עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך עשית את זה?אני בזמן האחרון קיצרתי את השרירים
כשעובדים על השריר הוא מתקצר,וחיפשתי אבל יש מלא ואני לא יודע מה לבחוראיך עשית את זה?
ולשאלתך: תקתק flexibilty men בתיבת החיפוש של youtube ותקבל מספיק סרטונים כדי להפוך לנערת גומי.
כשמכווצים את השריר הוא מתכווץ ומתקצר. כשמרפים הוא חוזר לאורך שלו במצבו הרפוי.כשעובדים על השריר הוא מתקצר
וחיפשתי באינטרנט וראיתי אימון גמישות של חצי שעה של בנות,זה בסדר לעשות אימון גמישות של בנות או שהגוף שלנו בנוי אחרת?סליחה אם זו שאלה דפוקהכשמכווצים את השריר הוא מתכווץ ומתקצר. כשמרפים הוא חוזר לאורך שלו במצבו הרפוי.
מה שעלול להתקצר באופן קבוע הם הגידים, אבל זה תהליך ארוך שלא קשור לאימונים (יש כאלה שאומרים שאימונים בטווח תנועה לא מלא עלולים לעשות את זה, אבל אני חושב שזה לא מבוסס), ובטח לא אצל מישהו בן 13. אגב, גמישות יתר היא לא משהו בריא.
יש הבדלים משמעותיים לפחות באגן הירכיים, שמקשים מאד על גבר להגיע לתוצאות נשיות (שפגט, לדוגמא). כלול את המילה men בחיפוש שלך.הגוף שלנו בנוי אחרת?
אוקיי תודה,אז תרגילי גמישות של בנות לא יתאימו לגבר?יש הבדלים משמעותיים לפחות באגן הירכיים, שמקשים מאד על גבר להגיע לתוצאות נשיות (שפגט, לדוגמא). כלול את המילה men בחיפוש שלך.