הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג האימונים של הוויאבו

לוג האימונים של הוויאבו

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/4/17
תודה כבר בבנץ פלטה שלך וזהו?
החלמה מהירה לצוואר ותנחומיי לאמך שסובלת אותך

לא מודה בכלום 🤣

וזה בסדר היא אמרה שהיא שמעה מאח שלי דברים יותר גרועים שלו היה נתפס הצוואר והיא הייתה עושה לו את זה

אני כולה אמרתי: "יא בת זו זה כואב אחושרמוטה" (לא סיימתי את המילה זונה)

לא מודה בכלום 🤣

וזה בסדר היא אמרה שהיא שמעה מאח שלי דברים יותר גרועים שלו היה נתפס הצוואר והיא הייתה עושה לו את זה

אני כולה אמרתי: "יא בת זו זה כואב אחושרמוטה" (לא סיימתי את המילה זונה)

ד'זה וו מהבית שלי רק שזה היה כל בוקר לפני בי"ס

eyalmazuz עדכן/ה את הלוג ״לוג חזרה לאימונים של הוויאבו״:

עדכון לוג: 05/01/16 10S Wave week 4 deadlift

דדליפט- דילאוד
תרגילי עזר
הביתה
היום לא בכיתי
והיה לי קצת רצון להתאבד לא משהו מיוחד
ודיברתי קצת עם CHAD WASLY SMITH על המשך התוכנית ותכנון עתידי
שבוע רגוע יהיה... 😭

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
מאוכזב מאוד מחוסר הבכי.
דילואד של כמה אחוזים?
ותמסור לצ'אד ד"ש

מאוכזב מאוד מחוסר הבכי.
דילואד של כמה אחוזים?
ותמסור לצ'אד ד"ש

גם אני, אני לא אוהב שהחיים שלי מסתדרים או נראים טוב זה מרגיש לי כאילו אני בתוכנית טלוויזיה ושולטים עליי
דילואד הוא 40-50-60
ואין בעיה פעם הבאה שאדבר איתו אמסור לו ד"ש

מה הייתה דעתך על One punch man וDeath note?

Death note אחלה סדרה הביצוע שלה היה טוב מאוד והרעיון הכללי מאוד מעניין
המשחקי מוחות שיש בין L לKIRA הוא ממש מהנה לצפייה איך שרואים 2 MASTER MINDS נלחמים אחד בשני בכל כולם
יש שאומרים שהסדרה מתדרדרת קצת לקראת הסוף (לא את הסיבה שהאנשים חושבים ככה כיוון שזה יהיה ספויילר) אז לדעתי היא החזיקה יפה מאוד
בין סדרות האנימה הטובות שקיימות בכלל, אפשר להכניס אותה בקלות לטופ 10 שלי לדוגמא

One Punch Man לא טרחתי לראות מ2 סיבות, הראשונה היא שהFAN BASE של הסדרה מסריח ואני לא אוהב סדרות שיש להם FAN BASE מסריח, כיוון שהקונספט של הסדרה הוא שהוא מנצח את כולם באגרוף אז אנשים לקחו את זה קיצוני מידי וכאילו התחילו להשוות השוואות מפגרות כמו הוא מנצח את יקום מרוואל הוא מנצח את גוקו וכו' וכו', כאילו ממה הילול של הדמות שלדעתי זה מאוד פסול ומטומטם (בהתחשב שהFAN BASE של הסדרה עם גיל ממוצע של 14, בנוסף לכך לפני שיצאה אדפטציה של אנימה אפאחד לא הכיר כמעט את הסדרה חוץ מאנשים שבאמת התעמקו בעולם האנימה ואם תשאל גם הרבה מהFAN BASE מה המקור של הסדרה הרבה יגידו לך המנגה שזה לא נכון כי המנגה היא חישוב לקומיקס אינטרנטי עם ציור גרוע בשם ONE (שעליו ביססו את המנגה ONE PUNCH MAN ואת הסדרה ביססו על המנגה). סיבה שנייה שאני לא אוהב את הסדרה שלה, כי למרות שהקונספט מאוד מעניין ומקורי והומוריסטי בתור אחד שאוהב יותר להתעמק לאנימות ולא רק לראות להנות ולעבור הלאה אני חושב שהקוספנט מאוד משעמם, כי עוד פעם הוא מנצח הכל באגרוף אחד אז בפרק- שתי פרקים הראשונים אתה מתלהב מזה אבל אז אתה יודע מה יקרה כבר, הוא יגיע יתן אגרוף ופה יגמר הקרב. בנוסף לכך למה הוא צריך עוזר אם הוא מנצח את כולם באגרוף זה עוד משהו שלא הבנתי בסדרה הזאת עם עוד כמה אלמנטים שונים, אולם אפשר לציין לטובה את האיכות אנימציה של הסדרה שהסטודיו עשה עבודה טובה בהשקעה בפרטים הקטעים לעומת DARGON BALL SUPER שיש בו חרא איכות שאתה עוצר את הפריימים ועושים קרבות מהירים שלא רואים את הדמויות כדי לחסוך בציור וזמן, פה בסדרה שיש קרבות עם קצב גבוה שאתה לא רואה את הדמויות אם כן תעצור את הסדרה אתה כן תוכל לראות בפריים בבירור את מהלך הקרב שזה יתרון כי הרבה אנימות לא תמיד משקיעות באנימציה שלהם.

Death note מסכים,עדיין לא סיימתי לראות וצריך להוריד מחדש את הכל בגלל פירמוט ;-;
את One punch man הייתי ממליץ לך לקחת כפרודיה ענקית על אנימה ויש לה רגעים טיפה יותר רציניים ועמוקים(לרוב מצחיקה מאוד(צפויה ביותר בחלקים רבים))
You. I like you.

Death note מסכים,עדיין לא סיימתי לראות וצריך להוריד מחדש את הכל בגלל פירמוט ;-;
את One punch man הייתי ממליץ לך לקחת כפרודיה ענקית על אנימה ויש לה רגעים טיפה יותר רציניים ועמוקים(לרוב מצחיקה מאוד(צפויה ביותר בחלקים רבים))
You. I like you.

arigatou gozaimasu

היום עשיתי דדליפט קלאסי
100 ל10
120 ל10
140 ל10
ו160 ל4×4
העשיריות היו ללא חגורה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית