הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השמה יד קדמית/אחורית באימון

yanivoz4

משתמש מתחיל
61
7
נק' מוניטין:
7
61
7
טוב שלום לכם ,
אני מתאמן בתוכנית AB כרגע והסדר שלי הוא A : רגליים , חזה יד קדמית B : גב , כתפיים , יד אחורית. (לידיים תרגיל אחד עם 4 סטים )
עכשיו שאני שם לב באימון A בתרגילים כמו חזה היד אחורית עובדת קצת , ובאימון B היד קדמית עובדת עם הגב אז אני רוצה לדעת האם עדיף
שאשים את היד קדמית\אחורית איפה שבאימון שפועל גם אותו שריר שוב מדובר בתרגיל אחד בעל 4 סטים . או שעדיף שזה לא יתנגש ?
ויש לי עוד שאלה עדיף לי לשים תרגיל מבודד לידיים כי סביר להניח שבמורכב כבר עבדתי על השרירים האחרים וזה יפריע לי למקסס את העבודה על הידיים אני צודק ?
תודה רבה לעוזרים !

אני מעדיף לתת דגש על יד אחורית באימון שבו היא כבר עובדת בלחיצות (בנצ'\פרס) רק בנפח גבוה יותר ובסוף האימון.
כמו כן אתה יכול לעשות מקבילים ולקבל גם תרגיל עזר עבור החזה וגם עבודה נוספת על הטרייספס.

בגדול,
אני בעד הוריאציה השנייה שהצעת.
חלוקה של חזה,כתפיים,יד אחורית ו- רגליים,גב,יד קדמית

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לתת דגש על יד אחורית באימון שבו היא כבר עובדת בלחיצות (בנצ'\פרס) רק בנפח גבוה יותר ובסוף האימון.
כמו כן אתה יכול לעשות מקבילים ולקבל גם תרגיל עזר עבור החזה וגם עבודה נוספת על הטרייספס.

בגדול,
אני בעד הוריאציה השנייה שהצעת.
חלוקה של חזה,כתפיים,יד אחורית ו- רגליים,גב,יד קדמית
תודה על התגובה .
אני גם מעדיף לעשות מקבילים אבל אני לא חושב שזה יועיל לי למשל השבוע עשיתי מקבילים אחרי אימון טוב של כתפיים ובסט השני כבר לא היה לי כח ועברתי לתרגיל מבודד (כרגע משקל גוף) אז אני חושב שלעשות מקבילים אחרי שלוש תרגילים של חזה יעייף אותי כי הדגש אמור להיות על יד אחורית אז בתור מתחיל נראלי שעדיף לבודד לא כך ?

עשיתי מקבילים אחרי אימון טוב של כתפיים

לעשות מקבילים אחרי שלוש תרגילים של חזה יעייף אותי

תור מתחיל נראלי שעדיף לבודד לא כך ?

לא.
בתור מתחיל עליך להתרכז בתרגילי הבסיס + תרגילי עזר.
אין טעם לבודד כלום, מכיוון שאין עדיין פיגור מסוים שצריך לתת בו דגש.

את המקבילים אגב,
תכניס כתרגיל חזה, באחיזה רחבה יותר וכשהגוף נשען קדימה בזמן הלחיצה.
מבטיח לך שהטרייספס יעבדו טוב.

אם תעשה מקבילים אחרי 3 תרגילי חזה ועוד תרגילי כתפיים, אין פלא שהכוח נגמר.

אימון חזה טוב ב AB יהיה בנצ' + מקבילים עם משקל + פלייס/לחיצה עם דאמבלים בשיפוע בנפח גבוה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית