הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איזה דוקטור גל אדטו?

• פותח/ת השרשור Pikachu
  • פורסם בתאריך
לכול האנשים היקרים
לשאלה שלכם אני דוקטור PhD בתזונה ואני גם נטורופת ועוד , נכון כיום רוב הגישה שלי הינה נטורופתית.
וכמו שאני תמיד כותב .
בברכת שבת שלום : ד״ר גל אדטו

היי ,
אפשר הפנייה למאמרים שפירסמת במסגרת הדוקטורט שלך?
אני תוהה מה גורם לאדם שלמד ל PHD במדעי התזונה לעבור ל"גישה נטורופטית" שלא מסתמכת על מדע מודרני?

היי ,
אפשר הפנייה למאמרים שפירסמת במסגרת הדוקטורט שלך?
אני תוהה מה גורם לאדם שלמד ל PHD במדעי התזונה לעבור ל"גישה נטורופטית" שלא מסתמכת על מדע מודרני?
משונה לי איך הצלחת להגיע למסקנה ש-PHD שנניח שקשור באופן כלשהו לנטורופטיה לא מסתמך על מדע או באופן כללי לדרג איכויות של תחומי התמחות לרמת דוקטורט...

משונה לי איך הצלחת להגיע למסקנה ש-PHD שנניח שקשור באופן כלשהו לנטורופטיה לא מסתמך על מדע או באופן כללי לדרג איכויות של תחומי התמחות לרמת דוקטורט...

נטורופתיה מבוססת על שלל פסואודו-מדעים.
בתיאור של הבחור רשום שהוא ד"ר לתזונה ונטורופתיה.
אז או שהוא דוקטור לתזונה ( דוקטורט שלא מבוסס על פסאודו-מדע ) או שהוא דוקטור לנטורופתיה ( מבוסס על פסאודו-מדע ) .
כשהוא ציין שהוא ד"ר לתזונה , תהיתי מה הוא גילה בדוקטורט שלו שגרם לו לעבור ל"גישה נטורופתית".

שבת שלום!
בברכה,
ב"א, מאמן כושר, אלוף ישראל בפוטבול אמריקאי, בוגר 12 שנות לימוד, בוגר כיתת ספורט, זאב וזיין,
שלד הלילה

זאב?רק על זה מגיע לך מוניטין

נטורופתיה מבוססת על שלל פסואודו-מדעים.
בתיאור של הבחור רשום שהוא ד"ר לתזונה ונטורופתיה.
אז או שהוא דוקטור לתזונה ( דוקטורט שלא מבוסס על פסאודו-מדע ) או שהוא דוקטור לנטורופתיה ( מבוסס על פסאודו-מדע ) .
כשהוא ציין שהוא ד"ר לתזונה , תהיתי מה הוא גילה בדוקטורט שלו שגרם לו לעבור ל"גישה נטורופתית".
מעניין אותי..
האם אתה שולל את היעילות של הגישה הנטורופתית בגלל שהיא מבוססת על פסואודו-מדע? ואם כן, מה דעתך על פסיכולוגיה/פסיכיאטריה/פסיכותרפיה? האם גם יש לשלול את היעילות שלהן?

מעניין אותי..
האם אתה שולל את היעילות של הגישה הנטורופתית בגלל שהיא מבוססת על פסואודו-מדע? ואם כן, מה דעתך על פסיכולוגיה/פסיכיאטריה/פסיכותרפיה? האם גם יש לשלול את היעילות שלהן?

למה את משווה בין פסיכולוגיה לנטורופתיה?

מעניין אותי..

א. לא שללתי את הגישה הנטורופתית ( " את דעתי על נטורופתיה אשמור לעצמי ")
ב. אני מכיר את הביקורת על הפסיכולוגיה , אבל זה רחוק מהשוואה לנטורופתיה.
ג. לא הבנתי איך פסיכיאטריה קשורה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית