קניתי היום גיינר של macro,מנה ליום זה 660 קלוריות ו50 חלבון.
לפי מה שקראתי באתר אני אמור לצרוך כ500 קלוריות מעל המאזן הניטרלי שלי כלומר אני צריך לצרוך 2500 קלוריות ביום.חישבתי את כל המאכלים במחשבון קלוריות כולל הגיינר ופשוט ניסיתי לפרוס הכל במהלך היום ככה שלא יהיה זמן רב ללא אוכל.(חשוב לציין שאני עושה שירות של יומיות ומתאמן בבסיס.יש לנו המון אוכל כמו חלב בכמויות,לחם מלא,פירות,גבינות,טונה וכו בגלל שזה לשכה של מישהו בכיר מאוד)
התפריט:
6:30 -סקופ גיינר+חופן אגוזים
8:30 -2 פרוסות לחם מלא
-גביע קוטג' 5% (זה מה שיש בצבא)
-ליטר חלב 1% (משלים לי כמות גדולה של קלוריות לערך הסופי)
11:30-12:15 אימון
מיד לאחר מכן:2 סקופים של גיינר+4 תמרים
14:30 -חזה עוף 150 גרם
-3 כוסות אורז
17:30 -פרי
19:30 -פרוסת לחם (אני יודע שזה מוזר אבל לא רציתי לעשות הפסקה גדולה מידי בין הארוחות וכמות החלבון שלי כבר גדולה לא רציתי להוסיף עוד)
לפני שינה סקופ גיינר(סה"כ ביום 4 סקופים)
לוקח גם קריאטין ומולטי ויטמין
ערכים סופיים:2500 קלוריות,170 גרם חלבון
בגלל שיש לי הרבה מהמזון בצבא אני ניסיתי לפרוס את התפריט כמה שאפשר במהלך היום,בגלל זה חילקתי ככה את הגיינר ובגלל זה הפרוסת לחם שנראת מוזר בתפריט.אשמח לשמוע איך הוא.תהיו עדינים!!
גובה:173
משקל 68
מתאמן 4 פעמים בשבוע תכנית ab מהאתר
זה דחוף חייב עזרה!
לפי מה שקראתי באתר אני אמור לצרוך כ500 קלוריות מעל המאזן הניטרלי שלי כלומר אני צריך לצרוך 2500 קלוריות ביום.חישבתי את כל המאכלים במחשבון קלוריות כולל הגיינר ופשוט ניסיתי לפרוס הכל במהלך היום ככה שלא יהיה זמן רב ללא אוכל.(חשוב לציין שאני עושה שירות של יומיות ומתאמן בבסיס.יש לנו המון אוכל כמו חלב בכמויות,לחם מלא,פירות,גבינות,טונה וכו בגלל שזה לשכה של מישהו בכיר מאוד)
התפריט:
6:30 -סקופ גיינר+חופן אגוזים
8:30 -2 פרוסות לחם מלא
-גביע קוטג' 5% (זה מה שיש בצבא)
-ליטר חלב 1% (משלים לי כמות גדולה של קלוריות לערך הסופי)
11:30-12:15 אימון
מיד לאחר מכן:2 סקופים של גיינר+4 תמרים
14:30 -חזה עוף 150 גרם
-3 כוסות אורז
17:30 -פרי
19:30 -פרוסת לחם (אני יודע שזה מוזר אבל לא רציתי לעשות הפסקה גדולה מידי בין הארוחות וכמות החלבון שלי כבר גדולה לא רציתי להוסיף עוד)
לפני שינה סקופ גיינר(סה"כ ביום 4 סקופים)
לוקח גם קריאטין ומולטי ויטמין
ערכים סופיים:2500 קלוריות,170 גרם חלבון
בגלל שיש לי הרבה מהמזון בצבא אני ניסיתי לפרוס את התפריט כמה שאפשר במהלך היום,בגלל זה חילקתי ככה את הגיינר ובגלל זה הפרוסת לחם שנראת מוזר בתפריט.אשמח לשמוע איך הוא.תהיו עדינים!!
גובה:173
משקל 68
מתאמן 4 פעמים בשבוע תכנית ab מהאתר
זה דחוף חייב עזרה!