ייעוץ איזה תוכנית כדאי לעשות ?

• פותח/ת השרשור t4tomer
  • פורסם בתאריך
אין לי מה לדון. אמרתי לו להעלות טכניקות של התרגילים. אם הוא מתעקש שהוא לא רוצה אז בעיה שלו. מבחינת תוכנית אימונים, שיקח איזה AB מהפורטל וזהו אין פה מה להסתבך.
טוב,,, צודק.

מתאמנים שיש להם בעיות התאוששות בגלל מחסור בשינה לא אמורים לעשות לינארית ולא אכפת לי מה יוסי יגיד.
לא אכפת לך מה יוסי יגיד? 🤯 😩

מחסור בשינה יכול להוביל להרבה בעיות שבתוספת משקלי עבודה כבדים שעולים משבוע לשבוע יכול להיות סיבה גדולה לפציעות. אם אין לך אפשרות לישון כמו בנאדם אל תרים כבד. נקודה.
זה לא קו בחול, אתה מבין את זה, נכון? בשביל SS אתה צריך המון התאוששות, בשביל הליניארית פחות.
ובשביל להרים איזשהם משקלים נורמלים - בלי התקדמות רצינית ורציפה - עוד יותר פחות.
ובשביל בכלל להכנס לחדר כושר - עוד יותר פחות.
מבין את הנקודה שמתבהרת פה לאיטה?

עכשיו תתנצל ותגיד שאני מבין הכי הרבה בעולם והכי חכם ובחיים לא תתווכח איתי יותר.

זה לא קו בחול, אתה מבין את זה, נכון? בשביל SS אתה צריך המון התאוששות, בשביל הליניארית פחות.

אז צדקתי? 🤯

לא הבנתי אותך נכון כי כתבת את זה בצורה כללית מדי. אם כבר לרשות אז למה לא לתת נתונים מספריים כדי לא ליצור אי הבנות? אנשים יכולים לקרוא את זה ולחשוב ש"אורח חיים תובעני" משמעו 4 שעות שינה בלילה ועם כמות כזאת לא אפשרי לעשות לינארית.

לא הבנתי אותך נכון כי כתבת את זה בצורה כללית מדי. אם כבר לרשות אז למה לא לתת נתונים מספריים כדי לא ליצור אי הבנות? אנשים יכולים לקרוא את זה ולחשוב ש"אורח חיים תובעני" משמעו 4 שעות שינה בלילה ועם כמות כזאת לא אפשרי לעשות לינארית.
הגזמת. לא חושב שמישהו שיקרא את המאמר יחשוב כך - למרות שאני מכיר שני אנשים שבשבילם 4 שעות שינה זה מספיק לחלוטין, כך שכמו כל דבר בחיים זה אינדיבידואלי, ולכן גם אין מה לתת נתונים מספריים. אם מישהו ישאל אותך - כמה שעות שינה צריך בשביל SS. מה תגיד לו? 10? 8? 7? אין מספר ברור, וזה תלוי גם בתזונה ובמה שהוא עושה בשעות שהוא ער. הדבר היחיד שאני כן יכול לומר הוא שבגדול, הליניארית דורשת פחות התאוששות מה-SS.

Back
למעלה תחתית