הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איזה תוכנית כדאי לעשות ?

• פותח/ת השרשור t4tomer
  • פורסם בתאריך
אל תדאג הוא עדיין לא עוקף אותי בפרופורציית (פציעות/חודש)
אני לא יודע על מה אתה מדבר?...
מה היתה המורה של העקיצה כלפיי?

כל מה שחשוב זה הרטיו. 🤣
מה שחשוב זה להיות כנה. לא לנסות להצטייר כמשהו שאתה מרוחק ממנו ובהחלט לא להעביר לנסות ולהעביר ביקורת על משקלי העבודה או יכולת האימון של אלה שאתה לא ראוי לעשות כן... הא @Tank

מה שחשוב זה להיות כנה. לא לנסות להצטייר כמשהו שאתה מרוחק ממנו ובהחלט לא להעביר לנסות ולהעביר ביקורת על משקלי העבודה או יכולת האימון של אלה שאתה לא ראוי לעשות כן... הא @Tank
חשבתי שאתה זורם. אדע להבא שאתה חסר חוש הומור.

חשבתי שאתה זורם. אדע להבא שאתה חסר חוש הומור.
אני לא חסר חוש הומור... פשוט לא מבין מהיכן זיקקת את ההומור בתיזכור יחס משקלי העבודה שלי...
ההודעה הפרטית עזרה לי להבין... 😉
זאת בדיחה פרטית של ליפטרים שמנים וחלשים... 😆

• פותח/ת השרשור
שמעו אני באמת שלא יכול לחזור לSS התחלתי לשנוא אותה למישהו יש תוכנית AB כללית שעבדת על רב המיתאמנים ? כי יש כל כך הרבה שאין לי מושג

שמעו אני באמת שלא יכול לחזור לSS התחלתי לשנוא אותה למישהו יש תוכנית AB כללית שעבדת על רב המיתאמנים ? כי יש כל כך הרבה שאין לי מושג
אתה יכול לנסות את הליניארית..

• פותח/ת השרשור

ניראה מעניין . אבל שוב איך אני יודע שהתוכנית הזאת כן אפקטיבית בשבילי ? אני יודע שזאת שאלה מפגרת אבל אני כל כך הייתי מתוסכל מהSS שעשיתי ולא ראיתי שום תוצאות חוץ ממשקלים שעלו . שלא לדבר על זה שהמאמן שלי בחדר פשוט מפגר הוא הגיעה למסקנה שאם לא עושים מינימום 6 סטים של סקאוטים אז זה לא אפקטיבי . WTF ?

ניראה מעניין . אבל שוב איך אני יודע שהתוכנית הזאת כן אפקטיבית בשבילי ? אני יודע שזאת שאלה מפגרת אבל אני כל כך הייתי מתוסכל מהSS שעשיתי ולא ראיתי שום תוצאות חוץ ממשקלים שעלו . שלא לדבר על זה שהמאמן שלי בחדר פשוט מפגר הוא הגיעה למסקנה שאם לא עושים מינימום 6 סטים של סקאוטים אז זה לא אפקטיבי . WTF ?
אתה מנסה?
בחירת תוכנית זה ניסוי וטעייה.

לא שיש לי כל כך דעה בנושא יחסית לשאר..
אבל לא חושב ש5X5 מתאים למתחיל לעומת SS..
שניהם תוכניות כוח ובכל זאת תצטרך להתקדם בשניהם..
אני אומר שתתן צאנס לSS למרות שאתה "שונא" אותה, למרות שהבעיה הייתה בך ולא בתוכנית.
אני אומר לך, אם תעשה הכל כמו שצריך ותתקדם מאימון לאימון.. אתה תתמכר. 🙃

• פותח/ת השרשור
לא שיש לי כל כך דעה בנושא יחסית לשאר..
אבל לא חושב ש5X5 מתאים למתחיל לעומת SS..
שניהם תוכניות כוח ובכל זאת תצטרך להתקדם בשניהם..
אני אומר שתתן צאנס לSS למרות שאתה "שונא" אותה, למרות שהבעיה הייתה בך ולא בתוכנית.
אני אומר לך, אם תעשה הכל כמו שצריך ותתקדם מאימון לאימון.. אתה תתמכר. 🙃

הייתי בתוכנית SS במשך 3 חודשים ועליתי מ62 ל72 שזה 10 קילו וטחנתי כמו חיה כולל אבקת חלבון . באמת שאני מרגיש פשוט ביזבוז של זמן לחזור לSS . חוץ מזה SS זה תוכנית כח ואני רוצה לעלות מסת שריר

הייתי בתוכנית SS במשך 3 חודשים ועליתי מ62 ל72 שזה 10 קילו וטחנתי כמו חיה כולל אבקת חלבון . באמת שאני מרגיש פשוט ביזבוז של זמן לחזור לSS . חוץ מזה SS זה תוכנית כח ואני רוצה לעלות מסת שריר
אם אתה לא רוצה תוכנית כוח אז גם 5X5 לא יתאים לך.. וסתם שתדע במשקלים כאלה אל תצפה להתקדם כל כך (מסת שריר),
שריר מקבל גירוי טוב יותר ממשקל גבוהה יותר

Back
למעלה תחתית