הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חימום בסקוואט?

• פותח/ת השרשור golangm
  • פורסם בתאריך

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
עד עכשיו הייתי עושה חימום רק המוט בסקוואט, האימון שלי היום היה 82.5 קילו, האם יש הבדל במשקל שאני עושה בסט ראשון חימום? ממשקל מסויים או בכללי? ולמה? תודה

מומלץ לעשות 3-4 סטים של חימום, בחזרות יורדות. חימום טוב יכול להיות:
מוט ריק 6 חזרות
50 אחוז ממשקל העבודה 5 חזרות
75 אחוז ממשקל העבודה 4 חזרות
90 אחוז ממשקל העבודה 3 חזרות
אם אתה במשקלים שאין הבדל גדול בין האחוזים (נניח הבדל של 5 קילו בין 50 אחוז ל75 אחוז) אז אתה יכול לוותר על חימום אחד ולעשות 3 סטים של חימום.
בהצלחה

אני עושה חימום כזה

2X5 מוט ריק
40% ממשקל עבודה ל5
60% ממשקל עבודה ל3
80% ממשקל עבודה ל2

אידאלי מבחינתי.. מעגל למה שיותר קרוב.

• פותח/ת השרשור
מה בעצם הבעיה לעשות חימום של מוט ריק סט אחד ולעור למשקל הרגיל? ויותר מדי חזרות וסטים ועם משקלים (לא משנה כבדים מדי או לא) יכול להתיש עד שאני אגיע למשקל שלי ולא יהיה לי כבר כוח..

מה בעצם הבעיה לעשות חימום של מוט ריק סט אחד ולעור למשקל הרגיל? ויותר מדי חזרות וסטים ועם משקלים (לא משנה כבדים מדי או לא) יכול להתיש עד שאני אגיע למשקל שלי ולא יהיה לי כבר כוח..

להגיע ל80 קילו סקוואט לא יתיש אותך,גם לא 10 סטים של חימום... אז 5 סטים שיוצא במסתכם מספר חזרות נמוך ויעזור לך מאוד יהיה קשה לך?
אתה אולי תוכל לתת ישר 80 כי זה די נמוך אבל בכללי עדיף חימום,עוזר לטווח תנועה ועוזר להרגשה בכללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית