דיון איזה דוקטור גל אדטו?

• פותח/ת השרשור Pikachu
  • פורסם בתאריך
דוקטור מהסוג שטורח לציין בכל פעם ופעם שהוא דוקטור

מה שהוא בוחר לעשות עם התואר שלו הוא עניינו האישי שלו. אם הייתי עושה דוקטורט אולי גם הייתי דוחף את התואר דוקטור בכל מקום.

ללא שום קשר, אדטו הוא בנאדם עם ידע עשיר מאוד בתזונה, אחד מהמומחים המובילים בארץ ללא צל של ספק, אדם שייעץ לספורטאים מאוד מצליחים מעולם הפאוורליפטינג ופיתוח הגוף ועזר להם לנגיע להישגים מרשימים.
וכאדם שהיוועץ בו בעצמו, אני יכול להעיד כי כבודו במקומו מונח. הבנאדם יודע על מה הוא מדבר.

כשאתה תקרע את התחת ותהיה ד"ר אתה לא תציין את זה?

לא, אני לא אציין את זה על גבי פורומים ובפייסבוק, בכל הודעה והודעה ללא יוצא מן הכלל. כמו ששאר בעלי הדוקטורט (מכל סוג שהוא- להנדסה, למדעים מדויקים, למדעי החיים ולרפואה (מהטכניון, מהאוניברסיטה העברית, ממכון וויצמן וממוסדות נחשבים בחו"ל)) שאני מכיר לא עושים.
יותר מזה, לדעתי גם אתה, וכל בנאדם שבטוח בעצמו ובהישגיו לא יציין את זה בכל הודעה שלו.

לא מכיר את האיש , ואת דעתי על נטורופתיה אשמור לעצמי בשלב הזה , אבל חשוב להבדיל בין ד"ר לנטורופתיה ( ד"ר לפסאודו-מדע למעשה ) לבין ד"ר לתזונה ( שלרוב מדובר באדם שלמד תואר ראשון מדעי בתזונה/ביולוגיה/מדעי הרפואה והמשיך לדוקטורט מדעי במסלול ישיר או לאחר תואר שני ).
מי שמציין את שני התארים במקביל , כנראה שעשה את ה"דוקטורט" הראשון.

הכי קל לזלזל באנשים אחרים,
ובמיוחד בהשגים שלהם.

אני באופן אישי חייב לד"ר אדטו תודה גדולה,
על ייעוץ תזונה בתנאים מאוד מסויימים.
העצות שהוא נתן, היו זהות אחד לאחד לעצות שנתן האיש שנחשב למומחה מספר אחד בעולם.

אני מציע לכל אחד לחשוב קצת לפני שהוא יורד על מישהו אחר, מזלזל במישהו אחר. לא מוסיף לך כבוד להוריד ממישהו אחר. נהפוך הוא..

מי נחשב למומחה מספר אחד בעולם?

לא, אני לא אציין את זה על גבי פורומים ובפייסבוק, בכל הודעה והודעה ללא יוצא מן הכלל. כמו ששאר בעלי הדוקטורט (מכל סוג שהוא- להנדסה, למדעים מדויקים, למדעי החיים ולרפואה (מהטכניון, מהאוניברסיטה העברית, ממכון וויצמן וממוסדות נחשבים בחו"ל)) שאני מכיר לא עושים.
יותר מזה, לדעתי גם אתה, וכל בנאדם שבטוח בעצמו ובהישגיו לא יציין את זה בכל הודעה שלו.
מעולם אפילו לא רשמתי ד״ר ליד השם שלי.
שירשום, שיהיה לו לבריאות.
אני מאמין שזה לא קל לקבל דוקטורט ושהוא באמת השקיע בשביל זה אז אני לא שופט.

וכמובן שיש אנשים שלא יכתבו את זה.. אולי זה עוזר לו במכירות ובעבודה אז הוא מציין את זה

שירשום, שיהיה לו לבריאות.
אני מאמין שזה לא קל לקבל דוקטורט ושהוא באמת השקיע בשביל זה אז אני לא שופט.

וכמובן שיש אנשים שלא יכתבו את זה.. אולי זה עוזר לו במכירות ובעבודה אז הוא מציין את זה

לקבל דוקטורט זה כמו לקבל רב סרן בצבא. צריך לחכות מספיק זמן.
1. מתמטיקה
2. חשמל
3. רפואה

אם לא אחד מאלה אז הייתי הולך על ד"ר להטרלות 😆

יפה, הספיק לך 1.

מי נחשב למומחה מספר אחד בעולם?

מומחה למה?

לתחום הספציפי שהייתי צריך, המומחה מספר אחת, לפי אחוזי ההצלחה שלו, בחור אוסטרלי. לא יודע מה השכלתו, אבל על הנתונים שהןא מביא, אי אפשר להתווכח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית