לסיים את כל שאר התרגילים.
והיית עושה את זה על בסיס קבוע, אתה לא חושב שזה פוגע בהתקדמות? מתקדמים מלהתאמן, לא מלהגיע למכון לעשות 2 סטים של תרגיל אחד ולחתוך.

לא יפריע לי אם תעשה שטויות, אבל פשוט אני חושב שמגיע לבן אדם שקיע זמן במה שסביב באימונים לעשות gainz, ועצוב שתפספס אותם בגלל באסה/עצבים, זה קורה לכולם לא פחות משזה קורה לך ולומדים להתמודד עם זה בלי להתבאס.

תחשוב אם היה אימונים שאחרי 2 סטים של התרגיל הראשון של כשלים אתה מפסיק ופורש הביתה במקום לסיים את כל שאר התרגילים.
והיית עושה את זה על בסיס קבוע, אתה לא חושב שזה פוגע בהתקדמות? מתקדמים מלהתאמן, לא מלהגיע למכון לעשות 2 סטים של תרגיל אחד ולחתוך.
שאתה נכשל בשני סטים של סמולוב (נשאר הרבה סטים) שאמורים לעלות טוב ואף קל, זה מתסכל וכמובן אתה לא יודע מה אתה אמור לחשוב על סקוואט עצים ואיך הוא אמור לעלות אחרי שאתה נכשל בבנץ שרמת הקושי שלו יותר קלה
והוא לא עושה את זה על בסיס קבוע אני מאמין, אז אל תדאג.

לא יפריע לי אם תעשה שטויות, אבל פשוט אני חושב שמגיע לבן אדם שקיע זמן במה שסביב באימונים לעשות gainz, ועצוב שתפספס אותם בגלל באסה/עצבים, זה קורה לכולם לא פחות משזה קורה לך ולומדים להתמודד עם זה בלי להתבאס.

בוא אסביר לך
עבדתי היום מ8 בבוקר עד 7 בערב
חיכיתי לרכבת של 8 הגעתי הביתה 8:20
ישר החלפתי בגדים ויצאתי למכון הגעתי 8:40
והוא נסגר ב10
הכלוב תפוס 2 עושים עליו והם רק באמצע
2 הבנצים תפוסים
רק ב9 התפנה הבנץ הגרוע
התחלתי חימום התחמתי
סט ראשון שכחתי 5 בצד אחד כשל בעיקרון
סט ראשון אמיתי 3 חזרות גריינד בקושי עלה החזרתי לראק
סט שני 4 חזרות בקושי עלה החזרתי שוב
9:30 כבר, סקוואט לא אספיק היום לעשות
ובנץ אני בסמולוב ג'וניור הייתי אמור לעשות 7x5
ו2 סטים ראשונים כשל לא ראיתי סיבה להמשיך
חתכתי הביתה

קרה לי אבל זה לא בשגרה אצלו, לכולם יש את זה מתישהו וזה בסדר

בקטנה, זה קורה לטובים שבינינו.
אתה יותר טוב מזה, ואתה תפציץ כמו שצריך.

eyalmazuz עדכן/ה את הלוג ״לוג חזרה לאימונים של הוויאבו״:

עדכון לוג: 01/04/16 Squat intensity

סקוואט -
130x1
עלה סבבה כיווני לסינגל שירגיש שיש לי בטנק לעשות שלשה בסט כדי לא לשרוף אותי לנפח האחרון בראשון
קשרתי את רצועה שמאל נמוך קצת ואיבדתי איזון קצת בתחתית אבל העלייה בסרטון נראית קלילה

קרא את שאר עדכון הלוג...

eyalmazuz עדכן/ה את הלוג ״לוג חזרה לאימונים של הוויאבו״:

עדכון לוג: 03/04/16 Squat Volume + Smolov week 3 day 4

סקוואט-
115X3X3
קשרתי את הרצועות כלכך חזק הרגיש לי קשה קצת אבל קליל

בנץ-
75X10X3 PR
היה סבבה הכתפיים היו מותשות אבל הכל עלה סבבה חוץ מסט אחרון שעלה קצת איטי

דד לא היה זמן
מחר או בשלישי אעשה

קרא את שאר עדכון הלוג...