הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניתי תפריט למסה חייב עזרה

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
קניתי היום גיינר של macro,מנה ליום זה 660 קלוריות ו50 חלבון.
לפי מה שקראתי באתר אני אמור לצרוך כ500 קלוריות מעל המאזן הניטרלי שלי כלומר אני צריך לצרוך 2500 קלוריות ביום.חישבתי את כל המאכלים במחשבון קלוריות כולל הגיינר ופשוט ניסיתי לפרוס הכל במהלך היום ככה שלא יהיה זמן רב ללא אוכל.(חשוב לציין שאני עושה שירות של יומיות ומתאמן בבסיס.יש לנו המון אוכל כמו חלב בכמויות,לחם מלא,פירות,גבינות,טונה וכו בגלל שזה לשכה של מישהו בכיר מאוד)
התפריט:
6:30 -סקופ גיינר+חופן אגוזים

8:30 -2 פרוסות לחם מלא
-גביע קוטג' 5% (זה מה שיש בצבא)
-ליטר חלב 1% (משלים לי כמות גדולה של קלוריות לערך הסופי)

11:30-12:15 אימון
מיד לאחר מכן:2 סקופים של גיינר+4 תמרים

14:30 -חזה עוף 150 גרם
-3 כוסות אורז

17:30 -פרי

19:30 -פרוסת לחם (אני יודע שזה מוזר אבל לא רציתי לעשות הפסקה גדולה מידי בין הארוחות וכמות החלבון שלי כבר גדולה לא רציתי להוסיף עוד)

לפני שינה סקופ גיינר(סה"כ ביום 4 סקופים)
לוקח גם קריאטין ומולטי ויטמין
ערכים סופיים:2500 קלוריות,170 גרם חלבון

בגלל שיש לי הרבה מהמזון בצבא אני ניסיתי לפרוס את התפריט כמה שאפשר במהלך היום,בגלל זה חילקתי ככה את הגיינר ובגלל זה הפרוסת לחם שנראת מוזר בתפריט.אשמח לשמוע איך הוא.תהיו עדינים!!

גובה:173
משקל 68
מתאמן 4 פעמים בשבוע תכנית ab מהאתר
זה דחוף חייב עזרה!

תוריד את החלב
בתור אופציה חלבון לבוקר ממליץ על קופסאת טונה או גביע קוטג או 4 ביצים (מתוכם 3 לבנים)
זה אותם ערכים פחות או יותר
ממליץ להכניס סקופ חלבון קזאין בלילה לפני השינה יתן לך עוד 25 גרם חלבון
תוריד מנינונים של הגיינר לא צריך 4 כפות ביום.
מה עם חישוב של פחממות.? נראה שאין הרבה
מה עם שומן שחכת ממנו.?

• פותח/ת השרשור
החלב זה בגלל הקלוריות,יש בליטר 420 קלוריות וככה אני מגיע ל2500 קלוריות,שיניתי קצת את התפריט הוספתי 2 כפות שמן זית והורדתי את הלחם.4 כפות ביום בגיינר זה כי המוכר אמר לי שזה מנה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 84
אני אישית משתדל להמנע ממוצרי חלב למעט אבקות חלבון וגבינה צהובה.
במקום 2 כפות שמן זית הייתי משלב גם כף של טחינה אתיופית גולמית.
ירקות כמובן, ותראה איך זורם לך הרבה עליה לא תיהיה

לדעתי, חבל שקנית גיינר
תלמד לאכול, אתה חייב את זה
בנוסף גיינר זה פחמימות נחותות, עדיף להתבסס על מקורות אחרים.

• פותח/ת השרשור
לא רק שאני במאזן קלורי של 500 מעל הניטרלי אלא זה הרבה יותר אוכל ממה שהייתי אוכל עד היום,רוב המאכלים שציינתי הם די נקיים.החלב זה בגלל שהוא מוסיף לי הרבה קלוריות לערך הסופי ויש לי כמויות גדולות של חלב בצבא וגם של קוטג אז על הדרך זה גם משתלם ואין צורך לקנות כל פעם
הבעיה שאני לא בטוח שהיחס בין הפחמימות והשומנים והחלבונים הוא טוב בתפריט הזה.דרך אגב בגלל שאני מתאמן בבוקר החזרתי את ה2 פרוסות לחם לתפריט שיהיה פחמימה לפני אימון אז ניראלי שאוריד כמות מהחלב,שמן זית מעדיף להשאיר כי גם הוא נגיש לי.טחינה אין לי ואני פחות מעדיף את הכאב ראש של ללכת לקנות כל פעם
זה התפריט הסופי,אני לוקח בנוסף אליו 5 גרם קריאטין ביום,כדור מולטי ויטמין ו3 כדורי אומגה 3.
ערכים סופים
2460 קלוריות
145 גרם חלבון
60 גרם שומן
245 פחמימה(לא חישבתי את הפחמימה הגיינר אז אני מעריך כ300 פחמימה אולי קצת יותר)
מה אומרים ??

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 39.5 · צפיות: 97
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית