הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Power Clean 65 kg לביקורת

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803

מתחיל להראות יותר טוב
יש דגשים ?
שמתי לב שאני צריך בנחיתה לקחת את התחת יותר אחורה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא מחזיק את הגב בכיווץ לפני המשיכה הראשונה, ואתה מושך מסביב לברכיים במקום בקו ישר.

בסה''כ רואים שאתה מאוד חזק כי אתה פשוט משחק עם ה-65 קילו האלה אבל יש לך לא מעט בעיות אני אנסה לציין את אלה שהכי בולטות לי:
1. אתה נעצר אחריי הברכיים ורק אז מושך
2.אתה מושך עם הידיים
3. הסטארט שלך גבוה מדיי לטעמי
4. אתה לא נוחת על כל כף הרגל
5. אתה לא משתמש מספיק בתאומים ובטרפזים בסוף המשיכה השנייה

1. ההתחלה לא טובה, הגב לא מכווץ.
2. אתה מתחיל את ההקפצה עוד לפני שהמוט עבר את הברכיים. תשים לב שעוד לפני שהמוט עבר את הברכיים, הכתפיים שלך נמצאות מאחורי המוט אבל הן צריכות לכסות את המוט כשאתה מתחיל את ההקפצה. זה קורה בגלל שאתה לא לוקח את האגן מספיק אחורה כדי שהמוט יעבור את הברכיים.
3. במקום להקפיץ את המוט למעלה את דוחף אותו קדימה ואז מושך עם הידיים בשביל לתפוס אותו. אתה צריך לעשות את ההקפצה מהשטח של כל כף הרגל אבל אתה נמצא על קצות האצבעות עוד לפני שהמוט עבר את הברכיים. עלייה על האצבעות צריכה לקרות רק בעקבות סיום חזק של המשיכה.
4. אתה לא תופס את המוט כמו שצריך. אתה צריך לתפוס את המוט במצב של רבע פרונט סקוואט, זה לא מה שאתה עושה.
בסך הכל אפשר לקרוא למה שאתה עושה משיכת כוח לכתפיים ולא ממש פאוור קלין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית