הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גמישות?

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אפשר סרטון של שיעור גמישות כי אני בזמן האחרון קיצרתי את השרירים ואני רוצה להאריך אותם וגם ללמוד שפגט......

• פותח/ת השרשור
איך עשית את זה?
ולשאלתך: תקתק flexibilty men בתיבת החיפוש של youtube ותקבל מספיק סרטונים כדי להפוך לנערת גומי.
כשעובדים על השריר הוא מתקצר,וחיפשתי אבל יש מלא ואני לא יודע מה לבחור

כשעובדים על השריר הוא מתקצר
כשמכווצים את השריר הוא מתכווץ ומתקצר. כשמרפים הוא חוזר לאורך שלו במצבו הרפוי.

מה שעלול להתקצר באופן קבוע הם הגידים, אבל זה תהליך ארוך שלא קשור לאימונים (יש כאלה שאומרים שאימונים בטווח תנועה לא מלא עלולים לעשות את זה, אבל אני חושב שזה לא מבוסס), ובטח לא אצל מישהו בן 13. אגב, גמישות יתר היא לא משהו בריא.

• פותח/ת השרשור
כשמכווצים את השריר הוא מתכווץ ומתקצר. כשמרפים הוא חוזר לאורך שלו במצבו הרפוי.

מה שעלול להתקצר באופן קבוע הם הגידים, אבל זה תהליך ארוך שלא קשור לאימונים (יש כאלה שאומרים שאימונים בטווח תנועה לא מלא עלולים לעשות את זה, אבל אני חושב שזה לא מבוסס), ובטח לא אצל מישהו בן 13. אגב, גמישות יתר היא לא משהו בריא.
וחיפשתי באינטרנט וראיתי אימון גמישות של חצי שעה של בנות,זה בסדר לעשות אימון גמישות של בנות או שהגוף שלנו בנוי אחרת?סליחה אם זו שאלה דפוקה

• פותח/ת השרשור
יש הבדלים משמעותיים לפחות באגן הירכיים, שמקשים מאד על גבר להגיע לתוצאות נשיות (שפגט, לדוגמא). כלול את המילה men בחיפוש שלך.
אוקיי תודה,אז תרגילי גמישות של בנות לא יתאימו לגבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית