הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור binya
  • פורסם בתאריך

binya

משתמש מתחיל
96
17
נק' מוניטין:
17
96
17
כושר Gym ירושלים.
אשמח לקבל ביקורות על התפריט החדש, נועד לאחרי חודשיים שכבר התחלתי חיטוב:

משקל:80
גובה:174
RMR:2300
מתאמן כבר שנתיים, מסת שריר סבירה, בערך 16-18 א"ש להערכתי...

יום ללא אימון:
טונה במים (100 גר')
גביע קוטג' 5% (250 גר')
חזה עוף (200 גר')
סקופ אבקת חלבון
כוס חלב 3%
6 פרוסות לחם קל
שיבולת שועל (100 גר' לא מבושלת)
כף שמן זית
אורז (100 גר')
פרוסת גבינה צהובה 28%

סה"כ:
1740 קלוריות
175 גר' חלבון
50 גר' שומן
140 גר' פחמימות

ביום אימון אני אוסיף חביתה משתי ביצים.

תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
זה יהפוך לאובססיה כשאתה תחליט שזו אובססיה.
כל אחד אובססי לדבר הזה במידה מסויימת.. השאלה עד כמה.
צודק אני באמת כבר אובססיבי לעניין אז קצת לפה או לשם לא ישנה את זה... קודם נגיע לשם אחרי זה נראה 😃
תודה בינתיים

שמע זה נראה טוב, אבל להגיע ל1740 לוקח זמן
בנוגע לשומן פחמימה אני לא מסכים עם חברי מאטי פה, אני חושב שזה נתון לשיקול אישי, יש אנשים שאוהבים דברים שומניים כמוני
יש אנשים שמעדיפים פחמימות ואת ה"כוח" שזה נותן.
אבל כדאי לך להתחיל באידיאל מנייטרלי ולראות אם אתה באמת לא זז, ואז להוריד ב100 קלוריות כל שבוע, על חשבון הפחמימה והשומן להעדפתך.

• פותח/ת השרשור
שמע זה נראה טוב, אבל להגיע ל1740 לוקח זמן
בנוגע לשומן פחמימה אני לא מסכים עם חברי מאטי פה, אני חושב שזה נתון לשיקול אישי, יש אנשים שאוהבים דברים שומניים כמוני
יש אנשים שמעדיפים פחמימות ואת ה"כוח" שזה נותן.
אבל כדאי לך להתחיל באידיאל מנייטרלי ולראות אם אתה באמת לא זז, ואז להוריד ב100 קלוריות כל שבוע, על חשבון הפחמימה והשומן להעדפתך.
התחלתי את החיטוב כבר לפני חודש וחצי בערך עם תפריט אחר עם יותר קלוריות ופחמימה, אבל התפריט נמאס וגם ראיתי שהירידה קצת נעצרה, ירדתי מ85 ל80 במשקל, וכבר כמה שבועות נשארתי במשקל הזה, אז החלטתי לשנות תפריט, גם בגלל שראיתי שאני לא מצליח להחזיק את התפריט הקודם כל כך הרבה זמן בלי ליפול לשטויות, אז עכשיו התפריט הזה נראלי מתאים. אני אשאר איתו כמה שבועות, ונראה איך זה מתקדם.

• פותח/ת השרשור
אז שמע תעשה את התפריט הזה אבל תהיה על 1900 שיבואו מעוד שומן או פחמימה לבחירתך.
למה?
וכעיקרון שיניתי טיפה את התפריט ממה שמוזכר באשכול.
התפריט עכשיו הוא כזה:

קבצים מצורפים

• תפריט ליום בלי אימון.png
    תפריט ליום בלי אימון.png
    KB 28.2 · צפיות: 128
כדי שלא תהיה לך נפילה חדה מידי, סמוך עלי למהר מידי בחיטוב לא יביא אותך לשום מקום, מקסימום אחרי שבוע אם לא תהיה מרוצה מהירידה תוריד
עוד 100 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
כדי שלא תהיה לך נפילה חדה מידי, סמוך עלי למהר מידי בחיטוב לא יביא אותך לשום מקום, מקסימום אחרי שבוע אם לא תהיה מרוצה מהירידה תוריד
עוד 100 קלוריות.
הבעיה שלי היא שקצת קשה לי לשמור על תפריטים, יש לי חולשה לאכילת חרא. בפרט בשבתות. אז אם אני מקצץ קצת בקלוריות אז זה מכסה את הזבל
שאני מכניס (משתדל שלא)
ואיך תוך שבוע אני אמור להחליט אם אני מרוצה מהירידה? 😃
ומתי טוען גם שה RMR שלי הוא 2150 קל' בערך, אז 1900 זה גירעון קלורי של 250 קל' סה"כ, זה מספיק?

עוד 100 קלוריות.
איפה בדיוק יש פה נפילה חדה מידי? הוא כבר חודש וחצי בחיטוב (בערך) שזה מעל ומעבר תקופה של חיטוב עם מינוס קלורי קטן. הוא יכול בקלות עכשיו לרדת למינוס של 500 . הוא בעצמו אמר שהוא נתקע זאת אומרת שהוא צריך להתחיל להוריד מהתפריט כדי לראות תוצאות.

לא 250 במכה. עדיף שיוסיף קצת אירובי יראה מה קורה.

RMR2150 נראה תמוהה
אתה חושב שהגוף שלנו יהרוס לעצמו את כל ההורמונים אם נעשה מאזן קלורי שלילי של 500. למשוך את החיטוב עוד ועוד ועוד לא על מאזן מקסימלי זה מאריך את החיטוב ומעיק עליך.לא רואה שום סיבה לחכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית