דיון חשיבות לעיתוי הצריכה של האבקת החלבון וחלבו ובכללי

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך
אז סתם מישהו הגיב לי באשכול ובילבל לי את המוח פה חח?
אני לא יודע מי הגיב לך מה, אבל תקרא את המאמר.
בגדול, "חלון הזדמנויות" על קצה המזלג - קיים, אך בעיקר עבור אתלטים מקצועיים.

ישנו מאמר מורחב יותר שמשה תירגם בנושא, עם מחקרים.
אם תרצה לקרוא, אמצא לך את הקישור.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מי הגיב לך מה, אבל תקרא את המאמר.
בגדול, "חלון הזדמנויות" על קצה המזלג - קיים, אך בעיקר עבור אתלטים מקצועיים.

ישנו מאמר מורחב יותר שמשה תירגם בנושא, עם מחקרים.
אם תרצה לקרוא, אמצא לך את הקישור.
אשמח מאוד.

ותגיד אני באמת כבר לא יודע, האם כדי להכניס מוצרי חלב לתפריט? חלק אומרים בריא וחלק אומרים לא.. אני לא יודע כבר לאיזה סימוכין להקשיב.

האם כדי להכניס מוצרי חלב לתפריט?
כן. מוצרי חלב הם מקור מעולה לסידן וחלבון. לא רואה שום סיבה לא להכניס. בנוסף על כך יש צורך בגיוון בסוגי החלבון כדי לקבל את כל חומצות האמינו .

אשמח מאוד.

ותגיד אני באמת כבר לא יודע, האם כדי להכניס מוצרי חלב לתפריט? חלק אומרים בריא וחלק אומרים לא.. אני לא יודע כבר לאיזה סימוכין להקשיב.
אין שום בעיה עם חלב.
יש אנשים בפורום ששותים ליטרים של חלב והכל בסדר, ההעדפה האישית שלי היא לא לצרוך יותר מידיי חלב אבל זאת רק העדפה אישית שלי.
אם אתה לא רגיש ללקטוז, (וגם אז, לפעמים הגוף מתרגל) אז אין שום בעיה.

מאמר על "חלון ההזדמנויות" : (תיקון: סרטון)

https://www.lbs.co.il/threads/62398/

ולגביי חלב:

https://www.lbs.co.il/threads/70196/

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה עם חלב.
יש אנשים בפורום ששותים ליטרים של חלב והכל בסדר, ההעדפה האישית שלי היא לא לצרוך יותר מידיי חלב אבל זאת רק העדפה אישית שלי.
אם אתה לא רגיש ללקטוז, (וגם אז, לפעמים הגוף מתרגל) אז אין שום בעיה.

מאמר על "חלון ההזדמנויות" : (תיקון: סרטון)

https://www.lbs.co.il/threads/62398/

ולגביי חלב:

https://www.lbs.co.il/threads/70196/
זאת אומרת שצריכת החלבון היומית והקלוריות זה מה שחשוב? ואיןזה משנה מתי אני אצרוך אבק'ה או יאכל העיקר הערכים הסופיים.. ומרווח בין ארוחה לשייק עם האבקה משנה?

צריכת החלבון היומית והקלוריות זה מה שחשוב
משפט שהמון אנשים צריכים להבין.
ואיןזה משנה מתי אני אצרוך אבק'ה או יאכל העיקר הערכים הסופיים.
לא משנה.
ומרווח בין ארוחה לשייק עם האבקה משנה?
אתה לוקח הפסקה של שעה בין החתיכת גבינה לפרוסת לחם אחריה? זה ממש לא משנה אלה אם כן אתה שומר.

• פותח/ת השרשור
ב
משפט שהמון אנשים צריכים להבין.

לא משנה.

אתה לוקח הפסקה של שעה בין החתיכת גבינה לפרוסת לחם אחריה? זה ממש לא משנה אלה אם כן אתה שומר.

בגלל הסוכר.
זה כמו שמחכים בין פרי לאחרי ארוחה מחכים כמה שעות

ב

בגלל הסוכר.
זה כמו שמחכים בין פרי לאחרי ארוחה מחכים כמה שעות
אה? לא הבנתי מה הקשר לסוכר שדרך הגב אין כלכך הרבה סוכר באבקות חלבון.

• פותח/ת השרשור
אה? לא הבנתי מה הקשר לסוכר שדרך הגב אין כלכך הרבה סוכר באבקות חלבון.
הרי מחכים שעה שעתיים לאחר הארוחה בשביל לאכול פרי. לא אוכלים מיד בסיום הארוחה בשביל עיכול תקין.

נשבע שבחיים לא שמעתי על זה. @White Walker שמעת על כזה דבר?
כן.
מאמרים של YNET וכל מיני אתרים דומים שטענו שאכילה של תפוח למשל לאחר הארוחה תזיק לקיבה מכיוון שהתפוח לצורך העניין לא יתעכל כמו שצריך,
אלא רק לאחר שהארוחה הראשונה תתעכל ולכן לבינתיים הוא יתרקב בקיבה ויוציא רעלים שיגרמו לרגשת "נפיחות\כאבי בטן\הרגשה כללית רעה".
אף פעם לא חקרתי את הדברים הללו, היום זה נשמע לי כמו קשקוש אבל לפני כמה שנים האמנתי לזה.

לגביי נושא הסוכר, לא שמעתי על הצורך להפריד בין סוכר לחלבון.
אם כבר אז בין סוכר לשומן.. עלייה באינסולין + מאכל עתיר שומן לא נשמע לי להיט.
אבל שוב, לא הייתי עושה שום הפרדה כך או כך.. אלא אם חזרתי בתשובה.

• פותח/ת השרשור
כן.
מאמרים של YNET וכל מיני אתרים דומים שטענו שאכילה של תפוח למשל לאחר הארוחה תזיק לקיבה מכיוון שהתפוח לצורך העניין לא יתעכל כמו שצריך,
אלא רק לאחר שהארוחה הראשונה תתעכל ולכן לבינתיים הוא יתרקב בקיבה ויוציא רעלים שיגרמו לרגשת "נפיחות\כאבי בטן\הרגשה כללית רעה".
אף פעם לא חקרתי את הדברים הללו, היום זה נשמע לי כמו קשקוש אבל לפני כמה שנים האמנתי לזה.

אז אפשר רי לאכול בסיום הארוחה פרי ללא שום בעיות של ל עיכול החלבון או משהו כזה..
ולאכול כל עוד אני רעב כי בכל זאת מסה חח

אז בקיצור אם לא הבנת מה שהמנהל המדהים אמר.
אין מאמרים של Ynet שווים לזבל ואין לך מה להקשיב להם. אתה יכול לאכול מה שבא לך בלי הפסקות.

• פותח/ת השרשור
אז בקיצור אם לא הבנת מה שהמנהל המדהים אמר.
אין מאמרים של Ynet שווים לזבל ואין לך מה להקשיב להם. אתה יכול לאכול מה שבא לך בלי הפסקות.
הבנתי הבנתי חח.
השאלה אם צריך לשמור על תפריט מסודר או שפשוט לאכול מתי שאני רעב ומה שבאלי כל עוד אני שומר על ערכים סופיים בהתאם?

הבנתי הבנתי חח.
השאלה אם צריך לשמור על תפריט מסודר או שפשוט לאכול מתי שאני רעב ומה שבאלי כל עוד אני שומר על ערכים סופיים בהתאם?
מה שחשוב זה ערכים סופיים וממש לא משנה מאיפה אתה מקבל אותם. מה שחשוב לבריאות שלך זה ויטמינים מירקות. אם אתה לא אוכל ירקות מספיק תשקול מולטי.

• פותח/ת השרשור
ככל שהמשקל הופך כבד יותר, כך גם הצורך במנוחה ארוכה יותר בין הסטים.

כן.

מה שחשוב זה ערכים סופיים וממש לא משנה מאיפה אתה מקבל אותם. מה שחשוב לבריאות שלך זה ויטמינים מירקות. אם אתה לא אוכל ירקות מספיק תשקול מולטי.

אוכל כל יום בכל ארוחה ירקות גמבה מלפפון עגבנייה בצל שום וכו'....
מזה לא משנה מאיפה אני מקבל אותם? קליק כריות 50 גרם פחמימה או 50 גרם פחמימה בטטה.. ברור שזה משנה..

לא ככה?

Back
למעלה תחתית