עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מוט קצר ישר ששוקל 10 ~ נראה לי היא תסתדרמן הסתם שאת המורכבים ועוד כמה תרגילי עזר...
תעשה לה מן אימון מבוא שבו תסביר לה את כל התרגילים בתכנית(אפילו לא בשביל להתאמן) כדי שהיא תדע איך לעשותם מהאימון הבא.
אם היא מסוגלת לשים מוט ריק על הגב אז בכבוד, אבל הרבה נשים נרתעות מכך שהמוט כבד מידי(למרות שזה שטויות...) אז מתחילים מדברים פשוטים יותר ואז עולים למוט ריק.
עם אחת הצלחתיאם היא תצליח לשים את המוט הזה כמו שצריך על הגב - בכיף, אני ניסיתי כמה פעמים ובגלל שהוא קצר קשה להניח אותו כמו שצריך על הגב.
איזה תרגיל לעשות ליד קדמית כי על כל השאר אני סגור ואני מוסיף גם דדליפטסקווט
לחיצת חזה עם משקולות יד
פולי או גרביטון
יד קדמית
יד אחורית
בטן
סקווט
לחיצת חזה עם משקולות יד
פולי או גרביטון
יד קדמית
יד אחורית
בטן
פיזיולוגית אתה צודק.גם גרביטון וגם יד קדמית ? בוא תסביר....
לדעתי עזוב בשלב זה את הדדליפט,יותר מדי טכני להתחלה, הסקווט יעמיס מספיק.איזה תרגיל לעשות ליד קדמית כי על כל השאר אני סגור ואני מוסיף גם דדליפט
פיזיולוגית אתה צודק.
אבל רוב האנשים יתבאסו לעשות רק 3 תרגילים בחדר כושר. לכן אם רוצים ליצור חוויה חיובית אצל מתאמן/ת צריך לתת הרגשה של עבודה וכיף.
2 סטים של יד קדמית לא יזיקו ואפילו יתנו הרגשה טובה.
היא לא מגיעה למתח היא בסביבות 1.50זה כבר קיבעון בראש, את זה בהחלט אפשר לשנות.
ואחרי 2, 3 סטים של צ'ינאפס ל-8-10 חזרות היא תהיה שמחה שהתכנית שלה כזאת "קצרה".
אני חושב שאתה אופטימי לגבי הסיכוי לעשות כזאת כמות חזרות בלי קשר לסיוע מהגרביטון.זה כבר קיבעון בראש, את זה בהחלט אפשר לשנות.
ואחרי 2, 3 סטים של צ'ינאפס ל-8-10 חזרות היא תהיה שמחה שהתכנית שלה כזאת "קצרה".
היא לא מגיעה למתח היא בסביבות 1.50
מה שאני רוצה לעשות זה שהתוכנית לא תיהיה קלה מידי אבל שלא תגרום לה להפסיק אחרי אימון אחדאני חושב שאתה אופטימי לגבי הסיכוי לעשות כזאת כמות חזרות בלי קשר לסיוע מהגרביטון.
בכל מקרה אין תשובה אחת נכונה ב 100%.
המתח אצלנו בערך 2 מ' ויש מין עמודים שנעמדים עליהם בערך 10 סמ מהרצפהגם אני לא מגיע למתח אצלנו(רוב המתח שם גבוה לי מאוד), פשוט שתיקח מדרגת אירובי ותעשה
אתה מכיר הרבה מתאמנות מתחילות שמסוגלות אפילו לחצי מזה?אחרי 2, 3 סטים של צ'ינאפס ל-8-10 חזרות
לפי איזו הגדרה היא מתאמנת מתחילה?כן, @מרטין אשת הברזל
לפי איזו הגדרה היא מתאמנת מתחילה?
על-פי מה אתה מגדיר "מתאמן מתחיל"?בדיוק כמו שאני מתאמן מתחיל