הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג האימונים של הוויאבו

לוג האימונים של הוויאבו

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/4/17
כן אבל אינלי כוח לכתוב אז תשבור את הראש לבד אני גם ככה צריך ללכת לישון ולהתכונן לטיסה
אם יש לך שיטה להעלות כל תרגיל ב10% ואת הדדליפט ב2 פלטות בכל צד אשמח אם תוכל לכתוב עליה אפילו אם זה בקצרה

אם יש לך שיטה להעלות כל תרגיל ב10% ואת הדדליפט ב2 פלטות בכל צד אשמח אם תוכל לכתוב עליה אפילו אם זה בקצרה
השיטה הכי טובה

732.jpg

מקווה שתאבד 60 קילו מהטוטאל

ועכשיו ברצינות, אתה יכול להסביר את התכנון?

סקוואט אני מוסעף רצועות
דדליפט התכנון שלי הוא בחודשיים להכניס rm1 של 260 ולעבוד לפי זה ולמשוך 240 אחרון
בנץ התכנון הוא לקוות שיהיה לי 130 אחרי שאניח תפילין בבוקר של התחרות

סקוואט אני מוסעף רצועות
דדליפט התכנון שלי הוא בחודשיים להכניס rm1 של 260 ולעבוד לפי זה ולמשוך 240 אחרון
בנץ התכנון הוא לקוות שיהיה לי 130 אחרי שאניח תפילין בבוקר של התחרות
עד 100 בקרוב1
למה הוק גריפ?

אתה מוכרח להרגע חמוד

אני לא כי אתה ילד זין

ואיך אתה מתכוון להוסיף כל כך הרבה משקל להרמות בשנה?

מישהו כבר ניסה לשאול את השאלה הזו כרגע אני לא מתכנן לענות עליה כלכך בפירוט כי אני באיטליה וגם אני רוצה לשמור על אותנטיות קצת אבל זה 11 חודש אוסיף בין 55 ל110 קילו לפלג גוף תחתון ובין 20 ל45 לעליון ואז חודשיים פיק אז לא רואה בעיה להגיע למשקלי מטרה שהצבתי

אני לא כי אתה ילד זין

מישהו כבר ניסה לשאול את השאלה הזו כרגע אני לא מתכנן לענות עליה כלכך בפירוט כי אני באיטליה וגם אני רוצה לשמור על אותנטיות קצת אבל זה 11 חודש אוסיף בין 55 ל110 קילו לפלג גוף תחתון ובין 20 ל45 לעליון ואז חודשיים פיק אז לא רואה בעיה להגיע למשקלי מטרה שהצבתי
זה אופטימי מאוד, כנראה שגם לא ממש אפשרי בשנה. אבל בהצלחה

זה אופטימי מאוד, כנראה שגם לא ממש אפשרי בשנה. אבל בהצלחה

תודה גם בעיקרון סתם זרקתי מספרים אם להגיד את האמת אבל בוא נגיד שהכוונה שלי היא להתקרב אליהם כמה שיותר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית