הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חשיבות לעיתוי הצריכה של האבקת החלבון וחלבו ובכללי

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך
אוכל כל יום בכל ארוחה ירקות גמבה מלפפון עגבנייה בצל שום וכו'....
מזה לא משנה מאיפה אני מקבל אותם? קליק כריות 50 גרם פחמימה או 50 גרם פחמימה בטטה.. ברור שזה משנה..

לא ככה?
הדברים יחידים ששונים זה שכריות יקפיצו לך את האינסולין הרבה יותר מבטטה ואתה מקבל גם ויטמינים מבטטה ומכריות לא. זה ההבדל המהותי היחידי.

מזה לא משנה מאיפה אני מקבל אותם? קליק כריות 50 גרם פחמימה או 50 גרם פחמימה בטטה.. ברור שזה משנה..
כמובן.
קצת מזה או קצת מזה זה בסדר.. אבל לא להיסחף.
צריך לאכול מאכלים עתירים בויטמינים,מינרלים ונוגדי חמצון..

• פותח/ת השרשור
הדברים יחידים ששונים זה שכריות יקפיצו לך את האינסולין הרבה יותר מבטטה ואתה מקבל גם ויטמינים מבטטה ומכריות לא. זה ההבדל המהותי היחידי.

נשמע לי קצת מוזר מה שאתה אומר.. אתה רוצה להגיד לי שדוגמני פיטנס וכו' יכולים לבסס את הפריט שלהם גם על אוכל מעובד וחטיפים כל עוד זה נכנס במאקרו, IIFYM ? זה שטות גמורה! @Moshe

נשמע לי קצת מוזר מה שאתה אומר.. אתה רוצה להגיד לי שדוגמני פיטנס וכו' יכולים לבסס את הפריט שלהם גם על אוכל מעובד וחטיפים כל עוד זה נכנס במאקרו, IIFYM ? זה שטות גמורה! @Moshe
איך הבנת את זה ממה שהוא כתב? 😲

No need to bring the big guns.
וגם לא הבנתי איך הגעת למסקנה הזו.

• פותח/ת השרשור
איך הבנת את זה ממה שהוא כתב? 😲

הוא בעצמו אמר כל עוד זה נכנס לך בערכים הסופיים - IIFYM זה בדיוק מושתת על העקרון הזה.

אני מבסס את התפריט על עקרונות הפליאו ושאני שומע דבר כזה אני נחרד... אני לא מכניס אוכל מעובד לפה או דגנים או שמניים צמחיים או שתייה קלה. הדבר היחידי זה ממתקים וחטיפים פעם ב.. המתוק היחידי שאני מכניס כל יום זה פירות או אבקת חלבון שזה גם על המצפון שלי כי זה מעובד..

No need to bring the big guns.
וגם לא הבנתי איך הגעת למסקנה הזו.

הוא בעצמו אמר כל עוד זה נכנס לך בערכים הסופיים - IIFYM זה בדיוק מושתת על העקרון הזה.

אני מבסס את התפריט על עקרונות הפליאו ושאני שומע דבר כזה אני נחרד... אני לא מכניס אוכל מעובד לפה או דגנים או שמניים צמחיים או שתייה קלה. הדבר היחידי זה ממתקים וחטיפים פעם ב.. המתוק היחידי שאני מכניס כל יום זה פירות או אבקת חלבון שזה גם על המצפון שלי כי זה מעובד..
אם אתה אוכל פעם ב.. זה לא פליאו.
בקיצור, תגוון במאכלים ולא יקרה כלום אם תאכל קצת מתוק.. כמובן לא לבסס על זה את התזונה.
בפרט כשאתה במסה ואתה יכול "להרשות לעצמך". אין סיבה לסבול.

רואים שאני לא תומך בפליאו. 😃

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל פעם ב.. זה לא פליאו.
בקיצור, תגוון במאכלים ולא יקרה כלום אם תאכל קצת מתוק.. כמובן לא לבסס על זה את התזונה.
בפרט כשאתה במסה ואתה יכול "להרשות לעצמך". אין סיבה לסבול.

רואים שאני לא תומך בפליאו. 😃

גם בפליאו אפשר לחטוא פה ושם...
מה זה פה ושם?

גם בפליאו אפשר לחטוא פה ושם...
אני מניח שאם זה פליאו אז כן.. אבל "כן".
תזונה קטגונית למשל, פחות סלחנית. וזה בגלל "היתרונות" הקטגוניים שיש בה.

Back
למעלה תחתית