עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זין עליהם.. מה אכפת לך?כוס עומו ,למה? למה דבר כזה קיים?!, באמת שנימאס לי מהחרא הזה כול פאקניג שלושה חודשים נותנים לחבורה של אנשים שלא יודעים להבדיל בין אבקת חלבון לקמח לעשות כתבה מבקרת על סמך הרעיון של ה''לזעזע'' בשביל ליצור תגובה ולקבל יותר רטניג מה שיותר גרוע שמחקר של המפגרים האלו שווה בערך לחיפוש בעמוד הראשון של גוגל וזהו. הם לא מבינים שלתת במה לשטיות האלו נותנים לגיטמזיה לשאר השטיות שאנשים חסרי ידע בנושא מפגינים???,למה אנשים שמיתאמנים קשה ואך לקחו על עצמם דרך לכאורה יותר בריאה שלא מערבת ''ממתקים'' צריכים לסבול בגלל הטימטיום של המפגרים האלו??,למה???
מה איכפת לי?זין עליהם.. מה אכפת לך?
לך לבחור הזה ודפוק לו פלטה של 50 קילו בראשמה איכפת לי?
הנה לפניי דקה אימא שלי צעקה עליי שאבקת החלבון שלי מלאה ב''חומרים'' והיא תזיק לי 🤦♂️
הכול בגלל שאיזה אידיוט במכון שלה אמר לה את זה
ובנוסף היא אמרה לי שהוא סיפר גם על כתבה ביום רביעי שמספרת על זה
שתבין אימא שלי היא אישה שסובלת מסכרת נעורים,ושהיא חושבת על אפשרות שאני יסבול מבעיות תיפקוד בכבד היא חוטפת התקף לב,ולא משנה כמה אני מסביר דרך ידע מיקצועי(יש לי תעודת מאמן) תמיד היו את אידיוטים האלו שידברו שטויות ויהרסו לי ולה את חיים,זה נורא ואיום שנותנים לאנשים כאלה במה הם רק עושים נזק לתעשיה
''הנה אתה רואה!, כול החומרים האלו יצרו בך זעם!,אמרתי לך שאסור לקחת אותם!''-אימא שלי בתגובה.לך לבחור הזה ודפוק לו פלטה של 50 קילו בראש
תגיד לה כמו שאמרתי לאמא שלי..''הנה אתה כול החומרים האלו יצרו בך זעם!,אמרתי לך שאסור לקחת אותם!''-אימא שלי בתגובה.
תיתכונן לדפוק את הראש ,אני תמיד אומר לה את זה וזאת תמיד התשובה שלהתגיד לה כמו שאמרתי לאמא שלי..
"סטרואידים זה לא חוקי, נכון אמא?" -נכון..
"אז אם יש באבקת חלבון ובשאר כל מיני חומרים או במילים אחרות סטרואידים.. למה מוכרים את זה בחנויות בארץ כמשהו חוקי?"
כי הם בודקים את זה וכל אבקת חלבון איכותית עוברת בדיקות מעבדה (?)תיתכונן לדפוק את הראש ,אני תמיד אומר לה את זה וזאת תמיד התשובה שלה
''מאיפה אתה יודע שזה נכון?!''
''כי יש אירגון שלם שבודק את הדברים האלו אימא....''''
'''ומאיפה הם יודעים שאין בזה חומרים?!! ,הא!?''
'''................'''
וכאן אני מוותר וניזכר שאימא שלי היא לא אישה חכמה במיוחד
יפה ושזה לא עולה בראש ולראשונה בראשו של הבן אדם של מולך אתה מבין שיש בו בעייה רצינית,מסכים נכון?כי הם בודקים את זה וכל אבקת חלבון איכותית עוברת בדיקות מעבדה (?)
חחח גם לי יש בעיות רציניות עם אמא שלי..יפה ושזה לא עולה בראש ולראשונה בראשו של הבן אדם של מולך אתה מבין שיש בו בעייה רצינית,מסכים נכון?
🤣 אני הייתי ממליץ לך להביא מחשבון ולעשות את החישוב מולה,אבל זאת כבר באמת השפלה שהיא מעבר ל''כַּבֵּד אֶת-אָבִיךָ, וְאֶת-אִמֶּךָ'''חחח גם לי יש בעיות רציניות עם אמא שלי..
אני בערך מסביר לה חצי שעה למה אבקת חלבון עכשיו במבצע (199 שקל.. באמינושופ) הרבה יותר משתלם מלקנות עוד קופסאת קוטג' או טונה וכו'
בסופו של חודש,
אבל היא כמו ראש בקיר, אני מסיים להסביר לה.
ואז אני, נו? את יכולה לקנות?
והיא בתשובה: "זה יקר מדי ולא משתלם" 😣
תגיד לו שבזמן שהיתעמלות מישתחחרים מדכאי דיכאון טיבעיים כך שכול שתשקיע ויתקדם תהיה שמח יותרהורים לא מבינים ןלא יבנו לעולם.
אבא שלי טוען שהתוספי תזונה מכניסים אותי לדכאון ובגלל זה אני לא שמח ולא מאושר
חח אני אחד האנשים שהכי מאושרים בחלקי כרגע אבל הם לא יבינו.
מבחינתם הכול רעל
ובקשר לכתבים, בנאדם שבחיים לא נגע באבקה או הרים מקולת וחיי בשביל רייטינג
אז שידחוף את הכתבה הזאת לאיפה שהוא בא
ביי מכון?לול.. אמא שלי עכשיו התקשרה אליי וסיפרה לי על הכתבה המזדיינת הזאת..
אם היא מאמינה מה שאומרים בכתבה אני לא מדבר איתה שנה, במיוחד אחרי כל המחקרים והמאמרים שהראיתי לה. 😣
לא.. יותר בסגנון של ביי אבקת חלבון שאף פעם לא הייתה ליביי מכון?
אתה לא יכול לקנות מהכסף שלך?לא.. יותר בסגנון של ביי אבקת חלבון שאף פעם לא הייתה לי