הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחקיר ''תעשיית השרירים'' ביום רביעי

למה להתעסק בזה? אנחנו יודעים שזה שטויות, הכתבה הזאת מיועדת לאנשים שלא מרימים ,שיושבים עם יד בביצה, יד שנייה עם משולש חמישי של פיצה ביד, בשביל שהם יוכלו להגיד לעצמם ''תראה את כל האלה עם הגוף היפה. גיל 28 הם מתים, מזל שאני לא מתאמן''
או בשביל הורים שלא סומכים על הילדים שלהם שאומרים.. "בוא נראה את הכתבה ואז נדבר" ואז בעצם פוגעים גם בנו

או בשביל הורים שלא סומכים על הילדים שלהם שאומרים.. "בוא נראה את הכתבה ואז נדבר" ואז בעצם פוגעים גם בנו
אמא שלי לא פחות חרדתית משלך
אם מזיינים בשכל הרבה הם מתייאשים והיא יודעת שמבחינתי אין כזה דבר לא להתאמן יש גבולות אדומים שתעשה לי עוד ברית מילה שלא תיגע לי בננוי למכון

אמא שלי לא פחות חרדתית משלך
אם מזיינים בשכל הרבה הם מתייאשים והיא יודעת שמבחינתי אין כזה דבר לא להתאמן יש גבולות אדומים שתעשה לי עוד ברית מילה שלא תיגע לי בננוי למכון
חחח אין שום ספק בקשר של המנוי למכון כושר.. אני מדבר איתך על תוספי תזונה (מה שלא כל כך אכפת לי האמת אם היא תקנה לי הוא לא.. כי ככה או ככה אני אסתדר מעולה, פשוט בשבילה ובשבילי זה יותר עדיף מבחינת המחיר וגם לדעתי יותר כיף לשתות משהו יחסית טעים במקום עוד קופסת טונה)

מישל אני מצדיק אותך ב100 אחוז. אבל יש דרך להציג סטרואידים בצורה טובה ? אפילו טסט פשוט
הבעיה ממה שאני זוכר שראיתי בכתבה הקודמת בנושא שהייתה בערוץ 10 זה שהם דיברו על סטרואידים ועל מישהי שלקחה יותר מדי אפדרין עם קפאין וכמעט מתה (נראה לי משהו בסגנון) ומה שרואים על מסך זה תוספי תזונה שמוכרים בחדרי כושר, כמו חלבון, מולטיויטמין וזה. עכשיו בנאדם שלא מבין שאין קשר בין מה שהם סיפרו למה שהראו יחשוב שזה הכל "אותו חרא" ומסוכן.
איזה קטע אם בסוף מארחים את ריפטו ומלמדים לעשות סקוואט, כולכם אכלתם אותה
ראיתי היום את הפרומו, אל תצפה לזה 😆
לא.. יותר בסגנון של ביי אבקת חלבון שאף פעם לא הייתה לי
אם היה לי.. הלוואי.
אבל אני בן 14 ועבודה היא לא פאקטור
תשמע, אבקת חלבון זה סבבה וזה דרך טעימה וקלה להשיג חלבון אבל לא צריך להגזים, אפשר להסתדר בלי, אם בגיל 14 אמא שלך לא מוכנה לקנות לך אבקת חלבון אז תאכל מספיק חלבון מאוכל, זה באמת לא עד כדי כך קשה (אני מניח שאתה לא שוקל 150 קילו או קרוב לזה שאז זה באמת יכול להיות קשה). אני מבין אותך שזה מתסכל שאתה יודע משהו אחד והם מסרבים להקשיב כי "אתה ילד שלא מבין ומומחה כלשהו אמר שזה רע" אבל קח את זה יותר בקלות.

הבעיה ממה שאני זוכר שראיתי בכתבה הקודמת בנושא שהייתה בערוץ 10 זה שהם דיברו על סטרואידים ועל מישהי שלקחה יותר מדי אפדרין עם קפאין וכמעט מתה (נראה לי משהו בסגנון) ומה שרואים על מסך זה תוספי תזונה שמוכרים בחדרי כושר, כמו חלבון, מולטיויטמין וזה. עכשיו בנאדם שלא מבין שאין קשר בין מה שהם סיפרו למה שהראו יחשוב שזה הכל "אותו חרא" ומסוכן.

ראיתי היום את הפרומו, אל תצפה לזה 😆

תשמע, אבקת חלבון זה סבבה וזה דרך טעימה וקלה להשיג חלבון אבל לא צריך להגזים, אפשר להסתדר בלי, אם בגיל 14 אמא שלך לא מוכנה לקנות לך אבקת חלבון אז תאכל מספיק חלבון מאוכל, זה באמת לא עד כדי כך קשה (אני מניח שאתה לא שוקל 150 קילו או קרוב לזה שאז זה באמת יכול להיות קשה). אני מבין אותך שזה מתסכל שאתה יודע משהו אחד והם מסרבים להקשיב כי "אתה ילד שלא מבין ומומחה כלשהו אמר שזה רע" אבל קח את זה יותר בקלות.
תראה מה רשמתי תגובה אחת מעלייך חח

עדיין אף אחד לא שאל את השאלה הכי חשובה פה.
באיזה שעה זה יהיה???

איזה כיף שיש לי הורים הייטקיסטים משכילים שכשמסבירים להם משהו הם גם מבינים. ההורים שלי גם הגיעו למסקנה ששווה לקנות לאחותי אבקת חלבון כי היא צמחונית שלא אוכלת מספיק גבינות

מעניין מי יהיה מפורסם הפעם מהפורום.
לפחות היו מביאים קרדיט לפורום.
אנחנו צריכים להכין ולשלוח להם סתם פוסטים של הטרלות כדי לראות מה הם יעשו עם זה בכתבות..
"אבקות חלבון גורמות לירידה בiq נראה שכל מי שצרך אותן איבד את היכולת לאיית נכון והתחיל לרשום אפקות, עחי, וס!ס"

חחחח גם אמא שלי עכשיו חופרת לי על הכתבה הזאת .. אחח מה יהיה , אומרת לי שמה שהם אומרים בפרומו זה נכון זאת כתבת טובה ,שכול ה"פרופסורים שעשו את הכתבה " ככה היא קוראת להם שהם צודקים ואני טועה כמובן

40Idny0b.jpg

מעניין מי יהיה מפורסם הפעם מהפורום.
לפחות היו מביאים קרדיט לפורום.

באחריות חברי האתר אשר מתראיינים לתוכניות כאלו, לדרוש ש- LBS יקבל קרדיט מתאים, זה המעט שמפיקי התוכנית יכולים (ומוכנים) לעשות בתמורה לזה שהמרואיינים לא מקבלים תמורה על הזמן שלהם. ככה גם נהוג עבור מרואיינים מאתרים אחרים בארץ.

כמובן שכל מקרה לגופו, במיוחד כאשר האזכור הוא שלילי.

בתור מי שיותר קרוב לגיל של ההורים שלכם:

עצה לכל הילדים שההורים שלהם עלולים להיבהל מהתוכנית: קודם כל, אל תרשו להורים שלכם לראות את התוכנית בלי השגחה שלכם! parental control בהיפוך. רישמו את הנקודות שעולות במהלך התוכנית ואל תמהרו להגיד "שטויות" או "לא נכון" אלא להיפך: כל מה שנאמר שם והוא כן נכון למיטב ידיעתכם, מהרו להסכים עם הנאמר. לגבי דברים שהם מופרכים בעליל, רישמו אותם בצד ובסוף התוכנית בידקו אם יש לכם עדות טובה נגדם (או, מי יודע, אולי תגלו דברים חדשים שלא ידעתם) והציגו אותה בפני ההורים שלכם. הדרך לעשות את זה היא להתחיל ממשהו שהוא בבירור מופרך ושאתם יכולים למצוא מומחים, "מומחים" ומחקרים (בהתאם למה שההורים שלכם אוהבים) שמראים את זה בבירור. אחרי ש"תנצחו" בנקודה אחת יהיה לכם יותר קל לתקוף שטויות אחרות שבטח ייאמרו שם בשפע.

הנקודות שכדאי לכם להדגיש:

* אין שום משמעות לדיבור כולל על "תוספי תזונה". אבקת חלבון יותר קרובה לגבינה מאשר לסטרואידים.
* כמו בכל מזון שהוא, אם לא מקפידים על תוצרת טובה אפשר לאכול חרא (תרתי משמע) - אבל אתם כמובן מקפידים...
* אתם יודעים על הנושא כי קראתם ולמדתם אותו, אתם לא המטומטמים שבטח יראו שם מזריקים אבקת חלבון לוריד או בולעים מגנזיום לידיים ("יותר זול מכדורים, עכי").
* "יהושע אמר!" - אם זה לא משכנע אותם, זה הזמן להשיג זוג הורים חלופי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית