עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי קשר לפה אתה מתחרה או התחרת בעבר?1. חס ושלום. זה ליום. תאכל 2000 קלוריות לשבוע - תמות אחרי שלושה ימים.
2. הכי פשוט זה לספור כמה אתה שורף באימון (בערך 10 קלוריות לסט אימון כוח, פלוס מה שאתה מוציא על ההליכון), להכפיל במספר האימונים שאתה עושה בשבוע, ולחלק ב-7. זה נותן לך כמה קלוריות הולכות על אימונים ביום ממוצע, ואת זה תוסיף לכל יום (גם לימי מנוחה). תקרא את המדריכים לחיטוב ולמסה בפורטל, זה יסדר לך דברים.
אתה שואל את זה בגלל החוכמה הרבה שהפגנתי בתשובה הזאת? 😛בלי קשר לפה אתה מתחרה או התחרת בעבר?
אני שואל בגלל החוכמה הרבה שאתה שופך בפורום(אני רציני) וגם כי כל ילד מתחרה אז תיארתי לעצמי שגם אתה,מה המשקלים שלך?.אתה שואל את זה בגלל החוכמה הרבה שהפגנתי בתשובה הזאת? 😛
לא, ממש לא.
אתה יכול להסתלבט חופשי, זה לא רק מותר פה - אפילו רצוי 😃אני שואל בגלל החוכמה הרבה שאתה שופך בפורום(אני רציני) וגם כי כל ילד מתחרה אז תיארתי לעצמי שגם אתה,מה המשקלים שלך?.
אתה נשמע רציני כזה,יודע שזה אידיוטי לשפוט איכות לפי ידע אבל ככה יצא.
אני רציני ולא מסתלבט אם תהיתה.
אוי סטיץ,אתה כזה מרגש,תמונת פרופיל גאונית,זזתי לישון יש פרס כבד עוד כמה שעותאתה יכול להסתלבט חופשי, זה לא רק מותר פה - אפילו רצוי 😃
ואין קשר בין כוח לידע, יש חלשים חכמים ויש חזקים טיפשים, כמו שאתה בטח רואה במכון הקרוב לביתך.