אם יש לך שיטה להעלות כל תרגיל ב10% ואת הדדליפט ב2 פלטות בכל צד אשמח אם תוכל לכתוב עליה אפילו אם זה בקצרהכן אבל אינלי כוח לכתוב אז תשבור את הראש לבד אני גם ככה צריך ללכת לישון ולהתכונן לטיסה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש לך שיטה להעלות כל תרגיל ב10% ואת הדדליפט ב2 פלטות בכל צד אשמח אם תוכל לכתוב עליה אפילו אם זה בקצרהכן אבל אינלי כוח לכתוב אז תשבור את הראש לבד אני גם ככה צריך ללכת לישון ולהתכונן לטיסה
אתה אדם טוב לב ואוהב הבריות. ישר כוח אייל.כן אבל אינלי כוח לכתוב אז תשבור את הראש לבד אני גם ככה צריך ללכת לישון ולהתכונן לטיסה
השיטה הכי טובהאם יש לך שיטה להעלות כל תרגיל ב10% ואת הדדליפט ב2 פלטות בכל צד אשמח אם תוכל לכתוב עליה אפילו אם זה בקצרה
מקווה שתאבד 60 קילו מהטוטאל
מקווה שתאבד 60 קילו מהטוטאל
ועכשיו ברצינות, אתה יכול להסביר את התכנון?
עד 100 בקרוב1סקוואט אני מוסעף רצועות
דדליפט התכנון שלי הוא בחודשיים להכניס rm1 של 260 ולעבוד לפי זה ולמשוך 240 אחרון
בנץ התכנון הוא לקוות שיהיה לי 130 אחרי שאניח תפילין בבוקר של התחרות
עד 100 בקרוב1
למה הוק גריפ?
אם תעלה במשקל גוף מבחינתי תהיה Swag yolo thug lifeוסתם כי באלי הוק גריפ יותר סוואג
@Eliavitie
אתה מת!!
פגעת ביeyalmazuz עדכן/ה את הלוג ״לוג חזרה לאימונים של הוויאבו״:
עדכון לוג: 22/04/16 אליאב מת!
קרא את שאר עדכון הלוג...
פגעת בי
שא בתוצאות
שקרן שקרן מכנסיים בועריםאתה פגעת בי קודם
לא רוצה לא צריך
לך תלמד ממישהו אחר להשתמש בתוספי תזונה
מה 😲אתה פגעת בי קודם
לא רוצה לא צריך
לך תלמד ממישהו אחר להשתמש בתוספי תזונה
מה 😲
חשבתי שאליאב טבעי...
שקרן שקרן מכנסיים בוערים
אתה מוכרח להרגע חמוד
ואיך אתה מתכוון להוסיף כל כך הרבה משקל להרמות בשנה?
זה אופטימי מאוד, כנראה שגם לא ממש אפשרי בשנה. אבל בהצלחהאני לא כי אתה ילד זין
מישהו כבר ניסה לשאול את השאלה הזו כרגע אני לא מתכנן לענות עליה כלכך בפירוט כי אני באיטליה וגם אני רוצה לשמור על אותנטיות קצת אבל זה 11 חודש אוסיף בין 55 ל110 קילו לפלג גוף תחתון ובין 20 ל45 לעליון ואז חודשיים פיק אז לא רואה בעיה להגיע למשקלי מטרה שהצבתי
זה אופטימי מאוד, כנראה שגם לא ממש אפשרי בשנה. אבל בהצלחה